- 31 Ocak 2015
- 10
- 6
- 37
-
- Konu Sahibi berrak_duru
Hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alın görmeyecek, duymayacaksınız zaten.. Size cevap yazdım hem üzüldüm hem de negatif 4 kez tüp deneyen biri olarak sakın ola ki aldırmayın diyorum.. Ben ve benim gibiler evlat hasretiyle yanarken, o ne diyecek bu ne dedikodu yapacak diye evladınızdan olmayın..Ne kadar güzel yürekli insanlarmıssınız tanımadan görmeden vakit ayırıp ilgilendiniz.. o kadar rahatladımki msjlarınızdan sonra Allah razı olsun hepinizden evet kararım doğurmak.. herkese dillendirdiğimiz için bende cok pişman oldum ama öğrendiğimde panik haldeydim herkesde neyin var diye zorlayınca patır patır dökülüverdim
massallha ne rahatlık nedne bu kadar herkeze söyledin heleki abiye böyle sey anlatılırmı yapıcak bisey yok saklıycan erken dogum dersin baban o kadarını bilmez nisanlın ne diyo pekiimerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan böyle bende burda yer alacağim..Anlatması çok zor fakat suan cok ihtiyacım var cünkü çok sıkıntılı bir durumdayım.Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var fakat 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim polikistik overim ve şeker direncim vardı nasılsa ilkinde hamile kalmam düşüncesiyle ertesi gün hapıda içmedim.Durumu ablam ve abim biliyor..öğrenmeleri çok zorlu bir sürecti babam 72 yaşında ve kalp hastası kaldıramaz diye kürtaj olucaksın dediler son çare anneme anlattım oda doğur günah dedi ama herkes sırt döndü bana arkadaşlarımı bile bu yüzden kaybettim..ailem onları utandırdıgım için benimle konusmuyor ve ben depresyondan ürtikere yakalandım aklımdan bebek gecmiyordu daha evliliği yaşayamadan bebeğin gelmesi ve erken doğum olursa babamın öğrenmesi riski var benim yüzümden ölürse yaşayamam cünkü aynı mahallede oturucaz..siz olsanız ne yapardınız
çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı tekrardan kendimi yalnız hissettiğim bi dönemde tanımadıgım insanlar içime su serpiyor..ilk başta çok şaşaladım çünkü daha eşimle evlilikte yalnız kalamadan üç kişi olucaz ailem bu yüzden cok yıpranacagımızı söledi cünkü yalnız kalamayıp evliliğin tadını cıkartmadan ve evliliği oturtmadan hamile kaldım ama haklısınız bizim sorumsuzlugumuz..vardır herşeyde bi hayır.. evliliği erkene alamıyoruz çünkü şuan oturacak dairemiz boşalmadı ve tarih alındıgı için asla babam değiştirmez
Ben olsam korunmuyorsam ertesi gün hapı alırdım.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan böyle bende burda yer alacağim..Anlatması çok zor fakat suan cok ihtiyacım var cünkü çok sıkıntılı bir durumdayım.Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var fakat 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim polikistik overim ve şeker direncim vardı nasılsa ilkinde hamile kalmam düşüncesiyle ertesi gün hapıda içmedim.Durumu ablam ve abim biliyor..öğrenmeleri çok zorlu bir sürecti babam 72 yaşında ve kalp hastası kaldıramaz diye kürtaj olucaksın dediler son çare anneme anlattım oda doğur günah dedi ama herkes sırt döndü bana arkadaşlarımı bile bu yüzden kaybettim..ailem onları utandırdıgım için benimle konusmuyor ve ben depresyondan ürtikere yakalandım aklımdan bebek gecmiyordu daha evliliği yaşayamadan bebeğin gelmesi ve erken doğum olursa babamın öğrenmesi riski var benim yüzümden ölürse yaşayamam cünkü aynı mahallede oturucaz..siz olsanız ne yapardınız