Ay inşallh kendiliğinden kalırsın ya . Ben hep çatlatma iğnesi duydum mutlaka vuruluyormuş o çatlatma iğnesi . Ben sana yazarım bakalım doktor ne dicem pazartesi büyüme be kdr oldu. Normalde ben 32 günde bir regl olurum ve benim yumurtlamam 16 sında başlar akıntım 22 sine kdr devam eder. Ama sanırım bu ilaçlar döngüyü değiştiriyorBenim 17.50 ve 17.90 olduğu günde Gonal f vurdum gece 00.30 da Ovitrelle vurdum.
Progestan vermişti evet aşılamadan 2-3 gün sonra kullanmaya (vajinal) başlamıştım.
Canım sende çatlatma iğnesi vurulacak mısın? Merak ediyorum bu önemli, gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vurulmayan birisini duydun mu hiç? Çatlatma iğnesi şart mı?
Umarım herşey gönlümüzce olur. Benim tedaviye neredeyse 2 ay ara verdi Dr. Raporum çıkacakmışmış..
Umarım bu ay kendiliğimden hamile kalırım
İnşallah balım çok üzgünüm kaybıma.. çok heveslenmiştim çünkü ama herşeyin öncesi sağlıkAy inşallh kendiliğinden kalırsın ya . Ben hep çatlatma iğnesi duydum mutlaka vuruluyormuş o çatlatma iğnesi . Ben sana yazarım bakalım doktor ne dicem pazartesi büyüme be kdr oldu. Normalde ben 32 günde bir regl olurum ve benim yumurtlamam 16 sında başlar akıntım 22 sine kdr devam eder. Ama sanırım bu ilaçlar döngüyü değiştiriyor
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahKızlaaaar aşılamam 16 Haziran'da oldu öğlen 12.30 da
Bu sürece kadar Gonal F ve ovitrelle kullandım doktor tedavisinde.
Folbiol kullanıyorum birde.
Aşılama sonrası ise progestan kullanmaya başladım.
27 Haziran'da gece 02.00 de kan verdim beta HCG 4.61 çıktı. Heyecanımı paylaşmak istedim burada artar mı diye, bir kaç kişi dışında yorum gelmedi.
28 Haziran saat 21.00 de 2. Kan testimi verdim ve 19.1 çıktı .
Çoğul gebelik beklentisi var
Süreç boyunca kendimi yoklamadım fakat ısrarla çatlatmanın iğnesinin 4. Gününden itibaren erken gebelik testiyle çizginin yok olmasını ve geri gelmesini bekledim.
24-25 Haziran'da tekrar silik 2. çizgilerim başladı .
Şuan belirti olarak tek söyleyebileceğim şeyler 26 hazirandan beri sanki kabızmışım, gazım varmış gibi ağrılar, meme uçlarımın 24 Hazirandan beri sert ve hassaslığı, 28 Haziran öğleden sonraları ise adım attıkça göğüslerimde normalde regl belirtisi olan göğüs acısının kat kat fazlasını hissetmeye başladım.
3 yıldır bebek özlemim vardı, en az 10 Dr un sorun yok gebe kalabilirsin demesi üzerine hep denedik sonuç malesef olumsuzdu, tüp bebek merkezine gittiğimde yumurta rezervinin çok aktif olduğunu, çikolata kistlerimin olduğunu ve yumurtalarımın rezervin çok aktifliğinden dolayı yeterince büyümediğini öğrendim tedavime bu şekilde başlamış oldum. Kesinlikle önerim tek doktora 2 doktora 3 doktora bağlı kalmamanız ve işinde başarılı olan bir doktor ile bu sürece başlamanız. Allah'ımdan şu bayram gününün yüzü suyu hürmetine bütün annelik özlemi çeken anne adaylarının kucağını doldurması ve bu mutluluğu tatması için dua ediyorum
Bana konuyla alakalı sormak istediğin her şeyi severek cevaplarımhepinizin bayramını kutluyorum çok öpüyorum hepinizi..
