Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün sabah yaptığım test pozitifti 10 gün önce kan negatif çıktı ve şuan değerim 2072 HAMİLEYİMMM ilk sizle paylaşıyorum çok şükür ikiz olma ihtimali var mı ? 12 gün önce 0 çıkan değerim bi anda artar mı ?
Kızlar bugün sabah yaptığım test pozitifti 10 gün önce kan negatif çıktı ve şuan değerim 2072 HAMİLEYİMMM ilk sizle paylaşıyorum çok şükür ikiz olma ihtimali var mı ? 12 gün önce 0 çıkan değerim bi anda artar mı ?
İşte adetim normal şartlarda 2.5 ay geçti ama 12gün önce kan değerim 0 çıktı şimdi 2072 bana fazla geldi 14-15 günlük hamilelik değeri için normal mi sizde
Niye tedirginsiniz anlayamadım tam olarak ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce test yaptım 0 dı 2 gün sonra test verdim betam yüksek çıktı. 12 günde 2072 çıkabilir bu çok normal geç döllenme olmuş işte hamilesiniz. Önemli olan 2 gün sonra en az 2 kat artması.
İşte adetim normal şartlarda 2.5 ay geçti ama 12gün önce kan değerim 0 çıktı şimdi 2072 bana fazla geldi 14-15 günlük hamilelik değeri için normal mi sizde