slm arkadaşlar sorum şu:en son 04/03/2014 ve 05/05/2014de şüphelenip dr gittim kan tahlili verdim beta hcg değerim 2821 çıktı dr bana 2 gün sonra gel ultrasyonla bakıcaz dedi gittim fakat keseyi göremediler tekrar beta değerime bakmak istedi yaptırdım oda 7280 çıktı tabi polikinik saati bitmişti görüşemedim neyse ertesi gün özel hastaneye gittim anlattım durumu oda bakalım dedi zor da olsa gördü keseyi ama çok küçük dedi 6,5mm miş.peki dedim şimdi ben kaç haftalık hamileyim dr bana 5 haftalık olman lazım ama sorun var gibi görünüyo dedi 15/05/2014 kontrole çağırdı korkuyorum ne sorun olabilir normal değilmi neyden şüphelenmiş oabilir sizce
Oncelikle sakin olmalısın kan degerinin artması güzel bi sorun olmaz inşallah ama moralini yüksek tutmalisin
Oncelikle sakin olmalısın kan degerinin artması güzel bi sorun olmaz inşallah ama moralini yüksek tutmalisin
dün doktora gittim kese büyümüş 2 hafat sonra gel hem bebeği görelim hem kalp atışlarına bakalım dedi inşallah bunu atlatırız bu arada mide bulantılarım başladı(( allahım tüm anne olacaklara yardım etsin zor ama sonu güzel inşallah allahım herkeze nasp eder inşallah isteyen herkeze
Canim ben gecen idrar testi yaptim farkli markalarda 4 tane hepside 2.cizgi silik cikti kan testi yaptirdim 26.02 cikti kimyasal gebelik dediler 48 saat sonra tekrar kan testi yaptirdim oda 104.62 cikti doktorum hamilesin ama keseyi gormemiz gerekiyo 1 hafta sonra diyo dis gebelik olmasindan korkuyorumolabilirmi degerler nasıl
Tebrik ederim hamilesin :)) benmde ikinci cizgi silikti takilma ona kan değerindeki artis istenilen sekilde ama kese gormek icin erken inşallah isteyen herkes bebegini saglikli sekilde kucagina alir
abc3 ne karalık hamilesin ??
9+4 canm sen ne kadarliksin
6+3 günlüğüm bugün ama morelim çok bozuk( dün çok az lekelenmem geldi sabahda cok az pembesi akıntı belim ve kasığımda inceden bi ağrım var napcam bilmyrm bugünde resmi tatil acaba bebeğim mi yerleşiyo normal miki bu leke çok az ama morelimi bozdu işte
Yerlesme kanamasi olabilir ama sen yine de en yakin hastaneye git. Genellikle tatil de olsa cogu hastanede kadin dogumcu bi nobetci dr olur. Hicbi is yapma bu arada yat dinlen.
şuan malesef işteyim ama muhasebe işi oturduğum yerde çalışıoyrum burda eminim kesinlikle kadındoğumcu yok ancak 1 saatlik yola gidip doğum evine gitmem lazım yoldan dakorkuyorum dün gittiğim hastaneyi aradım devam ederse git dediler ama sanki sabah pembemsi tekrar peçetede gördüm cok morelim bozuk((((
6+3 günlüğüm bugün ama morelim çok bozuk( dün çok az lekelenmem geldi sabahda cok az pembesi akıntı belim ve kasığımda inceden bi ağrım var napcam bilmyrm bugünde resmi tatil acaba bebeğim mi yerleşiyo normal miki bu leke çok az ama morelimi bozdu işte
merhaba arkadaşlar. ben de dün keseyi görmek için doktora gittim. sat 15 haziran. dün hesaplara göre 5+1 di. kese boyutu 7.5 mm. bu normal mi sizce. daha önceki gebeliğimde kese 4.7mm ölçülmüştü ve 15 gün sonra kalp atışı için gidecektim ama 13. gün kanamam başladı.kese hiç büyümemişti. şuan kesenin yine büyümemesinden korkuyorum. progestan ve coraspin içiyorum. bu ilaçlar gebeliğin devam etmesini sağlar mı acaba. üzerimde inanılmaz çevre baskısı var. bu da olmazsa yandım diyebilirim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?