• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim kanamam var

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.033
448
Merhaba hanımlar. 8+5 hamileyim. 4 gün önce sabah wcye gittiğimde peçeteye kan geldi. Avuç içinden biraz daha az, açık kırmızı renginde. Hemen acile gittik serum uygulandı, iğne yapıldı. Ultrasonla bakıldı bebek sağlıklı içerden kanama yok dedi doktor. Kanamanın sebebi anlaşılamadı. Düşük riskin olabilir yatıp dinlen dedi. 4 tane iğne yazdı. Progestan kullanıyorum günde üç tane. Ama hala wc gittiğimde peçeteye damla damla kan geliyor. Ağrım yok.bazen kahverengi de geliyor. Ama beni kan korkutuyor. Sürekli yatıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Korkuyorum. Öneriniz var mı :(

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Doktor neden olabileceği hakkında birşey söyledi mi yada muayene falan yaptı mı. Ultrasonda kanama görülmedi yazmışsın başka sebebini araştıemadı mı

Aynisi bendede oldu canim oksurukten sonra bicak saplandi karnima sanki 11 haftalıkken ve bir ped dolacak kadar kanamam oldu. Hicbir sebep bulunamadı rahimde kanama yoktu alttan bakıldı yara vs varmi diye oda yoktu. Progestan kullandım 16. Haftama kadar çok şükür gecti. Stres yapma dinlen bolca

Aynisi bendede oldu canim oksurukten sonra bicak saplandi karnima sanki 11 haftalıkken ve bir ped dolacak kadar kanamam oldu. Hicbir sebep bulunamadı rahimde kanama yoktu alttan bakıldı yara vs varmi diye oda yoktu. Progestan kullandım 16. Haftama kadar çok şükür gecti. Stres yapma dinlen bolca
Canım aynı durum işte.içten kanama yok,alttan da bakıldı bi sorun yok.progestan günde üç tane kullanıyorum gene de wc girince peçeteye geliyor.sürekli gelmiyor ama günde 5-6 damla geliyor kırmızı :( her kan görüşümde çok korkuyorum.sürekli yatıyorum.çok üzülüyorum :(

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Doktor neden olabileceği hakkında birşey söyledi mi yada muayene falan yaptı mı. Ultrasonda kanama görülmedi yazmışsın başka sebebini araştıemadı mı
Çok teşekkür ederim.evet muayene oldum tabi ama hiç bi sorun görülmedi.sebepsiz kanama diyor.belki damar çatlaması olmuştur diyor.herşey yolunda ama günde 5-6 damla kan gelmeye devam ediyor

Canım aynı durum işte.içten kanama yok,alttan da bakıldı bi sorun yok.progestan günde üç tane kullanıyorum gene de wc girince peçeteye geliyor.sürekli gelmiyor ama günde 5-6 damla geliyor kırmızı :KK43: her kan görüşümde çok korkuyorum.sürekli yatıyorum.çok üzülüyorum :KK43:
Onemli olan icerde ve dista kanama alani veya sebep olacak birsey olmamasi. Korkutma kendini doktorum bazen boyle aciklanamayan kanamalarin olacagini soylemisti. Biz 30 haftalik olduk cok sukur o kanamadan sonra bu haftalara geleceğimi düşünemiyordum hamd olsun. Sende dua et bolbol tedavini vermiş zaten doktorun. Birde tavsiyem (kendimde yaptim)elini karnına koyarak her gün 99 kez ALLAHÜMME YA MUBDIYU esmasini çek dusuk tehlikesi icin

Onemli olan icerde ve dista kanama alani veya sebep olacak birsey olmamasi. Korkutma kendini doktorum bazen boyle aciklanamayan kanamalarin olacagini soylemisti. Biz 30 haftalik olduk cok sukur o kanamadan sonra bu haftalara geleceğimi düşünemiyordum hamd olsun. Sende dua et bolbol tedavini vermiş zaten doktorun. Birde tavsiyem (kendimde yaptim)elini karnına koyarak her gün 99 kez ALLAHÜMME YA MUBDIYU esmasini çek dusuk tehlikesi icin
Acaba bilinmeyen bir sebep mi var diye kafayı takıyorum canım.doktor bana da belki doğuma kadar böyle kanama olacak bazı kadınlarda olabiliyor dedi.Ya Mubdi Ya Şafi bol bol çekiyorum canım.bir anda geçmiyor sanırım bu kanamalar.ama 4 gündür de hiç azalmadı hep 5-6 damla geliyor.senin maşallah Kocaman olmuş artık darısı bana inşallah

Bir haftayı geçince daha sıkı takip lazım benim bir hafta sürdü bilemediler ama iki embriyodan birinin atılması sonucu tutunduğu yerlerin dökülmesi. Bu süreç bi aylikti belki yoğun kısmı bi hafta sürdü devlete değil özele git kanama icin ozel hastane degil özel muayenehaneli dr devlet sallamıyor genel olarak kimi ozellerde onlara gidilsin diye cok etkili bi tedavi olmuyor.

