Lazer Epilasyon Hamileyim lazer epilasyon

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.054
598
Hamileyken lazer yaptıran varmi 3 aydır yeni cikti ? Ankarada önerebileceğiniz biryer varmi

Hormonlardan dolayı kıllar daha kalın çıkıyormuş ve kanitlanmasa da yan etkileri olabilir dedikleri için artık bende yapmıyorum

Üzülme tek degilsin maymun gibi oldum bende göbeğim çok kötü geri kalan yeri ağda yapıyorum azalmaya bile başladı tugler . Ama göbek aldı başını gidiyor

Üzülme tek degilsin maymun gibi oldum bende göbeğim çok kötü geri kalan yeri ağda yapıyorum azalmaya bile başladı tugler . Ama göbek aldı başını gidiyor
Elle toplasan toplanmıyor çok zayıf ama çok sıklaştı dediğin gibi olmadı ağdaya baslayim

Lazer epilasyonun hamileyken bebeğe veya anneye zararı olmadığı doğrulandı. Doktorlar tarafindan elbette, sadece bulunduğunuz ayı kurtariyorsunuz hani bitirmeye yönelik olmuyor ağda gibi düşünün, hormonları bu şekilde etkiliyor .Ayrıca çıkan tüyler yeni tüyler yani sizde var olan tüyler değil.

Hamileyken lazer yaptıran varmi 3 aydır yeni cikti ? Ankarada önerebileceğiniz biryer varmi

Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun..
Hamilelik döneminde değişen hormon dengesinden dolayı lazer epilasyon pek önerilmiyor.O yüzden boşuna zaman ve para kaybından başka birşey değil.Doğum sonrası lohusalık,emzirme vs...hormonlarınız düzene girdikten sonra düşünün derim...

Son düzenleme:
Doğum sonrası da olmaz dedi benim ki emzirme döneminde de yapmıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…