- 31 Ocak 2015
- 10
- 6
- 37
-
- Konu Sahibi berrak_duru
cevap yazdıgınız için teşekkürler eğer vaktinde doğarsa hiç problem olmaz ama bizler hepimiz 7aylık doğmuşuz ablamda öyle doğurdu erken doğum olursa evlendikten 4 ay sonra doğum yaparım kendi sorumsuzlugum evet benim hatam ama babam insan içine çıkamaz çevremdeki herkeside kaybettim bu yüzden psikolojim çok bozuldu Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin banada bir kolaylık nasip etsin inşallahAllah yardımcın olsun. olan olmuş sakın aldırma bebeğini. burada yanıp tutuşan insanlar var bir evlat için sakın ona kıyma. 2 ay sonra düğünün varmış. olurda vaktinde doğarsa bebeğin baban üzülmesin diye 7 aylık doğdu felan diyemez misiniz.
nişanlımda hemen evlenmek istedi fakat tarih alındı diye babam istemedi bende aldırmayı istemiyorum umarım erken doğum olmazhemen evlenirdim..bebeğimi asla aldırmazdım benim hatamı ona ödetmezdim.
baban zaten 72 yaşında, hamile olduğunu söylemek zorunda değilsiniz.erken doğum yaptım gibi birşey söylersin senin 9 ayını sayacak değil.
nişanlımda hemen evlenmek istedi fakat tarih alındı diye babam istemedi bende aldırmayı istemiyorum umarım erken doğum olmaz
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan böyle bende burda yer alacağim..Anlatması çok zor fakat suan cok ihtiyacım var cünkü çok sıkıntılı bir durumdayım.Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var fakat 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim polikistik overim ve şeker direncim vardı nasılsa ilkinde hamile kalmam düşüncesiyle ertesi gün hapıda içmedim.Durumu ablam ve abim biliyor..öğrenmeleri çok zorlu bir sürecti babam 72 yaşında ve kalp hastası kaldıramaz diye kürtaj olucaksın dediler son çare anneme anlattım oda doğur günah dedi ama herkes sırt döndü bana arkadaşlarımı bile bu yüzden kaybettim..ailem onları utandırdıgım için benimle konusmuyor ve ben depresyondan ürtikere yakalandım aklımdan bebek gecmiyordu daha evliliği yaşayamadan bebeğin gelmesi ve erken doğum olursa babamın öğrenmesi riski var benim yüzümden ölürse yaşayamam cünkü aynı mahallede oturucaz..siz olsanız ne yapardınız
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Çok zor bir durumun içindesiniz.. Ancak bana kalırsa bu durumu keşke aile bireylerinize hiç dillendirmeseydiniz, 2 ay kalmış zaten düğününüze... Evlilikten sonra gebe kalmış gibi açıklardınız. Aile bireylerine söylediğiniz için kürtaj olmanız da kötü bir izlenim yaratabilir keşke saklasaydınız, niye söylediniz ki ? Ve bu bebeği istiyor musunuz istemiyor musunuz ?merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan böyle bende burda yer alacağim..Anlatması çok zor fakat suan cok ihtiyacım var cünkü çok sıkıntılı bir durumdayım.Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var fakat 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim polikistik overim ve şeker direncim vardı nasılsa ilkinde hamile kalmam düşüncesiyle ertesi gün hapıda içmedim.Durumu ablam ve abim biliyor..öğrenmeleri çok zorlu bir sürecti babam 72 yaşında ve kalp hastası kaldıramaz diye kürtaj olucaksın dediler son çare anneme anlattım oda doğur günah dedi ama herkes sırt döndü bana arkadaşlarımı bile bu yüzden kaybettim..ailem onları utandırdıgım için benimle konusmuyor ve ben depresyondan ürtikere yakalandım aklımdan bebek gecmiyordu daha evliliği yaşayamadan bebeğin gelmesi ve erken doğum olursa babamın öğrenmesi riski var benim yüzümden ölürse yaşayamam cünkü aynı mahallede oturucaz..siz olsanız ne yapardınız
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan böyle bende burda yer alacağim..Anlatması çok zor fakat suan cok ihtiyacım var cünkü çok sıkıntılı bir durumdayım.Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var fakat 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim polikistik overim ve şeker direncim vardı nasılsa ilkinde hamile kalmam düşüncesiyle ertesi gün hapıda içmedim.Durumu ablam ve abim biliyor..öğrenmeleri çok zorlu bir sürecti babam 72 yaşında ve kalp hastası kaldıramaz diye kürtaj olucaksın dediler son çare anneme anlattım oda doğur günah dedi ama herkes sırt döndü bana arkadaşlarımı bile bu yüzden kaybettim..ailem onları utandırdıgım için benimle konusmuyor ve ben depresyondan ürtikere yakalandım aklımdan bebek gecmiyordu daha evliliği yaşayamadan bebeğin gelmesi ve erken doğum olursa babamın öğrenmesi riski var benim yüzümden ölürse yaşayamam cünkü aynı mahallede oturucaz..siz olsanız ne yapardınız