Hamileyim istifa yazmam için mobbing uygulanıyor.

fulya1601

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
3
1
1
29
Merhaba arkadaşlar 15+3 haftalık hamileyim yaklaşık 1.5 yıldır özel bir sektörde çalışmaktayım işe girerken çocugum olmadıgı için çocuk yapmayacagım dedim fakat bununla ilgili bir taahhüt imzalamadım zaten çocukda şans eseri mucize oldu şükür Rabbime neyse ben onları kandırmış durumuna düştüm ama işin aslı öyle değil ben işe girerken olmayacagını bildiğim için olmuyo degilde çocuk düşünmüyorum dedim. Şuanda sırf hamileyim diye sana göre iş yok kahpelik yaptıgın hırsızlıktan farkı yok senin yapacagın iş bitti çalışmak istiyorsan yarın hamile olmadan gel gibisinden mobbing uygulayıp bana agır işler verdiler kocaman kasaya en dibine egilip malzeme yerleştirmem istendi yaptım fakat sancım çok oldu karnıma baskı uygulandı çünkü defalarca egilip kasaya yaslanmaktan bana bir yardım bir destek bir çıkar yol istiyorum çıkmazdayım şuan

alo 170i arayıp derhal şikayet edin bu şekilde mobinge maruz kaldığınızı
ellerine prim vermeyin böyle şerefsizlerin
ve asla istifa etmeyin asla. haklarınızı alamazsınız yoksa.
çocuğum olmadığı için çocuk istemiyorum diye belirttim falan diye bahsetmeyin

Mobing icin kanit toplayin, ve bebeginiz icin agir kaldirmayin. Kimse size bunu yapamaz, isten atarlarsa da tazminati vermek durumundalar. Istifa etme.

Nasıl kanıt toplayacagım öyle bir ortaam ki kimse şahitlik etmez aksine benim kötü olmam için şahitlik yapacak insanlar olur o derece kandırıyorlar insanı çünkü şahitlik etmezsen işten çıkarsın gibisinden daha önce örneklerini yaşadık

o zaman alanen sizde onlara mobing yapın
Çalışma bakanlığına ve sgkya şikayet edeceğinizi çok ciddi yaptırımlarla karşılaşacaklarını bildirin onlara
siz bi yerden başlayın gerisi gelir
sizi çıkartsınlar tazminatınızı versinler ve işsizlik maaşı almaya hak kazanın
ağır falan da kaldırmayın çocuğunuzu düşünün

Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ben onlar için hastayken bile gittim çalıştım ama yaptıkları bu bana haketmedim hiçbirini Allah hepsini bildiği gibi yapsın psikolojimi de alt üst ettiler kim bilir bebeğim ne halde o günahsızında hakkına girdiler

mobing gerekçesi ile dava açarsanız kazanırsınz. yasalar gereği iş veren hamile olduğu gerekçesi ile kimseyi işten çıkaramaz. bundan dolayı da senin işi bırakmanı bekliyorlar. yaptıkları hiç insani değil. git şikayet et. tazminat alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…