hamileyim karın ağrım var

yarenxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
134
27
123
mrhb arkadaşlar 9 haftalık hamileyim 2 gündür karnımda ve kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi.bilen varmı normalmi bu ağrılar yoksa endişelenmelimiyim benim gibi ağrısı olan varmı?

yarın doktora bir görün derim, için rahat etsin,yerleşme ağrısı da olabilir tabi . ağrın şiddetli ise yani sağına soluna dönemeyeck kadar kötüysen hiç ihmal etmeden git doktora. geçmiş olsun

sağa sola dönerken bi ağrım yok sadece adet ağrısı gibi ağrılarım var aynı zamanda akıntı ( bencede bi doktora görünmeliyim..

gittin mi doktora? bebek yerleşirken de adet sancısına benzer ağrılar yaşanıyor, ama kısa süreli olup geçiyor

gittin mi doktora? bebek yerleşirken de adet sancısına benzer ağrılar yaşanıyor, ama kısa süreli olup geçiyor

evet gittim canım idrar yollarımda enfeksiyon varmış ağrılarım ondanmış bebiş iyi çok şükür :)

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 12 haftalık hamileyim hafif ama süre gelen bir karın ağrım var ve karnımın sağ kısmında acı hissediyorum ara ara neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…