Hamileyim fikirlerinizi rica ediyorum..

Ne diyeyim bilemiyorum. Insallah faketir.
Düşünmeden hareket etmek diye buna diyorlar işte.
Kurtajin maganda kursunundan bir farki yok hatta daha da kötü.

Neden olsun ki kendini kasarsan erken olur rahat ol bebege kiyma sizin sucunuzu niye o ödesin?Rahatsizligin varmis bire daha olmama twhlikesi de var hem...

birv arkadaşım evlendiğinde 2 aylık hamileydi. çocuğu tabi normal doğdu ama evlilikten 7 ay sonra. baba falan anlamış . ama bir şey demediler. öylecede kapandı konu. evliliği erkene alın bence

çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı tekrardan kendimi yalnız hissettiğim bi dönemde tanımadıgım insanlar içime su serpiyor..ilk başta çok şaşaladım çünkü daha eşimle evlilikte yalnız kalamadan üç kişi olucaz ailem bu yüzden cok yıpranacagımızı söledi cünkü yalnız kalamayıp evliliğin tadını cıkartmadan ve evliliği oturtmadan hamile kaldım ama haklısınız bizim sorumsuzlugumuz..vardır herşeyde bi hayır.. evliliği erkene alamıyoruz çünkü şuan oturacak dairemiz boşalmadı ve tarih alındıgı için asla babam değiştirmez

Olan olmuş
Sen bebeğini öldürmedin diye kaybettiğin dostların var ya, cehennemin dibine kadar yolları var
Anneni dinle sen, bebeğin babası belli, adam yanında evleniyorsunuz zaten
Baban fark etse bile ölmez bundan merak etme, baban duyacak diye, elalem beğenmeyecek diye bebek öldürülmez
Zaten sağlık sorunların varmış, bir daha olacağı ne malum, bir de o bebeğin hesabını vermek var, bu yerin üstü kadar altı da var. Su akar yolunu bulur, sen bebeğini doğur

9 sene bekledik evlenmek içi ici bi 2 ay daha olsa gene beklerdim yerinde olsam korunmadan ilişki yasa sonra ah vah tüh ne cesaret yahu yapana bişey demem herkesin kendi kukusu lakin sonra ağlaşmasın kime çok komik oluyo
istiyosanız gülebilirsiniz fakat yazdığınız cvp çok çirkin size saçma ve komedi gibi gelmişse okuyup pas geçebilirsiniz hiç anlam veremem insanlar derdi olup yardım isteyenlere karşı niye sert tutum gösterirler düşmez kalkmaz bir Allah unutmayın Allah sizide ilerde komik durumlara sokmasın inşallah

söylediğin mantıklı mı korunmasız cinsel ilişki sonrasında hamilelik...sense aaa nasıl olur modundasın

çok teşekkür ederim haklısınız böyle msjlar bana güç veriyor

Olay niye bu kadar dillendi onu da anlamadım babanın duymasından bu kadar korkuyosan mümkün mertebe kendine saklıcaktın

Nikahı yapın
Düğünü yine zamanı gelince yaparsınız. Resmi nikahı önce yapmanıza da izin vermezler mi?
Nikahı yapın yine ayrı oturun düğüne kadar

Elalem ne diyecek diye bebeğinin canına kiymana değmez. Babanı da bi sekilde idare edersiniz. 5aylik doğum yapan arkadaşım var ki babasi aşırı despot bir adamdır. ama anlamamazliktan geldi konusu dahi açılmadı şimdi çocuk 6 yasinda hala kimse bişey sormamış

Bebegi aldirirsan cok yanlis yaparsin evlencen nasil olsa bir sure gozukme gozlerine erken dogum yapcan die bi kaide yok orasi belli olmaz cok sacma yani cevrendekilerin tepkisi sanki ......pluk yaptin sonucta o senin kocan olcak. Cok cahillik cook

2 ay sonra evlenicekseniz zaten karninizin belli olmasi imkansiz,hepi topu 14-15 haftalik oluyor yavru,ben o kadar zayif hamile kalmama ragmen 25. haftada karnim belirginlesmisti.hic sIkinti yapmayin,kurtaj filanda olmayin.gelinliginizi ona gore secersiniz zaten..
o size arkasini donen arkadaslarinizi da bosverin,cok mu sutten cikmis ak kasikmis kendileri..arkadas dost sIkinti aninda belli olur.
hamileliginizi de ev icinde artik cok dillendirmeyin,konusu acilmadikca acmayin..bu yuzden nisanlinizla da sakin papaz olmayin,aksine birbirinize destek olun.
dogum yaptiginiz zamanda erken dogum oldu dersiniz..
Allah bekletmemis,caniniza can tutunmus,2 ay sonrada dugununuz.alin size cifte bayram

Kimleri gördük düğünden altı ay sonra doğurup yok erken doğum bilmem ne diyenleri ama zaman geçiyor kimsenin umrunda olmuyor. O cana kıymayın lütfen. O arkadaşları da silip atın.

Aynı olay kuzenimin başına geldi.meğer gelinimiz düğünde 3-4 aylık hamileymiş ama gelinliği boldu kendi de balıketli olduğu için hiçbişey belli değildi.. Sadece düğünden 4-5 ay gibi sonra doğdu erken doğum dediler ama tosuncuk 4 kiloydu Neyse yengemler mevlütü bi 4 ay sonra yaptılar kimse de ses etmedi zaten uzak akrabalar onun ayını mı hesap edicek.. Sizin tek yanlışınız etrafa çok duyurmuşsunuz.. Olan olmuş anası belli babası belli abiniz ablanız çok büyük tepki vermemiş. Oldu da erken doğdu emin olun babanız kızsa da torunun kokusu burnunda tüter. Sakın adırmayın ömrünüz boyunca vicdan azabı çekersiniz ayrıca bunda da vardır bir hayır sonuçta pcolusunuz belki uzun bi süre olmayacaktı kimbilir.. Ayrıca o arkadaşlarınızla ömrünüz boyunca konuşmayın! Dengesizler!

Bencede aldırmayın hayatı başkalarına göre yaşamıyoruz hayat bizlerin evlat senin anası belli babası belli...imam nikahı ve resmi nikahı öne alın olsun bitsin...hem kim ne dicekmiş ki...ben kendi adıma evlilikye 4 yılı doldurdum ama 4 kaybım var evlattan yana çok üzüldüm hamdım piştim yanmaktayım...şu dünyada herşeyden çok özlemini duyduğum şey evlat...umarım ömrü haytımda ölmeden bende anneliği tadarım eşimde baba olur gözüm açık gitmek istemem...

asla pes etmeyin ben ne zaman "yetiş imdat Allahım"desem hep yetişti Allah bütün duaları kabul ediyor hemen değil ama mutlaka o isteği veriyor inşallah tez vakitte rabbim size hayırlı bir evlat verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…