• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim mide bulantisindan beslenemiyorum bebegime bisey olurmu ?

ozqkgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
1
6
Bebegim 15 haftalik oldu ama halen bitmeyen gitmeyen mide bulantilarim devam ediyor dogru duzgun beslenemiyorum salca yağ kokusuna bile midem kalkio napabilirim dun gecede uyuyamadim 4 5 gbi esimi uyandrdim oda yogurt yedirdi bisekilde o saatte yogurt yiyen insanda degilim nolucak bole bebegimin cinsiyetinide ogrenemedim cok hareketli beslenemiyorum bu donemde umarim bi sikinti olmaz varmi benim gibi olan 😐?

İlaç almıyor musunuz? 20 haftaligim ben de midem ağzımda geziyorum hala. Geceden bir ilaç atıyorum daha rahat geçiyor. Yine oguruyorum midem bulanıyor ama çok daha rahat geçiyor ve kusturmuyor.

İlacim gecen gece bitti yazdirdim ama gunu dolmadi dedi eczane vermediler 3 gun daha kullanamayacam

Prilam dr doktorum gece yatmadan ac karni 2 tane almami soledi 3. Kutuyu bitirdim yeterli gelmio 3 yada 4 gun kalio her defasinda
Ben de prilam kullanıyorum ama sisteme günde 2 tane olarak geçince 1 kutu 15 günlük oluyor zaten. Yeterli gelmesi lazım yani. Bittikçe de aile hekimine günde iki tane yuttugumu söyleyip bir ay için 2 kutu yazdiriyorum

Bebegim 15 haftalik oldu ama halen bitmeyen gitmeyen mide bulantilarim devam ediyor dogru duzgun beslenemiyorum salca yağ kokusuna bile midem kalkio napabilirim dun gecede uyuyamadim 4 5 gbi esimi uyandrdim oda yogurt yedirdi bisekilde o saatte yogurt yiyen insanda degilim nolucak bole bebegimin cinsiyetinide ogrenemedim cok hareketli beslenemiyorum bu donemde umarim bi sikinti olmaz varmi benim gibi olan 😐?
Prilam Dr aksam 1 tane aliyordum oyle gecti bulantilarim. Doktora danisip alabilirsiniz. Ben 2 paket kullandim yoksa yuruyemiyordum mide bulantisindan.

Zofer alabilirsin, prilam 3 tane bana misin demiyordu Zofer iyi geldi bana

Bir şey olmaz az az yoğurt muz leblebi mide ne alıyorsa onu yiyin. Doğuma kadar kustum taş gibi çocuk doğurdum😄 kan tahlillerinde eksiklik fazlalık yoksa bir şey olmaz ama su içmeyi ihmal etme kussan bile onu iç dedi bana doktor.

Back