hamileyim (ikiz) ve aldatılmışım..

helinxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
114
54
kızlar, öyle bir durumdayım ki ne kimseyle konuşabiliyorum, ne yolumu çizebiliyorum. 17 haftalık ikizlere hamileyim. bir kaç gün önce eşimin facebook hesabı açıkken, yabancı, yurtdışında yaşayan, evli, çocuklu ve hamile bir kadınla çirkin bir sohbetini yakaladım. kadını geçmişten iş dolayısıyla tanıdığını tahmin ediyorum, ama sohbetin içeriği kalbimi öyle acıttı ki akşamları bilgisayara uzun süre takılmasından huylanıyordum zaten ama konduramıyordum, gözümle görünce perişan oldum. o gün bugündür karnım da çok ağrıyo, rüyada gibiyim, çok acı çekiyorum. evi terk etmeye kalktım, beni engelledi, sadece sohbet etmiştik ama hataydı tekrarlamıycam dedi. ama benim ona güvenim kalmadı ki artık. bu halimde yanımda olması gerekirken tüm değerli vaktini bilgisayara ve o kadınla sohbete ayıran biri mi olacak ikizlerimin babası? biliyorum çok acı, ama inanın bebekleri aldırmayı bile düşündüm bu aşamada hem yasak, hem çok tehlikeli ama o ihtimali bile düşünecek kadar çaresizim, düşünün ki. böyle nasıl devam edecem hayatıma? ayrılıp ailemin evine dönsem, onlara yazık. tam ev almak üzereydik, ayrılmasam o evi alsak, nafaka alıp ayrılsam ikiz bebekle tek başıma ne yaparım geri kalan hayatımda? ailem destek olur elbet ama onlara bu kadar yük olmaya ne hakkım var? işte bu sorularla baş başa kaldım, şimdilik yatakları ayırdım ve mümkün olduğunca az konuşuyorum, küsüm kırgınım. karnımdaki bebeklerin de acıyı hissettiğini hissediyorum desem inanır mısınız? ne yapacağımı bilmiyorum...

Güven sarsildiysa toparlanmasi neredeyse imkansız. Seni yer bitirir. Şuan ayrilmayip doğumdan sonrasına ertelersen şimdiki acin kalmayacak ve kabulleneceksin buda ne derece doğru bilemiyorum

Karısı hamile diye başka kadınlara yazanı gördüm de başka hamilelere yazanı ilk defa görüyorum. Adam ayrı Bi cins miş kusura bakma ama.

aynen öyle arkadaşım!! o da benim şansım galiba!!.. bir de sohbet ettim sadece demesi iyice üzdü ve kızdırdı beni. evde sohbeti kısıtlı bir insan neden internette yabancı dilde yapar ki bu işi? aklının başkasına gitmesi ve bunu o kişiye dile getirmesi yeterli bence. ve tüm kadınların bunu hissettiğine eminim. tüm bağlantımı kesecem dedi ama piraye'nin dediği gibi kaybolan güven geri gelmiyo.. boşanmak en mantıklısı bunu biliyorum, ama ikiz bebek beklerken bunu yapmak hiiiç kolay değil çaresizliğim bu yüzden işte. bir de ailemi üzmekten, onlara yük olmaktan öyle korkuyorum ki.

canim.cok.uzuldum durumuna bu erkeklerin hepsi mi boyledir ya .. en mantikli olan ayrilmak ama tabi bunu uzaktan soylemek kolay geliyor insana...kendini uzmemeye calis en azindan minik meleklerin icin..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. .

annen ile konuşssan belki seni rahatlatacak şeyler söyler. aklındaki bazı sorulara olumlu ya da olumsuz cevap olur ne dersin?

Ben de hamileyim,iletini okuyunca gözlerim doldu,çok üzüldüm.güven asla geri gelmeyecek malesef.bence kendine biraz zaman ver,eşini takibe al.bebeklerin biraz büyüsün,baktın unutamıyorsun mutsuzsun ayrılırsın.mutsuz anne mutsuz çocuklar olur çünkü.o zaman ayrılık daha kolay olabilir.ha ben olsaydım ne yapardım diye sorarsan,öğrendiğim gün çekip giderdim.

