- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi berrak_duru
istiyosanız gülebilirsiniz fakat yazdığınız cvp çok çirkin size saçma ve komedi gibi gelmişse okuyup pas geçebilirsiniz hiç anlam veremem insanlar derdi olup yardım isteyenlere karşı niye sert tutum gösterirler düşmez kalkmaz bir Allah unutmayın Allah sizide ilerde komik durumlara sokmasın inşallah9 sene bekledik evlenmek içi ici bi 2 ay daha olsa gene beklerdim yerinde olsam korunmadan ilişki yasa sonra ah vah tüh ne cesaret yahu yapana bişey demem herkesin kendi kukusu lakin sonra ağlaşmasın kime çok komik oluyo
istiyosanız gülebilirsiniz fakat yazdığınız cvp çok çirkin size saçma ve komedi gibi gelmişse okuyup pas geçebilirsiniz hiç anlam veremem insanlar derdi olup yardım isteyenlere karşı niye sert tutum gösterirler düşmez kalkmaz bir Allah unutmayın Allah sizide ilerde komik durumlara sokmasın inşallah
çok teşekkür ederim haklısınız böyle msjlar bana güç veriyorOlan olmuş
Sen bebeğini öldürmedin diye kaybettiğin dostların var ya, cehennemin dibine kadar yolları var
Anneni dinle sen, bebeğin babası belli, adam yanında evleniyorsunuz zaten
Baban fark etse bile ölmez bundan merak etme, baban duyacak diye, elalem beğenmeyecek diye bebek öldürülmez
Zaten sağlık sorunların varmış, bir daha olacağı ne malum, bir de o bebeğin hesabını vermek var, bu yerin üstü kadar altı da var. Su akar yolunu bulur, sen bebeğini doğur
asla pes etmeyin ben ne zaman "yetiş imdat Allahım"desem hep yetişti Allah bütün duaları kabul ediyor hemen değil ama mutlaka o isteği veriyor inşallah tez vakitte rabbim size hayırlı bir evlat verirBencede aldırmayın hayatı başkalarına göre yaşamıyoruz hayat bizlerin evlat senin anası belli babası belli...imam nikahı ve resmi nikahı öne alın olsun bitsin...hem kim ne dicekmiş ki...ben kendi adıma evlilikye 4 yılı doldurdum ama 4 kaybım var evlattan yana çok üzüldüm hamdım piştim yanmaktayım...şu dünyada herşeyden çok özlemini duyduğum şey evlat...umarım ömrü haytımda ölmeden bende anneliği tadarım eşimde baba olur gözüm açık gitmek istemem...