Hamileyim kahverengi akıntım var. Lütfen beni rahatlatmak için bişeyler söyleyin...

Buket_YmnY

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
156
216
18
32
Merhaba... 5+4 hamileyim. Kahverengi akıntım ve arada karın ağrım oluyor. Bazı yazılarda dış gebelik olabileceği yazılmış. Doktora gittim dün. Kesemi de yeni gördük. Ama vajinal muayene de... 2 hafta sonra da kalp atışını duyabilirmişiz. Şikayetimi doktoruma da söyledim. Progrstan verdi, kullanmaya başladım ama endişeliyim. Sizden içime su serpecek mesajlar bekliyorum...

geçer canım benim de baya kan geliyodu 9 haftalık oldum kullan ve mümkün oldukça yat canım

Mumkun oldugunca yatmaya calis ani hareketler yapmamaya dikkat et progestanida ihmal etme sakin ben yatamadigim.icin dusukle sonuclandi

Mumkun oldugunca yatmaya calis ani hareketler yapmamaya dikkat et progestanida ihmal etme sakin ben yatamadigim.icin dusukle sonuclandi

Geçmiş olsun, hayırlısıyla yeni sağlıklı bebeğin olur inşallah... Bende çalışıyorum, muhasebeciyim. Sürekli oturuyorum ama... Benimki de mi öyle olacak yoksa... (( Allahım sen yardım et...

Geçmiş olsun, hayırlısıyla yeni sağlıklı bebeğin olur inşallah... Bende çalışıyorum, muhasebeciyim. Sürekli oturuyorum ama... Benimki de mi öyle olacak yoksa... (( Allahım sen yardım et...
Aklina.oyle.seyler getirme iyi dusun iyi olsun allahin izni ile.sag saglim alirsin kucagina..benim olacagi varmis oldu diye dusunuyorum aksamlari ayaginin altina yastik koy oyle istirahat et

Canim merhaba bende ayni durumdayim. Ama hafta olarak senden gerideyim grc dollenme benim.Bugun doktora gittik cok kucuk oldugu icin kese gozukmedi. Bi hafta sonra tekrar gel dedi. Kan deger artislarini takip edicez. Malesef bana progestan v.s. igne hap falan da vermedi. Calistigim icin ogleden sonra ise geldim dinlenme imkanim da yok. Firsatin varsa yat dinlen canim. Ben rabbime biraktim artik verende alanda o. Hakkimizda hayirlisi ins. sag salim kavusuruz bebeklerimize.

Kan degerlerin kac canm senin bol bol su ic

Amin canım, inşallah... Gerçi doktor benim içinde kötü konuşmadı ama ben biraz fazla evhamlıyım malesef... Haftanı bilemiyorum ama ben 4 haftalıkken farkettim hamile olduğumu, yani adetim 3 gün geçmişti. O zaman gittim doktora, görünmemişti senin gibi. Dün yani 1 hafta 3 gün geçti onun üzerinden. Toplam 5+3 günlükken göründü. Üstten zor göründü, net değildi. Vajinadan bakınca gayet net göründü... İnşallah sende sağ salim görürsün, inşallah sağlıkla da alırız kucağımıza...

Benimde adetimi 5 gun gecti 4+5 canim suan. 3 gun gecince test yapmistim. Sanirim esimde bende cok sevindik yaramadi. ardindan sabah uyandigimda leke geldi. Ctesi kan verdim 440 cikti. Bakalim bugunkune gore artisi degerlendircek. Aynen banada 1 hafta takip edelim kan degerini dedi. Sonra keseyi gorebilirz dedi. Hayirlisi canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…