Adına çok üzüldüm.Bence en mantiklisi ayrılmak eşin tekin birine benzemiyor çünkü

Aldatma aldatmadır ya. Sohbet et veya yat ne fark eder, sen Bi erkekle knşsan öldürür heralde . Bu erkeklerdeki rahatlık nerden geliyo ya. Pişkin pişkin açıklamaları da hep Bi hazır. Üzülme hiç için rahat olsun bu ilişkide masum olan ahı alınan sensin. Allah büyük,er geç hak yerini bulur , sen yelkenleri suya indirme hemen, cezasını çeksin. Ayrıl diyemiycm ben evli değilim sonuçta , hakkım yok böyle akıllar vermeye. Ama en doğru kararı ver , Unutma sen Temiz olan tarafsın. Üzülüp acı çeken o olacak, Senin için öyle ferah öyle sakin olsun ki o bu adamı mafetsin.Ben ne yaptım desin.
Allah bebeğine ve sana hayırlı kapılar açsın inş.

Sohbetin içeriği ne peki? Yani belki tamamen can sıkıntısındandir bana cok da cinsellik amacli gelmedi hamile kadini ne yapacak ki yani

Nasil zor bi durum ya.
Allahim sabir versin size.
Ev konusunu bi askiya alin kesinlikle.
Eger sizde bi meblag yatiracaksaniz kiyada kosede biriken paranizi eve yatirmak yerine biriktirin.
Ilerisi icin guvenceniz olsun.

sen hamilesin ve eşin seni hamile kadınla aldatıyor öyle mi

daha neler duyacağız

Karşı taraf da cevap vermiş mi? Eşiniz pislik tamam da, evli barklı ve hamile kadın nasıl böyle Konuşmalar yapabiliyor???söylenecek söz bulamıyorum. Hamile bir kadına boşan/Boşanma diyemem ama Bulunduğunuz durum çok çok zor. Allah kolaylık versin.

Sohbet derken nasıl bir sohbetki bu??? Yani eski bi arkadaşıysa sohbet mi yoksa cinsel içerikli sohbet mi? Bunu iyi belirleyin bence. Ve eşinizi bit sürü takibe alın. Ama ne olursa olsun siz hamile iken yapılan bu durum çok büyük bir ayıp.

Telefonuna casus programı yükleyip takibe alabilirsiniz, baska turlu şeyler de yapıyorum diye, Allah sabır ve kolaylık versin çok zor durum. Ama herşeyden önemlisi karşınızda iki minik can var.. Onlar tertemiz ve masumlar, onlar için güçlü olun onlar herşeye değer bence

Benim de başıma benzer bir olay gelmişti, seni çok iyi anlıyorum. İnsan denen şeyden tiksinmiştim. Beni, tanık olduğum şeyin, içinde kötü niyet olmayan, öylesine bir konuşma olduğuna inandırmak için çabalamıştı. Ama insanın içinde o güvenin kırılması geri dönüşsüz bir şey. Ben evden kovmuştum, günlerce arabada yatmış. Sonunda koşulların da etkisiyle affettim ama buna benzer bir olay tekrarlandığı taktirde kendisine herhangi bir soru sormadan, açıklama fırsatı bile vermeden onu terk edeceğimi açıkça söyledim.
Evliliklerde bu tür durumlarda hareket alanı senin verdiğin kadardır, şimdi küssen, konuşmasan hatta yatakları ayırsan bile bir nevi o harekete alan açmış oluyorsun. Yani evet, gri bir alan ama tamamen siyah da değil, en fazla kızarsın, küsersin bu durumda gibi bir mesaj çıkıyor. Bunun kesinlikle mümkün olmayan bir alan olduğunu göstermelisin. Belki sadece çok açık ve kararlı bir konuşma da işe yarayabilir.
İçinde o kırıklık hep kalıyor ama aslında yaş ilerledikçe ona da çok takılmıyorsun. İnsan böyle bir şey diyorsun. Başına bir şey gelmedikçe, yani gençken insanın sınırları çok belirgindir genelde, deneyim kazandıkça, olgunlaştıkça hayatın da insanların da öyle olmadığını anlıyorsun.

Aynı olayı bende yaşadım. Affettim. Ikinci kez yine yaşadım ve zor da olsa yine affettim. Artık 3. De sıktır ederim rahat bir vicdanla hemde. Tek faktör çocuk. O olmasa zaten hiç biri affedilmez. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…