• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim galiba ama emin olamiyorum ne yapmaliyim

ayca123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
7
0
86
Diğer
arkadaslar ben sitenizde cok yeniyim hikayemi kisa anlatmak istiyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum :( 25 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyroz ama olmuyordu...bende cikolata kisti varmis laparoskopiyle amelyat oldum basaril gecti dediler 3 ay bekledik ama hala ses yoktu esim tekrar test yaptirdi ultrasona girdi ve ondada varikosel cikti oda amelyat oldu 3 ay beklemelisiniz dediler .gecen ay tam 3 ay doldu ve gun hesaplamasi yaptim ,3 gun once adte olmam gereken gunde icimden bir ses test yap dedi evde yapilan testlerden yaptim ve sonuc 2 cizgi cikti ilk inanamadim sonra 2 tane daha test aldim onlarida yaptim onlarda ayni cikti :) ama sorun su ki ben yurt disindayim ve burda doktor hizmeti cok zayif turkiyedeki doktorum 11 haftalikken gel dedi ama ben hala emin degilim ya dis gebelik ise yada vs kan testi yaptirmaya korkuyorum burdakan testini 1 haftada sonucu nu veriyorlar ,ben simdi nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum doktorum hepatit testleri troit testi yaptirmami istedi onlari yaptirdim peki ben 11 hafta olana kadar boyle bekliycekmiyim lutfen bilen arkadaslar bana akil versinler yardimci olurmusunuz???

bence hamılesın tebrık ederım senı darısı basıma 11 cı haftayı beklıyecegıne kan testı yaptır bır hafta dedıgın nekı hemen gıt yap

canım kan testi yaptır dış gebelik olursa zaten değerlerin çok yüksek çıkar ama korkma hayırlı uğurlu olsun ...

bencede kan testi yaptır cnm,1 hafta beklemiş olacaksın,gecikmen ile çıkan değer uyumlu mu bakar hiç değilse dr.11 haftalık olana kadar ooooo çok bekleyeceksin:1no2:

arkadaslar cok ilginc bir sey oldu onceki gun hepatit icin test verdigim yeri dun aradim ve aldiklari kandan hamilelit testini yapmalarini istedim cok ilginc bir sekilde tamam dediler yarin gelin alin dediler ve biraz once aldim testi100,2 cikti acaba bu normal mi?insallh normaldir ,darisi hepinizin basina arkadaslar allah a guvenmek tek yolu hep oyle dua ettim allhim biliyordur olacagi gunu dedim ve hic inanmadigim biir anda oldu allah herkese nasip etsin insallh hepinize en yakin zamanda .

kizlar ben bir daha test yaptirdim 5 gun sonra doktorum istedi ama ikinci testim 178.2 cikti cok duduk yani :(ama burda ultrasonda baktilar doktor normal dedi 4 haftalik dedi .doktorum beta hcg testi istedi ama burdakiler bilmiyorlar oyle bir test sadece hgc diye bir testleri var onu yapiyorlar turkiyedeki doktorumda anlayamadim degerlerinizi dedi ordakiler ne diyorlarsa oyledir demek lazim dedi benim kafam karisti yani dusuk mu olacak benim bebegim :(

yav korkutma kendini tebrik ederim hayırlı olsun sen ikilemde kalma dön mis kokulu türkiyeme doktorun takip etsin burda.

kizlar ben bir daha test yaptirdim 5 gun sonra doktorum istedi ama ikinci testim 178.2 cikti cok duduk yani :(ama burda ultrasonda baktilar doktor normal dedi 4 haftalik dedi .doktorum beta hcg testi istedi ama burdakiler bilmiyorlar oyle bir test sadece hgc diye bir testleri var onu yapiyorlar turkiyedeki doktorumda anlayamadim degerlerinizi dedi ordakiler ne diyorlarsa oyledir demek lazim dedi benim kafam karisti yani dusuk mu olacak benim bebegim :(

cnm değerine göre hamilesin ama 5 gün sonra yaptırdığın değer çok az artmış...bak bende hamileyim bnm ilk değerim 30 du sonra 3 gün sonra 291 çıktı.....

Saglikli bir gebelik 48 saat icinde ikiye katlanmalidir senin degerin 5 gün sonra daha yariya bile cikmamis. Bence biran doktora git ve tekrar test yaptir belki labaratuvar hatasi olmustur.

Back