Hamileyim Rahim ici sislik olustu

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba

16 haftalik gebeyim. Sehirdisina ciktik. O sirada rutin bi kontrol icin farkli doktora muayene oldum. Bana rahim ici kasilman var dedi. Sislik olusmus. Usg de de bebegi tam goruntuleyemedik o sislikten. Fazla ayakta kalmis yorulmus olmalisin dinlen gecer dedi.

Boyle bir durumla karsilasan bilen duyan var mi? Ilerleyen haftalar icin sorun yasarmiyim?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Olamaz canım yaşadığın yumurtlama kanaması büyük ihtimal

Konuyu kendiniz acamadiniz mi? Benim sorumun altina alakasiz bisey yazmakla elinize ne gecti merak ettim. Tehlikeli bi durum olabilir saygi duymaliydiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…