Hamileyim Göbeğime Krem Sürüyorum

denissn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
21
46
39
Arkadaşlar Merhaba,

Ben 13 haftalık hamileyim, son 3 haftadır göbek kısmım başta olmak üzere sırtım ve bacaklarımda aşırı kaşıntılarım ve deri soyulmalarım olmaya başladı. Dün sabah erkenden hamileliğimi takip eden özel hastanede ki cildiye bölümü dermatologa (cildiye) doktoruna gittim kendisi kan tahlili vs yaptı ancak herhangi bir sorun olmadığını belirterek bana " Basiscreme 85g " adında bir krem verdi. Hamile olduğumu biliyor, ve bir zararının olmayacağını söyledi. Ancak içim rahat edemedi bir türlü internette de çok araştırdım pek bir bilgi bulamadım. Aranızda bu dönemlerde krem kullanan oldu mu ? Kremi göbeğime de sürüyorum bir zararı olurmu acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler

Canım o kremi bilmiyorumda normal krem kullanıyorum ben hamileliğimin başından beri bi zararı olacağını sanmıyorum doktor vermezdi zaten zararlı olsa,kendi kadın doğum uzmanınada sor için rahat etsin

Canım o kremi bilmiyorumda normal krem kullanıyorum ben hamileliğimin başından beri bi zararı olacağını sanmıyorum doktor vermezdi zaten zararlı olsa,kendi kadın doğum uzmanınada sor için rahat etsin

Teşekkür ederim, yani anladığım kadarıyla nemlendirici krem kullanmanın pek bir zararı olmaz ? Başka deneyimi olan arkadaşlar varmıdır ??

Teşekkür ederim, yani anladığım kadarıyla nemlendirici krem kullanmanın pek bir zararı olmaz ? Başka deneyimi olan arkadaşlar varmıdır ??
Yani ben ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum nemlendirici krem hemde hergün :)

Benim bacaklarımda bir kaşıntı sorunum oldu, gece uykudan uyandırıyordu. Doktorum gliserin-gülsuyu-çinko oksit-talk karışımı yaptırttı. Biraz iyi gelmişti ama tam çözmedi. Asıl çözen, badem yağı oldu. Kaşıntıda kuruluğun payı yüksek.

Ama senin cildin soyuluyormuş, nedir nasıldır pek bilemedim. İlacın prospektüsüne baktın mı, orada yazar. Eğer ikna olmadıysan da bir eczacıya ya da ikinci bir doktora danışmakta fayda var. Benim cildime iyi gelen şey sana iyi gelecek diye bir şey yok çünkü biliyorsun.

Gebelik süresince karnımıza çatlakların olmaması için çeşitli çatlak önleyici kremler, kakao yağı ve badem yağı sürüyoruz. Sorun olmuyor. Ancak senin kullandığın bir ilaç sonuçta, konunun ehillerinin fikri önemli.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…