• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ilişkiden sonra kasık ağrısı surtunme yoluyla olsa bisey olur mu?

minikhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Bunu doktoruma söyledim biraz ara verin ağrın oluyorsa yoksa kanaman olur dedi. Bizde yapmıyoruz ama
Arada surtunme yoluyla orgazm ediyoruz birbirimizi bu da zarar verir mi?Yapmakla aynı şey mi ?kasilma oluyor genede diye yoksa sakincasi
Yok mu bilgisi olan?

Kız sürtünme yada normal düz yoldan olunca kasılma olmuyor mu, bile bile niye yapıyorsun ki amac kasilmamasi zaten, neden zorluyorsun.... Sen uslu dur artık sonrası kötü olur Allah korusun...

İlişkinin yasaklanmasının sebebi kasılmalardır zaten penetrasyon değil. Duruverin birazcık ölmüyor kimse sevişmedi diye korkmayın
Kız sürtünme yada normal düz yoldan olunca kasılma olmuyor mu, bile bile niye yapıyorsun ki amac kasilmamasi zaten, neden zorluyorsun.... Sen uslu dur artık sonrası kötü olur Allah korusun...
Çok doğru söylüyorsun valla hiç hesaba katmadım napayim eşim durmuyor aklımda bulunsun bende diyorum şimdi neden agrimaya başladı gene

İlişkinin yasaklanmasının sebebi kasılmalardır zaten penetrasyon değil. Duruverin birazcık ölmüyor kimse sevişmedi diye korkmayın
Yok bana kalsa doğuma kadar dururumda eşimden dolayı oluyor ne oluyorsa ama söylediğiniz iyi oldu kafama takılmıştı şimdi ağrıdı hafif demek ki o kasılmalar ilişki yasasan da yaşamasanda oldumu oluyor sağolasın

Back
X