Bir haftayı geçince daha sıkı takip lazım benim bir hafta sürdü bilemediler ama iki embriyodan birinin atılması sonucu tutunduğu yerlerin dökülmesi. Bu süreç bi aylikti belki yoğun kısmı bi hafta sürdü devlete değil özele git kanama icin ozel hastane degil özel muayenehaneli dr devlet sallamıyor genel olarak kimi ozellerde onlara gidilsin diye cok etkili bi tedavi olmuyor.
Zaten özele gidiyorum.bazı kanamaların sebebi olmuyormuş :( içten kanama olmaması tek tesellim.şuan dördüncü gün ve perşembe kontrolüm var tam bir hafta olacak.inşallah o zamana geçer :(

Zaten özele gidiyorum.bazı kanamaların sebebi olmuyormuş :KK43: içten kanama olmaması tek tesellim.şuan dördüncü gün ve perşembe kontrolüm var tam bir hafta olacak.inşallah o zamana geçer :KK43:
bu surectesakin olursan daha faydali stres sorununu arttirir panikletir. Ağrı zorlanma hissetmiyor san cabuk atlatirsin ilaclar ile cevreye kulagini tıka. Fazla kimseye anlatma.

bu surectesakin olursan daha faydali stres sorununu arttirir panikletir. Ağrı zorlanma hissetmiyor san cabuk atlatirsin ilaclar ile cevreye kulagini tıka. Fazla kimseye anlatma.
Ağrım yok şükür canım.şuan ilaç olarak günde üç kez Progestan ve iki günde bir proluton iğne yaptırıyorum.teşekkür ederim inşallah kısa sürede geçer :(

Benim de ilk zamanlarda hep kahverengi oluyordu sonra kesildi doktor sa sıkıntı olmadığını söyledi. Yerleşme kanamasıdır geçer yakında inşallah

Benim de ilk zamanlarda hep kahverengi oluyordu sonra kesildi doktor sa sıkıntı olmadığını söyledi. Yerleşme kanamasıdır geçer yakında inşallah
İlk zamanlar benimde kahverengi geliyordu sonra kırmızı oldu.aşırı bir kanama yok şükür ama günde 5-6 damla geliyor peçeteye :(

İlk zamanlar benimde kahverengi geliyordu sonra kırmızı oldu.aşırı bir kanama yok şükür ama günde 5-6 damla geliyor peçeteye :KK43:
Sıkıntı yapma canım kendine ağrın sancın yoksa normal demekki artması durumunda doktoru ararsın hemen allah korusun

Acaba bilinmeyen bir sebep mi var diye kafayı takıyorum canım.doktor bana da belki doğuma kadar böyle kanama olacak bazı kadınlarda olabiliyor dedi.Ya Mubdi Ya Şafi bol bol çekiyorum canım.bir anda geçmiyor sanırım bu kanamalar.ama 4 gündür de hiç azalmadı hep 5-6 damla geliyor.senin maşallah Kocaman olmuş artık darısı bana inşallah
Darisi size insallah canim biliyorsun en buyuk etken stres sakin kal pruluton ignede oluyorsun sanirim oda etkili. Gereken herşey yapılmış sen sakince bekle geçecek inşallah. Benim oz teyzem 9 ay o kanamayı çekti ilk zamanlar yattı korktu ama sonra baktı her ay aynı birakti masallah kızı sağlıkla geldi dünyaya bazı kadınlarda oluyor bu. Inşallah sende olmaz kesilir biranönce. Ilk gebeligimde içten hep kanama alanlarım oldu yine sağlıkla kavuştum. Allah yazdıysa herturlu gelecek o bebek dünyaya sen onu sıkıntıya sokma gelişim aşamasında biliyorsun Allah'a emanet et canim

Back