Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canimTebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
31 temmuzda olmustum enson hic bi belirti olmadan oldum sadece adet gecikmesi vardi bugun ogrendim hamile oldugumuBat ne zamandı? Belirtiler neydi?
Sonunda demissin bayadir bekliyomuydun ve bi ilac ya da baska bisey kullandin mi hamile kalmayi kolaylastirmak icin, ne kadar zaman sonra kaldin cok cok tebrik ediyorum allahim bu sevinci insallah bana da yasatir.. bebegini saglikla al kucagina insaallaahhAlahima sukurler olsun sonunda hamileyim allahim kimsenn gozunu yolda koymasin darisi isteyen herkesin basina
1 buçuk yıldır istioduk ama olmadi . Bende hormon bozuklugu vardi tedavim bitti klomenle catlatma ignesi oldum . Ilk ay hamile olmadim ama ikinci ay ignesiz tedavisiz hamile oldum cok sukur allahaSonunda demissin bayadir bekliyomuydun ve bi ilac ya da baska bisey kullandin mi hamile kalmayi kolaylastirmak icin, ne kadar zaman sonra kaldin cok cok tebrik ediyorum allahim bu sevinci insallah bana da yasatir.. bebegini saglikla al kucagina insaallaahh![]()
Ne kadar sürede oldu hamilelik cmm hepimize umut ol inşallahAlahima sukurler olsun sonunda hamileyim allahim kimsenn gozunu yolda koymasin darisi isteyen herkesin basina
1 buçuk yıldır istioduk ama olmadi . Bende hormon bozuklugu vardi tedavim bitti klomenle catlatma ignesi oldum . Ilk ay hamile olmadim ama ikinci ay ignesiz tedavisiz hamile oldum cok sukur allahadarisi insallah senin ve butun isteyenlerin basina insallahhhhh
![]()
Tedavin bi bucuk yil mi surdu.insallah hamilelerin duassi olurmus duandan eksik etme1 buçuk yıldır istioduk ama olmadi . Bende hormon bozuklugu vardi tedavim bitti klomenle catlatma ignesi oldum . Ilk ay hamile olmadim ama ikinci ay ignesiz tedavisiz hamile oldum cok sukur allahadarisi insallah senin ve butun isteyenlerin basina insallahhhhh
![]()
Yok tedavim 3 ay surdu . Geride kalan aylarda iyi bi doktora gitmedigimiz icin olmamasinin sebebini bilmioduk . Insallah insallah insallah seninde olurTedavin bi bucuk yil mi surdu.insallah hamilelerin duassi olurmus duandan eksik etme![]()
Bir bucuk senedr bekliduk 3 ay tedaviyle oldu cok sukur sadece sabretmk lazim allah geciktrdigi herseyi guzellestirio insallah sende yasarsn bu duyguyuNe kadar sürede oldu hamilelik cmm hepimize umut ol inşallahallah analı babalı büyütsün