Hamileyim fikirlerinizi rica ediyorum..

berrak_duru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
10
6
37
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan böyle bende burda yer alacağim..Anlatması çok zor fakat suan cok ihtiyacım var cünkü çok sıkıntılı bir durumdayım.Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var fakat 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim polikistik overim ve şeker direncim vardı nasılsa ilkinde hamile kalmam düşüncesiyle ertesi gün hapıda içmedim.Durumu ablam ve abim biliyor..öğrenmeleri çok zorlu bir sürecti babam 72 yaşında ve kalp hastası kaldıramaz diye kürtaj olucaksın dediler son çare anneme anlattım oda doğur günah dedi ama herkes sırt döndü bana arkadaşlarımı bile bu yüzden kaybettim..ailem onları utandırdıgım için benimle konusmuyor ve ben depresyondan ürtikere yakalandım aklımdan bebek gecmiyordu daha evliliği yaşayamadan bebeğin gelmesi ve erken doğum olursa babamın öğrenmesi riski var benim yüzümden ölürse yaşayamam cünkü aynı mahallede oturucaz..siz olsanız ne yapardınız

Allah yardımcın olsun. olan olmuş sakın aldırma bebeğini. burada yanıp tutuşan insanlar var bir evlat için sakın ona kıyma. 2 ay sonra düğünün varmış. olurda vaktinde doğarsa bebeğin baban üzülmesin diye 7 aylık doğdu felan diyemez misiniz.

cevap yazdıgınız için teşekkürler eğer vaktinde doğarsa hiç problem olmaz ama bizler hepimiz 7aylık doğmuşuz ablamda öyle doğurdu erken doğum olursa evlendikten 4 ay sonra doğum yaparım kendi sorumsuzlugum evet benim hatam ama babam insan içine çıkamaz çevremdeki herkeside kaybettim bu yüzden psikolojim çok bozuldu Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin banada bir kolaylık nasip etsin inşallah

nişanlımda hemen evlenmek istedi fakat tarih alındı diye babam istemedi bende aldırmayı istemiyorum umarım erken doğum olmaz

Neden etrafındaki arkadaşlarını bile kaybettin onu anlamadım onlara ne ? Kötü gününde yanında olmayan insanları hiç kafana takma diye.. Bu senin hayatın kimsenin değil.O bebeğin kısmeti böyleymiş sakın aldırma sana şans getireceğinden emin ol..Keşke korunsaydın ama olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok,ayrıca baban doğum aylarını mı sayacak sanki inan bebeği gören herkes yumşayacak akıllarına bile gelmez erken olduğu lütfen bebeğine kıyma o senin şansın

nişanlımda hemen evlenmek istedi fakat tarih alındı diye babam istemedi bende aldırmayı istemiyorum umarım erken doğum olmaz

babanı ikna edin bir şekilde annen ikna edebilir bence.

ayrıca sen hamile kalınca neden uzak durdu millet? adam mı öldürdün ya da birine tecavüz mü ettin sanki? iyice saçmalamışlar.

Yani imam nikahını falan öne alsanız. Aklıma başka da çözüm gelmiyo. Yani ne diyeyim bebişiniz hayırlı olsun zor olanı başarmışsınız. Arkadaşların kaç yaşında yaf küsmüşler çocuk gibi. Siz bebişiniz için dik durun, üzülmeyin.

Neden herkese duyurdunuz ki.. Ayrıca sizinle bu yüzden neden konuşmuyor arkadaslarin....insan mi öldürmüş hirsizlik mi yapmissin? Sevdiğin adamla sevismissin.. Onlar dost değilmiş sana bak zor gününde belli oldu... Üzülme bu yüzden...

Bence evliliği öne alıp hemen evlenin.. Çocuk dogunca herkes anlar zaten bir şeyler ama sonuçta atlatması daha kolay olur...

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar şu kötü zamanımda ilaç gibi geldi yazdıklarınız utancımdan odamdan bile çıkamaz haldeyken..nişanlım mutluluktan heyecanlanıp ailesine anlattığı için durumu arkadaşlarım buna kızdı ve cephe aldılar doğulular sana ilerde kötü davranıcaklar diye fakat bana saçma geliyo ben kendimi ezdirmezsem kimse beni ezemez diye düşünüyorum ailemle yan yana oturacak olmamız kötü nişanlımın maddiyatı iyi olmadıgı için farklı bir semtede gidemiyoruz tek korkum babam..umarım erken doğum olmaz..

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Çok zor bir durumun içindesiniz.. Ancak bana kalırsa bu durumu keşke aile bireylerinize hiç dillendirmeseydiniz, 2 ay kalmış zaten düğününüze... Evlilikten sonra gebe kalmış gibi açıklardınız. Aile bireylerine söylediğiniz için kürtaj olmanız da kötü bir izlenim yaratabilir keşke saklasaydınız, niye söylediniz ki ? Ve bu bebeği istiyor musunuz istemiyor musunuz ?

Keşke bu kadar insan bilmeseydi bu durumu zaten evleneceksiniz bence sakın kıyma o yavruna canım

9 sene bekledik evlenmek içi ici bi 2 ay daha olsa gene beklerdim yerinde olsam korunmadan ilişki yasa sonra ah vah tüh ne cesaret yahu yapana bişey demem herkesin kendi kukusu lakin sonra ağlaşmasın kime çok komik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…