- 27 Aralık 2014
- 96
- 31
-
- Konu Sahibi smallmommy
2. Defa el kaldirdi. Ilkinde daha 1 aylik hamileydim. Bu sefer elini kaldirdi vurmadi ama ha vurmus ha vurmamis o el kalktiktan sonra. sebebi de cok komik. Cok ilgi istiyomusum onu asiri bunaltiyomusum surekli hamileligimi ona karsi kullaniyomusum falam. Oysa oyle severek evlendikki
Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmenPeki üzülme sebebiniz çocuğunuzu babasız büyütecek olmanız mı? Yoksa eşinize karşı hissettikleriniz mi?
Guya benim icin cocugu icin canini verir ama bu kadar insan her ne sebeple olursa olsun -ki sorun cok kucuk-asla el kaldiramaz. Karisina hamileyken el kaldiran ilerde neler yaparAyrılmak en son çare olmalı sorun nedir?
ya ben bu erkekleri hiç anlamıyorum kardeşim sadece sorun eşin değil yani ne anlıyorlar güç gösterisinden kesinlikle boyun eğme lütfenGuya benim icin cocugu icin canini verir ama bu kadar insan her ne sebeple olursa olsun -ki sorun cok kucuk-asla el kaldiramaz. Karisina hamileyken el kaldiran ilerde neler yapar
Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmen
16 yasimdan beri bu adamla birlikteyim. Mukemmel bir flort donemimiz ve nisanliligimiz oldu. ben hamile kaldiktan sonra degisti birseyler. Normalde yine coK duzgun gorunuyordu hersey sinirlendigi anlar haric. 2 defa gercekten sinirli anini gordum. O da el kaldirdigi zamanlar.Bir aylık hamileyken, cicim aylarında el kaldırmak nedir?
Bu adamları amele pazarından mı topluyorsunuz, anlamıyorum. Evlenmeden önce, flört, nişan dönemlerinde filan ne yaptınız?
Keşke korunsaydınız diyenler olacak birazdan, ben oraya değinmiyorum.
Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmen
bu durum benim gururumdan ziyade gelecek endisesi. Ben tek degilim ki artik. simdi bunu yapan adam ya ilerde cocuguma da zarar verirse? Cocuguna belki fiziksel siddet uygulamiycak ama ya cocugumun yaninda bana vurursa? Yavrumun hissedeceklerini dusunebiliyorum cunku benim annem benim gozumun onunda dayak yedi. Siz de bir annesiniz eminim beni anlarsinizEvliliği bitirmek için yeterli sebep değil, sonuçta ikinciye vurmamış sadece elini kaldırmış havaya..ne zaman bu kadar hassas olduk anlamıyorum annelerimiz neler çekmiş...şuan yurt dışındaki kadınlara anlayışlı olmaları için psikologlar seminer veriyormuş..bize dayatılan ne dizilerde kadınlar sürekli azarlıyor eşlerini adam sesini çıkartmıyo vs vs ..hamile halinle kendine neler yaşatıyorsun..sabretmen dileğimle..
bu durum benim gururumdan ziyade gelecek endisesi. Ben tek degilim ki artik. simdi bunu yapan adam ya ilerde cocuguma da zarar verirse? Cocuguna belki fiziksel siddet uygulamiycak ama ya cocugumun yaninda bana vurursa? Yavrumun hissedeceklerini dusunebiliyorum cunku benim annem benim gozumun onunda dayak yedi. Siz de bir annesiniz eminim beni anlarsiniz