• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim gelişimi 3 hafta geri çıkıyor böyle bişey yaşayan var mı

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.965
1.468
133
32
36+4 haftalık hamileyim Bebeğimin gelişimi 2,5/3 hafta geriden geliyor boyu 33+6 da kalmış boyu neden olabilir bu aya kadar gelişimi iyiydi hep haftasıyla uyumluydu bu ay durdu bu aya kadar hareketliydi son zamanlarda hareketleri de azaldı perinatolojiye yönlendirdiler neden böyle olmuş olabilir böyle bişey yaşayan var mı google olumsuz şeyler yazıyor fl kısalığı sebebi down sendromu olabilir gibi

Son düzenleme:
Bebegi besleyen damarlarında tıkanıklık pıhtılaşma olabilir mi?
Bende vardı ama cok erken ayrıntılı ultrasonda farkwdildiği için sorun yaşamadım

36+4 haftalık hamileyim Bebeğimin gelişimi 2,5/3 hafta geriden geliyor boyu 33+6 da kalmış boyu neden olabilir bu aya kadar gelişimi iyiydi hep haftasıyla uyumluydu bu ay durdu bu aya kadar hareketliydi son zamanlarda hareketleri de azaldı perinatolojiye yönlendirdiler neden böyle olmuş olabilir böyle bişey yaşayan var mı
Detaylı ultrasona girmedinizmi daha genelde 20. Haftalarda filan giriliyor

Sonuçta ortalama değerler. Sizin ve eşinizin boyu nasıl? Siz kısaysanız da o yüzden geride kalmış görünebilir.
İnşallah her şey yolundadır. Siz stres yapmayın ki bebeğinizde strese girmesin.

Bebegi besleyen damarlarında tıkanıklık pıhtılaşma olabilir mi?
Bende vardı ama cok erken ayrıntılı ultrasonda farkwdildiği için sorun yaşamadım
33. Haftaya kadar hep uyumluydu 35. De gittim 33 de kalmış dedi şimdi haftalık gidiyorum 2 haftaydı 3 hafta oldu özeldeki sınırda dedi perinatolojiye gerek görmedi devlete gittim orda 3 hafta çıktı perinatolojiye gönderdi haftaya randevu verdi neden böyle oldu ki bu aya kadar hep uyumluydu

Sonuçta ortalama değerler. Sizin ve eşinizin boyu nasıl? Siz kısaysanız da o yüzden geride kalmış görünebilir.
İnşallah her şey yolundadır. Siz stres yapmayın ki bebeğinizde strese girmesin.
İkimizde kısa değiliz çok uzun değiliz ama kısa da değiliz o yüzden biraz sorun gördü doktor ister istemez canım sıkıldı beslenmeyle mi alakalı dem hayır dedi perinatolojiye gidicem orda bakacaklar ama neden böyle anlamadım bu aya kadar gerilik yoktu hiç gelişiminde 33. Te kaldı

Girdim herşey normal çıktı anormal bi durum ya da gerilik yoktu bu aya kadar hep haftasıyla uyumluydu 33. Te kalmış 33 ten sonra gelişmemiş fl kısa çıkıyo 2,5/3 hafta
Anladım. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeginiz de içeride strese girmesin. Ben ikizlerime hamileyken detaylı ultrasona gittiğimde direk perinatolojiye gitmiştim. Beni takip eden kadın doğum doktorum sagolsun öyle demişti. Hem muayene etmişti doktor hem detaylı ultrason makinesi vardı. O sekilde yorumladi. Bazen ikizlerimden birisi 3 gün geriden geliyordu ama diğerini yakalıyordu.
İnşallah sağlıkla sıhhatlie kucaginiza alırsınız.
Bilen arkadaşlar umarım size yardımcı olurlar.

Anladım. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeginiz de içeride strese girmesin. Ben ikizlerime hamileyken detaylı ultrasona gittiğimde direk perinatolojiye gitmiştim. Beni takip eden kadın doğum doktorum sagolsun öyle demişti. Hem muayene etmişti doktor hem detaylı ultrason makinesi vardı. O sekilde yorumladi. Bazen ikizlerimden birisi 3 gün geriden geliyordu ama diğerini yakalıyordu.
İnşallah sağlıkla sıhhatlie kucaginiza alırsınız.
Bilen arkadaşlar umarım size yardımcı olurlar.
1 hafta normal oluyor genelde 2 ye kadar sorun etmiyorlar çok 2 ve üzeri olursa gerilik var diyorlar bakalm perinatoloji ne diyecek neden gelişmiyor anlamadım bu aya kadar hep normaldi

İkimizde kısa değiliz çok uzun değiliz ama kısa da değiliz o yüzden biraz sorun gördü doktor ister istemez canım sıkıldı beslenmeyle mi alakalı dem hayır dedi perinatolojiye gidicem orda bakacaklar ama neden böyle anlamadım bu aya kadar gerilik yoktu hiç gelişiminde 33. Te kaldı
İnşallah her şey yolundadır. Lütfen stres yapmayın

33. Haftaya kadar hep uyumluydu 35. De gittim 33 de kalmış dedi şimdi haftalık gidiyorum 2 haftaydı 3 hafta oldu özeldeki sınırda dedi perinatolojiye gerek görmedi devlete gittim orda 3 hafta çıktı perinatolojiye gönderdi haftaya randevu verdi neden böyle oldu ki bu aya kadar hep uyumluydu

Öncelikle sakin olun böyle şeyler olabiliyor önemli olan farkedilmesi mutlaka bir çözümü vardır. Dediğim gibi damar olayını bi sorun bence. Damarda pıhtılaşma genelde gebeliğin ilerleyen aylarında gelişim geriliği e sebep olabiliyor. Eğer sorun oysa kan sulandırıcıilaçla normale döner.

Öncelikle sakin olun böyle şeyler olabiliyor önemli olan farkedilmesi mutlaka bir çözümü vardır. Dediğim gibi damar olayını bi sorun bence. Damarda pıhtılaşma genelde gebeliğin ilerleyen aylarında gelişim geriliği e sebep olabiliyor. Eğer sorun oysa kan sulandırıcıilaçla normale döner.
Perinatolojiye gönderdi ama en erken randevu haftaya. Haftaya gidicem o zamana kadar beslenmemi artırıcam faydası olur mu bilmiyorum

Oğlumun boyu 2 hafta geriden geliyordu. Minyon olucak dedi doktorum. Öyle de oldu minyon, minik yapılı bir oğlum var.

Back