hamileyim idrar yolu enfeksiyonum var:( yardım lütfen.

melis84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
42
3
36
Kocaeli
bir aydır inatla geçmeyen yanmam vardı. ben de adet oluyum antibiyotik alıcam diye bekledim. bi türlü adet olmadım. meğersem 1 aylık hamileymişim.duyunca çok sevindim ancak iltihap da bebeğe zarar veriyor bildiğim kadarıylamafoldumben. doktorum monurol diye bi ilaç verdi. toz şeklinde suyla karıştırıp içiliyor.ilacı kullandım eh biraz daha iyiyim ama tam olarak da düzelmedim.ne yapmalıyım yaaeyvahedigeldismile.bu ilacı kullanan var mı aranızda.antibiyotik değil sadece idrar yollarını temizleyen bi ilaç.başka tavsiye edebileceğiniz bebeğe zararsız bişeyler var mı yada acaba bu ilaçtan bir kez daha alıp kullansam mı?doktor randvum iki hafta sonra.şaşırdım yani Allahım yardım et.görüşleri olanlar yardım lütfen..

merhaba bence doktorunun verdiğiilaca devam et bendede intihaplanma vardı ilk testte çıkmıştı doktorum şimdilik sorun yok dedi ama yanmalarım başladı bu ara bi doktor arkadaaşım var gerçi daahiliyeci ama olsun oda bana doktoruna sor ama ben monurol yazabilirim demişti hiçbi zararlı etkisi yokmuş bebişe olsa zaten doktorun vermezz içini ferah tut bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz biraz hassasoluyoruz konu bebek olunca inan ben çok araştırdım bitkisel hiçbişiyide doktoruna sormadan alma bence doktorun en iyisni verecektir sana

Bende kullandım.Daha öncede 2 kez antibiyotik verdi ddrum.Bol bol su iç ve sakın tuvaletini tutma.ayrıca ayaklarını sıcak tut hatta.Ayaklarına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor.Geçmezse druna gitEnfeksiyon önemli.Çünkü böbreklere çıkabilir.Bebişede zararı olur.

monurolü bende kullandım idrar yolu enfelsiyonum vardı doktorum bütün hamilelere enfeksiyonu olduğunda bu ilacıveriyoruz dedi problem olmaz dedi

bu arada 4 litreye yakın su içtim 10 gün ve geçti ama ben 2 haftada bir kültür yaptırıyorum ve kesinlikle sende yaptır çünkü erken doğuma sebep oluyor enfeksiyon ve bir süre sonra tekrarlıyabiliyor çamaşırını 2 kez değiştir vajinanı kuru ve temiz tut dışarda tuvalete girme ve evde kullandığın tuvaleti hergün dezenfekte et ve sakın ihmal etme

bende hamılelıgımın 2.ayıydı heralde gecırdım bana doktor duocid dıye bı antıbıyotık verdı zararsız dedı kullandım cok sukur gectı gıttı bı dahada olmaz ıns...camasırlarını falan utule coo fazla su ıc gecmezse doktora söyle tahlıl yaptırırsın belkı antıbıyotık verır ıhmal etme sakın..

Back