arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim. ve karşıyakada oturuyorum..bana özel veya sgk ya bağlı hastanelerde çalışan dr.ları önerirmisiniz? özellikle özeli varsa bile sgk dan yararlanabileceğim bir dr. olursa çok sevinirim..şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ederim...
cANIMM...MEDİCAL PARKA GŞT AMA.VEDAT BEY E DEĞİL...MERT BEYE YADA BİR BAYAN VAR ADI GELMEDİ AKLIMA ONA GİTT..
EGEPOL COK MESHUR AMA..GÖKALP BEY VAR.HEMEN GÜN VERMİOLAR ZATİİ.Bİ AY SONRASINA VERİOALR ÜÇYOLDA KÖSTENCE KÖPRÜSÜNÜN ORDA...BU İKİSİNİ TAVSİYE EDERİM...
BİRDE KENT HASTANESİNDE BİR PROF VAR..
AMA PROF LARDA SİGORTA GECMİOO...150 TL FALAN MUAYENE ÜCRETLERİ.
EGEPOL UN DODUMU DA UCUZ.1000-1200 İ EGCMİO...
mavısehırde kordon tıp merkezı var klünük olarak duymussundur belkı orda ibrahım yanık ıyı bır dr ama onda sgk gecmıyor orda bırde mete bey varmıs o sgk gecıyor ondan cok memnun ola duydum tavsıye ederım bu klınıgı özellıkle cok gelısmıs cıhazlarla hamıellıgını en ıyı sekılde takıp ettırebılırsın
öncelikle hepinize çok teşekür ederim..kafam çok karışıktı..ama karar verdim sonunda...kent hastanesinde doğum yapmaya ve israel beyin özeline gitmeye karar verdim arkadaşlar...insallah hayırlısı olur.. bana baya bir pahalıya patlıcak ama maaşımdan biriktirmeye karar verdim.. bebişlerimize sağlıcakla kavuşmak dileğiyle.. hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar insallah...