Gebeliğe Hazırlık hamileyim galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi gititigidiyor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa kızlar banada yardımcı olun ya kanda çıkmadı ama bugün 15 gün geçti adetimden idrar testi mi yapsam acaba? ama kanda çıkması lazımdı değil mi? bi fikri olan var mı?? başka bi sorun da yok artık yardım edin lütfennnn(((

:bbo:kıslar bende hamileyim sanırım ama şu anda istemiyorum erken çocugum daha küçük:çok üzgünüm: günüm geçiyor dün test yaptım bişey çıkmadı iki gözüm yaşlı bi durumdayım senağlama

güzelim olsaydı kanda çıkardı ablamınki daha adet günü gelmeden belli olmuştu a.s

kızlar merhaba idrarda negatif çıkan arkadaşlar belirtileri taşıyorlarsa ve adet günleri geçtiyse kanda da baktırsınlar geç yumurtlama yoksa kanda kesin sonuç veriyor. arkadaşımın geç yumurtlama oldu iki hafta önce kanda baktırdığında negatifdi sonra baktırdığında pozitif çıktı ve çocuk iki aylıktı:) geç yumurtlama olunca öyle oluyormuş doktor ultrasonda bakınca bile anlayabiliyor geç yumurtlama olmuş diyor.

merhaba kızlar
benimde adetim 6 gün geçti.iki kez idrar testi yaptım ikisinde de bana göre negatif çıktı.bana göre diyorum çünkü iki çizgiyide koyu kırmızı bekliyormuşum.meğer biri silik olabiliyormuş.yarın kan testi yaptıracağım.hayırlısı artık.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin arkadaşlar...
chromatincanım inş güsel haberler alırız.sevgilerle

bugün o güzel haberi aldım kızlar.şu an ayaklarım yere basmıyor.çok mutluyum.kan testi yaptırdım önce ama sonuç yarın çıkacakmış.sabredemeyip idrar testi aldım eczaneden.çif çizgiyi görünce uçtummm.Allah herkese nasip etsin..

hayırlı olsun canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…