• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hamileyim kahverengi leke

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence gidip bir bakmalısın hamilelikte hiç bir kanama normal sayılmıyor onun için kendi ve bebeğinin sağlığı için gitmelisin inşallah hiç bir şey yok tur 😘

Merhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim :KK43:
Bunun icin bi acile falan da gidebilirsin sorun olabilir seni korkutmak istemem ama en azndan icin rahatlar . Gerek duyulursa ilacta verebilirler bana sorarsan hc bekleme

10 gün beklemeyin umarım ciddi birşey değildir ama olaki düşük tehlikeniz var onu önleyecek ilaçlar verir doktorunuz dinlenmenizi önerir mutlaka gidin 10 gün çok geç olur

Merhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim :KK43:

merhaba,

2 akşam önce aynı durum benimde başıma geldi. Acile gittim Protestan (düşük önleyici ilaç) verdi doktor. Muhakkak gidin hala akıntımın rengi düzelmedi. En azından doktor kontrolünde.

Böyle kanamalar düşük riski yüzünden oluyor ben yasadım ilaç kullandım gidin doktora ya da arayıp bilgilendirin.

Merhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim :(
Canım iki hafta önce oldu hep bende sıkıntı yok dedi her gebelikte görülen bir durum olabilir dedi endişe etme progestaran verdi bitti kutu geçti az az oluyordu leke leke bende sekize girmek üzereyim korkma ilişkiye girme sırt üstü yat çok gidip gelme inşallah birşeyi yoktur 🤗

Progestan diye bir ilac veriyorlar canim ben de yasadim bir kac damla kanama ve sonrasinda kahverengi akintiya donustu cok sukur suan ciddi birsey yok ilaclarima devam ediyorum 14 haftalik olduk Allahin izniyle sende atlatirsin. :) acile git

Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ve kahverengi lekelenmelerim oluyordu bana da bugün progestan verdi çalışıyorum bir hafta dinlen dedi rapor verdi. Sorum şu bunu yaşayanlar hep yattı mı yoksa işe devam etmeli miyim işte çok yorulmuyorum memurum masa başı iş nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ve kahverengi lekelenmelerim oluyordu bana da bugün progestan verdi çalışıyorum bir hafta dinlen dedi rapor verdi. Sorum şu bunu yaşayanlar hep yattı mı yoksa işe devam etmeli miyim işte çok yorulmuyorum memurum masa başı iş nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum.
Ben ilk gebeliğimde 4ay progestan fitil kullandım ve yattım canım, ama bunu doktorun belirler sürekli yatıp yatmaman gerektiğini söler

Back
X