Bebegim 15 haftalik oldu ama halen bitmeyen gitmeyen mide bulantilarim devam ediyor dogru duzgun beslenemiyorum salca yağ kokusuna bile midem kalkio napabilirim dun gecede uyuyamadim 4 5 gbi esimi uyandrdim oda yogurt yedirdi bisekilde o saatte yogurt yiyen insanda degilim nolucak bole bebegimin cinsiyetinide ogrenemedim cok hareketli beslenemiyorum bu donemde umarim bi sikinti olmaz varmi benim gibi olan ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim mide bulantisindan beslenemiyorum bebegime bisey olurmu ?
- Konu Sahibi ozqkgn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2015
- 2.035
- 4.767
- 133
- 19 Temmuz 2015
- 2.035
- 4.767
- 133
Ne kullaniyosunuz ki günü dolmadan nasıl bittiİlacim gecen gece bitti yazdirdim ama gunu dolmadi dedi eczane vermediler 3 gun daha kullanamayacam
Prilam dr doktorum gece yatmadan ac karni 2 tane almami soledi 3. Kutuyu bitirdim yeterli gelmio 3 yada 4 gun kalio her defasindaNe kullaniyosunuz ki günü dolmadan nasıl bitti
- 19 Temmuz 2015
- 2.035
- 4.767
- 133
Ben de prilam kullanıyorum ama sisteme günde 2 tane olarak geçince 1 kutu 15 günlük oluyor zaten. Yeterli gelmesi lazım yani. Bittikçe de aile hekimine günde iki tane yuttugumu söyleyip bir ay için 2 kutu yazdiriyorumPrilam dr doktorum gece yatmadan ac karni 2 tane almami soledi 3. Kutuyu bitirdim yeterli gelmio 3 yada 4 gun kalio her defasinda
Prilam Dr aksam 1 tane aliyordum oyle gecti bulantilarim. Doktora danisip alabilirsiniz. Ben 2 paket kullandim yoksa yuruyemiyordum mide bulantisindan.Bebegim 15 haftalik oldu ama halen bitmeyen gitmeyen mide bulantilarim devam ediyor dogru duzgun beslenemiyorum salca yağ kokusuna bile midem kalkio napabilirim dun gecede uyuyamadim 4 5 gbi esimi uyandrdim oda yogurt yedirdi bisekilde o saatte yogurt yiyen insanda degilim nolucak bole bebegimin cinsiyetinide ogrenemedim cok hareketli beslenemiyorum bu donemde umarim bi sikinti olmaz varmi benim gibi olan ?
- 17 Şubat 2015
- 7.874
- 21.093
- 348