hamileyim kasık ağrılarım birsen kesildi ama neden???

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
merhaba arkadaslar dünden beri endişeleniyorum 1 ay önce kürtaj oldum ve suan yine hamileyim elh. doktor kesemin normal oldugunu soyledı 5 haftalık hamıleyım fakat kafama takılan birşey var hamileler lütfen yardımcı olun..

düne kadar kasığımda batma vardı fakat dün iftardan sonra ne agrı ne sızı cok sukur birşey kalmadı ama buna seviniyimmi üzülüyümmü? cunki tecrübeli değilim bu konuda doktor kasıgında şiddetli agrı olursa ve kanaman olursa gel dedi..

ama bende ne kanama var nede ufacık bir ağrı aceba az birşeyde olsa olması gerekirmi ? yada bebek yerini yapana kadar agrı oldu sımdı yerine yerleşti agrı ondanmı kesildi ne olabilir..

ben sağlıklı gebelik nasıl onuda bilmiyorum..agrı sızı olmaması sevindirici haber deyinde seviniyim ama lütfen tecrübeliler yazsın..

hamilelik belirtileride hamilelikta yaşanan sorunlarda kişiden kişiye değişiyor. benim ilk 3 ay kasıklarıma kramp girdi. sonra kesildi sonra 8. ayda geri geldi... hala da çekiyorum ablamın hiç krampları olmadı mesela hiçbi zaman hemde. kızı gayette sağlıklı şimdi 7 yaşında benimkini de pazarteesi görücez nasipse. allah bebeğinide senide korusun sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

çok teşekkür ederim cevabın için işte bende kasık agrısı yok aceba olmaması sorunmu diye endişeleniyorum inşallah bir sorun yoktur.

kasık ağrısının olmaması normalmi yani?

çok teşekkür ederim cevabın için işte bende kasık agrısı yok aceba olmaması sorunmu diye endişeleniyorum inşallah bir sorun yoktur.

kasık ağrısının olmaması normalmi yani?

tabikide normal sürekli sıkıntı hali yokki hamilelikte... içini ferah tut sanıldığı kadar sancılı ağrılı sıkıntılı bir dönem değil hamilelik sadece 8. aydan sonra zorlaşıyor hepsi bu... sağlıkla gelcek bebeğiniz inşallah.ama sen yine de doktorunla konuş içini rahatlat stres yaramaz sana sakin olmaya çalış

düne kadar batma sızlama vardı kasıgımda bırden yok olunca nıye bırden agrım gıttı dıye dusunuyorum Allahım şimdide bir tane sızı olmazmı hiç tık yok seviniyimmi üzülüyümmü işte hamilelik belirtisi sanki kasık ağrısı gibi geliyor oda olmayınca üzülüyor insan ne biliyim birde daha once kurtaj olup bebegımı kaybedınde yüreğim ağzımda

canım ya ne olldu kasık ağrın kesildikten sonra. bende seningibiyim. çok ağrılar vardı kasıklarımda şu an eser kalmadı. gece uyuyamadım korkumdan ağlayıp duruyorum. acaba bir şey mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…