Hamileyim fikirlerinizi rica ediyorum..

Ne kadar güzel yürekli insanlarmıssınız tanımadan görmeden vakit ayırıp ilgilendiniz.. o kadar rahatladımki msjlarınızdan sonra Allah razı olsun hepinizden evet kararım doğurmak.. herkese dillendirdiğimiz için bende cok pişman oldum ama öğrendiğimde panik haldeydim herkesde neyin var diye zorlayınca patır patır dökülüverdim

Hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alın görmeyecek, duymayacaksınız zaten.. Size cevap yazdım hem üzüldüm hem de negatif 4 kez tüp deneyen biri olarak sakın ola ki aldırmayın diyorum.. Ben ve benim gibiler evlat hasretiyle yanarken, o ne diyecek bu ne dedikodu yapacak diye evladınızdan olmayın..

massallha ne rahatlık nedne bu kadar herkeze söyledin heleki abiye böyle sey anlatılırmı yapıcak bisey yok saklıycan erken dogum dersin baban o kadarını bilmez nisanlın ne diyo pekii

babanın duymasından korkuyon ama etraftaki herkese anlatmışın, baban daha çabuk duysun diyemi
senin sorumsuzluğunu o minik yavru çekmez inşallah

Erken dogarsa dogsun ya, baban belki biraz kizar o kadar. Sonucta ortada kalmiyacak ki cocuk, babasi annenin yaninda, evli. Uc aylikken zaten gobek cikmaz, sakin olun, bekleyin, erken dogarsa da baban torun sevinciyle cok irdelemez zaten, ortada kalmis degil ki cocuk...

Dugunu iki ay bekleteceginize hemen evlenin pko boyle birsey her an hersey olabilir iste boyle evham yapip hasta olmayin bebege zarar vereceksiniz

Nikahı önceden yapsanız. Düğün 2ay sonra olsa.bi tanıdık vardı öyle nikah yapmışlar tayin için. Beraber yasamayada baslamislar. Düğünü olduğunda hamileymis kimsede bişey dememistir kimene bebek büyüdü bile :)atkadslarni takma evlenirken bazı bekar arkadslara bir haller olur zaten.senn bebeginle ilgisi yoktur bunun. Babanda yanlış anlama yaşlı adam haftani gününü sayacak değil. Ilk geceden olduğunu var say. Ogrendgnde aslında 4haftalik oluyor ama son adet tarihine göre hesaplandgndan aslında siz daha 2haftalik evli oluyorsunuz. Bilmeyen hemen diyorki düğünden önce yapmışlar falan. Takma kimseyi inan sevdgn adam sonuçta ayrıca bırakıp gittiği yok istiyor seni. .kime ne. Yıllarca çocuk özlemi çeken var. .hayirlisi olsun stres yapma folik asite devam :)

bu konuda katılmıyorum benim bir çok arkadaşım 10 yaşlarında olmalarına rağmen istmeden evlenir evlenmez hamile kaldılar hepsi çok mutlu ve hiç pişma değiller dışardan gelen olumsuz yorumlara aldanığ kendinide bebeğini de yıpratma derim.. çok mutl olursunu umarım :))

Bebeği asla aldirmayin. Bir şekilde de babanizi ikna edin. . Ikna olur. . Anneniz abiniz nisanliniz bir koldan ikna edersiniz..

Doğur arkadaşım doğur boşver
2 ay kalmış zaten kime ne yaaaaa senin bebeğinden
herkes kendine baksın
Sen neden bu gebeliğini herkese duyurdun ki?
Doğur canım sen erken doğum oldu dersin millete Benim çevrem de çok var

Ben olsam korunmuyorsam ertesi gün hapı alırdım.

Şaka gibisiniz ya

Bir hatadir olmuş bu saatten sonra yapacak bişi yok hem kendinde diyorsun polikistik over sendromum var diye eğer aldirirsan bi daha çocuğun olmazsa bu ihtimalide düşün hem nisanliyken birlikte olmuşsun evlendikten sonra baban dysada kalp krizi gecirecegi kadar kötü bi durum değil bence sonuçtan başkasından değilevlendigin kişiden hamile kalmış oluyorsun bu arada nişanlın ne diyo bu duruma o istiyomu bebegi

evlenene kadar sabır edemediniz mi

olan olmuş bu saatten sonra masum yavruya kıyma

Sakın aldirmayin. Benim annemde evlenirken 3 aylık hamileymis.. He anlasamadilar babamla bosandilar biseylerin sorumlusu çoğu zaman içten içe benmisim gibi davrandilar ama her zaman iyiki dogurdum der. Bunlara Çok dikkat edin mutlaka aile terapistinden yyardım alın çocuğa sakin bi sorumluluk odetmeyin kimse bişey anlamaz ilk geceden oldu dersiniz insanlar unutup gidiyo zaten

zaten evleneceksin.sakın aldırma bebeği.günah yaa.kıyma ona.
başkalarını ilgilendirmez bu durum.arkadaşlarına ne olmuş onlar niye yüz çevirmişler sana anlamadım.
bir hata yapmışsınız ikinizde.
babanızı birşekilde ikna edin ve düğün tarihini öne aldır bencede.
nişanlın ne diyor bu duruma?
arkasını dönüp gidemez dimi bu süreçte aileniz gibi,arkadaşlarınız gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…