- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 35
- Konu Sahibi Annelikheyecani
Merhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevum o tarıhte daha önde gıdemıyorum kafaya taktım çokBence gidip bir bakmalısın hamilelikte hiç bir kanama normal sayılmıyor onun için kendi ve bebeğinin sağlığı için gitmelisin inşallah hiç bir şey yok tur![]()
Bunun icin bi acile falan da gidebilirsin sorun olabilir seni korkutmak istemem ama en azndan icin rahatlar . Gerek duyulursa ilacta verebilirler bana sorarsan hc beklemeMerhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim![]()
Numarası varsa ara yarın doktoru randevuyu boşver ya önemli bir şey varsaRandevum o tarıhte daha önde gıdemıyorum kafaya taktım çok![]()
Merhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim![]()
Canım iki hafta önce oldu hep bende sıkıntı yok dedi her gebelikte görülen bir durum olabilir dedi endişe etme progestaran verdi bitti kutu geçti az az oluyordu leke leke bende sekize girmek üzereyim korkma ilişkiye girme sırt üstü yat çok gidip gelme inşallah birşeyi yokturMerhaba 8 haftalık gebeyim koyu kahverengi akıntım oluyor bır kaç gündür bu normal mi doktora 10 gün sonra gidebileceğim![]()
Benimde tahmini doğum tarihim 02.02.2021Bence gidip bir bakmalısın hamilelikte hiç bir kanama normal sayılmıyor onun için kendi ve bebeğinin sağlığı için gitmelisin inşallah hiç bir şey yok tur![]()
İnşallah hayirlisiyla doğarlar tatlımBenimde tahmini doğum tarihim 02.02.2021hayırlısıyla bebisler doğar inşallah canım
![]()
İnşallah tekrar hesabımdan girip girdiğin tarihi silip doğruyu yazabilirsiniz hayırlı olsun inşallahİnşallah hayirlisiyla doğarlar tatlımaslında benim 9 Şubat 2021 buraya yanlış girdim 6+3 günlük ama inşallah hayırlısıyla doğarlar
Uğraşmak istemiyorumİnşallah tekrar hesabımdan girip girdiğin tarihi silip doğruyu yazabilirsiniz hayırlı olsun inşallah![]()
Uğraşmak istemiyorum![]()
Ben ilk gebeliğimde 4ay progestan fitil kullandım ve yattım canım, ama bunu doktorun belirler sürekli yatıp yatmaman gerektiğini sölerMerhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ve kahverengi lekelenmelerim oluyordu bana da bugün progestan verdi çalışıyorum bir hafta dinlen dedi rapor verdi. Sorum şu bunu yaşayanlar hep yattı mı yoksa işe devam etmeli miyim işte çok yorulmuyorum memurum masa başı iş nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum.