Hamileyim miyim bilemedim

bensemaanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
9
0
1
23
Ocak 3 ve 25 inde regl oldum vajina akıntı,göğüs şişme,reflü gibi mide bulantısı,karın ve kasık ağrısı ve mide şişkinliği de oldu şuan 21 şubatta tekrar oldum regl üstüne görme mi bilemedim şubat 10 da test yaptım şu şekilde çıktı anlayamadım üstüne mi görmedim
IMG_9719.jpeg

Aynı durumdayım bende regl öncesi test yaptım negatifti kanda verdim yine negatifti. Regl oldum ama farklıydı bu sefer kısa sürdü ve bitince normalde belirtilerin geçer bu sefer geçmedi üstüne görüyor olabilirsin dediler test yaptım silik çıktı sizin ki gibi emin olmak için farklı markalar aldım farklı günlerde yaptım hepsi silik çıktı. Konu açtım ama başına gelen biri çıkıp yazmadı sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Bide bende çok saçma ilk kez rahimde bir hareket hissi kasılma mı kıpırdama mı tuhaf bişey başladı ilk gebelik sürecimde olmamıştı sizde oldu mu o tarz şeyler

Şöyle ki bende farklı testler kullandım çift çizgi gördüm kanda hiç bişi yok şuan da hastayım ama belirtilerim beni şaşırttı regl bitince tekrar test yapmayı düşünüyorum

Back