arkadaslar ben sitenizde cok yeniyim hikayemi kisa anlatmak istiyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum 25 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyroz ama olmuyordu...bende cikolata kisti varmis laparoskopiyle amelyat oldum basaril gecti dediler 3 ay bekledik ama hala ses yoktu esim tekrar test yaptirdi ultrasona girdi ve ondada varikosel cikti oda amelyat oldu 3 ay beklemelisiniz dediler .gecen ay tam 3 ay doldu ve gun hesaplamasi yaptim ,3 gun once adte olmam gereken gunde icimden bir ses test yap dedi evde yapilan testlerden yaptim ve sonuc 2 cizgi cikti ilk inanamadim sonra 2 tane daha test aldim onlarida yaptim onlarda ayni cikti :) ama sorun su ki ben yurt disindayim ve burda doktor hizmeti cok zayif turkiyedeki doktorum 11 haftalikken gel dedi ama ben hala emin degilim ya dis gebelik ise yada vs kan testi yaptirmaya korkuyorum burdakan testini 1 haftada sonucu nu veriyorlar ,ben simdi nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum doktorum hepatit testleri troit testi yaptirmami istedi onlari yaptirdim peki ben 11 hafta olana kadar boyle bekliycekmiyim lutfen bilen arkadaslar bana akil versinler yardimci olurmusunuz???