Hamileyim ilk aşılama pozitif! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ay inşallh kendiliğinden kalırsın ya . Ben hep çatlatma iğnesi duydum mutlaka vuruluyormuş o çatlatma iğnesi . Ben sana yazarım bakalım doktor ne dicem pazartesi büyüme be kdr oldu. Normalde ben 32 günde bir regl olurum ve benim yumurtlamam 16 sında başlar akıntım 22 sine kdr devam eder. Ama sanırım bu ilaçlar döngüyü değiştiriyor

İnşallah balım çok üzgünüm kaybıma.. çok heveslenmiştim çünkü ama herşeyin öncesi sağlık
Kuzum ben hamile kaldığım için bilmiyorum 5+2 de adet oldum. Ama benim tedaviye başladım başlayalı dengem şaştı :) sürekli rötar olur canımıniçi inan çok çok sevinirim

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bende aşılama için sma kan sonucu bekliyorum

Canım ne durumdasın.bende haziran da kimyasal gebelik geçirdim
Canım bekliyorum hala bu ay sekreterin egosu yüzünden ara verildi beni sebepsizce ertelemişti. Bu ay reglime 10 gün kala 28 temmuzda test yaptım çok erken biliyorum ama çok çok silik çizgi çıktı 3 Ağustosta tekrar yapacağım görselini ekliyorum sende bakarsan ve yorumlarsan çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230728_120455.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 112
Canım burdan bişey göremedim ben.Bu testler adet geçmeden çıkmaz ki.Brnim gecen ay adetim 1 gün gecikme oldu beta 28 işi

Regle 2 3 gün kala belki çıkar.sen 10 gün kala mu yaptın

Bende öyle canım.Bende pko da var adetim 32 33 günde bir oluyor
Kuzuşum benim tedavi boyunca regl döngüm şaştı şimdilik 7-8 gün var olarak gösteriyor 2 program. Döngü sürem 30 güne yükseldi. Geçen ayki kimyasalın 5+2 de oldu. Of o kadar doluyum ki normal yaşantı olarakta üzgün ve mutsuzum şuan hayatımın herşeyin üst üste geldiği dönemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…