Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün sabah yaptığım test pozitifti 10 gün önce kan negatif çıktı ve şuan değerim 2072 HAMİLEYİMMM ilk sizle paylaşıyorum çok şükür ikiz olma ihtimali var mı ? 12 gün önce 0 çıkan değerim bi anda artar mı ?
Teşekkür ederim kaç haftalıkken kese gözükür peki alttan mı muayene oluyorumArtar tabi ikiz olma ihtimali betaya göre değil keseye göre olur,keseye bakmaya gittiğinizde anlaşılabilir
Adeti kaç gün geçe çıktı bu değer? Yüksek beta bir gösterge olabiliyor ama kesin bir sonuç da ifade etmiyor ikiz için.Kızlar bugün sabah yaptığım test pozitifti 10 gün önce kan negatif çıktı ve şuan değerim 2072 HAMİLEYİMMM ilk sizle paylaşıyorum çok şükür ikiz olma ihtimali var mı ? 12 gün önce 0 çıkan değerim bi anda artar mı ?
Adetim çok düzensiz yılda 3-4 kere adet oluyorum troid hastasıyım o yüzden adetim düzensiz sanırım bu 15 günlük gebelikAdeti kaç gün geçe çıktı bu değer? Yüksek beta bir gösterge olabiliyor ama kesin bir sonuç da ifade etmiyor ikiz için.
Durum biraz karışıkmış ama aşırı yüksek bir değer değil. Benim adet +3 gün sonra 6000 diAdetim çok düzensiz yılda 3-4 kere adet oluyorum troid hastasıyım o yüzden adetim düzensiz sanırım bu 15 günlük gebelik
Daha bugün öğrendim 12 gün önceki kan değerim 0 çıktı bugün değerim 20722000 değer yüksek bir değer değil değerlendirmenin üstünden 15- 20 gün geçtiyse tabi. İkiz olmayabilir
İşte adetim normal şartlarda 2.5 ay geçti ama 12gün önce kan değerim 0 çıktı şimdi 2072 bana fazla geldi 14-15 günlük hamilelik değeri için normal mi sizdeDurum biraz karışıkmış ama aşırı yüksek bir değer değil. Benim adet +3 gün sonra 6000 di
Niye tedirginsiniz anlayamadım tam olarak ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce test yaptım 0 dı 2 gün sonra test verdim betam yüksek çıktı. 12 günde 2072 çıkabilir bu çok normal geç döllenme olmuş işte hamilesiniz. Önemli olan 2 gün sonra en az 2 kat artması.Daha bugün öğrendim 12 gün önceki kan değerim 0 çıktı bugün değerim 2072
Bence normalİşte adetim normal şartlarda 2.5 ay geçti ama 12gün önce kan değerim 0 çıktı şimdi 2072 bana fazla geldi 14-15 günlük hamilelik değeri için normal mi sizde
Adet tarihiniz karışık olduğu için net bir şey demek çok zor.İşte adetim normal şartlarda 2.5 ay geçti ama 12gün önce kan değerim 0 çıktı şimdi 2072 bana fazla geldi 14-15 günlük hamilelik değeri için normal mi sizde