Canım malesef biyokimyasala döndü bebeğimi kaybettim.. umarım sen olumlu sonuç alırsınSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahbende aşılama için sma kan sonucu bekliyorum
11. Günde öğrenmiştim. Biyokimyasal gebeliğe dönüştü sonradan. Yükseliş yavaşladı ve düşmeye başladı. Düşmeye başladıktan 3 gün sonra bebeğimi kaybettim.Kaçıncı gün hcg test yaptırdınız
Üzülme inşallah bidaha olacakCanım malesef biyokimyasala döndü bebeğimi kaybettim.. umarım sen olumlu sonuç alırsın
Ne oldu canım sonucunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma ve Anne olmak isteyen herkese .Bende Aşılama tedavisi görüyorum şuan daha iğneleri kullanıyorum bakalım artık bize de nasip olur inşallah
Sonuç olumsuz üstelik kist olmuş bu ay aşılama iptal edildi bir dahaki aya kaldı artıkNe oldu canım sonucun
Rabbim kolaylık versin canım umarım bir ay çabuk geçer zaman ve güzel haberler alırsın inşallahhSonuç olumsuz üstelik kist olmuş bu ay aşılama iptal edildi bir dahaki aya kaldı artık
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalımRabbim kolaylık versin canım umarım bir ay çabuk geçer zaman ve güzel haberler alırsın inşallahh
Canım ne durumdasın.bende haziran da kimyasal gebelik geçirdim11. Günde öğrenmiştim. Biyokimyasal gebeliğe dönüştü sonradan. Yükseliş yavaşladı ve düşmeye başladı. Düşmeye başladıktan 3 gün sonra bebeğimi kaybettim.
Canım bekliyorum hala bu ay sekreterin egosu yüzünden ara verildi beni sebepsizce ertelemişti. Bu ay reglime 10 gün kala 28 temmuzda test yaptım çok erken biliyorum ama çok çok silik çizgi çıktı 3 Ağustosta tekrar yapacağım görselini ekliyorum sende bakarsan ve yorumlarsan çok sevinirimCanım ne durumdasın.bende haziran da kimyasal gebelik geçirdim
Canım burdan bişey göremedim ben.Bu testler adet geçmeden çıkmaz ki.Brnim gecen ay adetim 1 gün gecikme oldu beta 28 işiCanım bekliyorum hala bu ay sekreterin egosu yüzünden ara verildi beni sebepsizce ertelemişti. Bu ay reglime 10 gün kala 28 temmuzda test yaptım çok erken biliyorum ama çok çok silik çizgi çıktı 3 Ağustosta tekrar yapacağım görselini ekliyorum sende bakarsan ve yorumlarsan çok sevinirim
Regle 2 3 gün kala belki çıkar.sen 10 gün kala mu yaptınCanım bekliyorum hala bu ay sekreterin egosu yüzünden ara verildi beni sebepsizce ertelemişti. Bu ay reglime 10 gün kala 28 temmuzda test yaptım çok erken biliyorum ama çok çok silik çizgi çıktı 3 Ağustosta tekrar yapacağım görselini ekliyorum sende bakarsan ve yorumlarsan çok sevinirim
Evet çizgi çıktığı için sordum bende o tuhaf ya :)Regle 2 3 gün kala belki çıkar.sen 10 gün kala mu yaptın
Umarım bu ay yada en kısa sürede müjdeli haberlerimizi alırız ve sağlıklı olurlar öyle yıprandım kiCanım burdan bişey göremedim ben.Bu testler adet geçmeden çıkmaz ki.Brnim gecen ay adetim 1 gün gecikme oldu beta 28 işi
Bende öyle canım.Bende pko da var adetim 32 33 günde bir oluyorUmarım bu ay yada en kısa sürede müjdeli haberlerimizi alırız ve sağlıklı olurlar öyle yıprandım ki
Kuzuşum benim tedavi boyunca regl döngüm şaştı şimdilik 7-8 gün var olarak gösteriyor 2 program. Döngü sürem 30 güne yükseldi. Geçen ayki kimyasalın 5+2 de oldu. Of o kadar doluyum ki normal yaşantı olarakta üzgün ve mutsuzum şuan hayatımın herşeyin üst üste geldiği dönemindeyimBende öyle canım.Bende pko da var adetim 32 33 günde bir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?