Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileyim sanırım çok şükür
- Konu Sahibi nazcengz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
inş canım teşekkür ederimYaaaaa ne güzel! inşallah vardır bebiş. gözünüz aydın.
- 13 Temmuz 2015
- 39
- 20
- 3
- 36
HAMİLESİNİZZ..... benden de duyun
öncelikle tebrik ederim.adınıza çok sevindim. eşiniz için eşşiz bir doğum günü hediyesi olmuş bence
birşey sorabilirmiyim bat ınız bgün müydü ?
bu arada benim de 2 kürtajım var ve bende çok istiyorum tekrar hamile kalmayı.aynı şeyleri yaşamış olmanın getirdiği birşey sanırım,sizi tanımadığım halde tanıdığımmışssınız gibi çok sevindim.
öncelikle tebrik ederim.adınıza çok sevindim. eşiniz için eşşiz bir doğum günü hediyesi olmuş bence
birşey sorabilirmiyim bat ınız bgün müydü ?
bu arada benim de 2 kürtajım var ve bende çok istiyorum tekrar hamile kalmayı.aynı şeyleri yaşamış olmanın getirdiği birşey sanırım,sizi tanımadığım halde tanıdığımmışssınız gibi çok sevindim.
evet canım bat bugün ama hiç takmadım aartık üzülmekten çok sıkılmıştım bu ay olmazsa spora baslıcam yüzmeye gitcem falan planlar yapıyordum 2 düşükten sonra bebek görmeye dayanamaz oldum bayram da akrabalar naz çok güzelleşmişin diyene kadar aklımda yoktu rabbim inş isteyen herkese yasatsın bu mutlu haberi
- 13 Temmuz 2015
- 39
- 20
- 3
- 36
maşallah.RABBİM sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. tekrar aynı acıları yaşatmasın.evet canım bat bugün ama hiç takmadım aartık üzülmekten çok sıkılmıştım bu ay olmazsa spora baslıcam yüzmeye gitcem falan planlar yapıyordum 2 düşükten sonra bebek görmeye dayanamaz oldum bayram da akrabalar naz çok güzelleşmişin diyene kadar aklımda yoktu rabbim inş isteyen herkese yasatsın bu mutlu haberi
- 13 Temmuz 2015
- 39
- 20
- 3
- 36
amiiiiiiiinnn. teşekkür edeerim :)inş canım rabbim sana da nasip etsin hayırlı bi evlat
- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 36
çok tesekkür ederimHayirlisi olsun insallah
- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsinDarisi bizim basimiza