Hamileyim eşim başkasına gider diye korkuyorum?

minikhanimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
47
17
Hamileyim 3 aylik geçen gün idrar yolu enfeksiyonu oldum eşimle sürekli ilişkiye giriyoruz çünkü libidosu çok yüksek biri ama ben korkuyorum bebeğime bisey olur diye ve yapmaya çekiniyorum artık istemsiz yapıyorum çekinerek çünkü eşim bu konularda fazla istekli olduğu için soğur başkalarına gider diye de uzak duramıyorum. Bu düşüncem çok yanlış biliyorum ama korku işte yargılayanlar olacaktır suan bugun beraber koltukta otururken tvde bile bi programda spor hareketleri gösteren kadina pür dikkat izliyodu gereksiz kıskançlık mı yaptım bilmiyorum konuyla da alakasız gibi bu en son yazdığım ama çok korkuyorum kızlar

Hamileyim 3 aylik geçen gün idrar yolu enfeksiyonu oldum eşimle sürekli ilişkiye giriyoruz çünkü libidosu çok yüksek biri ama ben korkuyorum bebeğime bisey olur diye ve yapmaya çekiniyorum artık istemsiz yapıyorum çekinerek çünkü eşim bu konularda fazla istekli olduğu için soğur başkalarına gider diye de uzak duramıyorum. Bu düşüncem çok yanlış biliyorum ama korku işte yargılayanlar olacaktır suan bugun beraber koltukta otururken tvde bile bi programda spor hareketleri gösteren kadina pür dikkat izliyodu gereksiz kıskançlık mı yaptım bilmiyorum konuyla da alakasız gibi bu en son yazdığım ama çok korkuyorum kızlar
Zormuş ama esin de kendine biraz dikkat etsin bizimkiler de erkek oda erkek benim libidom yüksek diye bir açıklama olamaz yani. Hamilelikte hiç ilişkiye giremeyenler var onlar erkek değil mi? Yada sen lohusayken ne olacak? Ben 7 aylık hamileyim cinsel hayatımda değişen bir şey olmadı yani genelde yapıyoruz bir sıkıntı yaşamadım doktorun aksini demedikçe cinsel ilişkiye girmende sorun yok. Ama mutlaka prezervatif kullan. Bazı zamanlar kendini yorgun hissedersen yapmak istemezsen de eşini başka şekillerde de tatmin edebilirsin ama oda kendine sahip çıksın biraz.

Zormuş ama esin de kendine biraz dikkat etsin bizimkiler de erkek oda erkek benim libidom yüksek diye bir açıklama olamaz yani. Hamilelikte hiç ilişkiye giremeyenler var onlar erkek değil mi? Yada sen lohusayken ne olacak? Ben 7 aylık hamileyim cinsel hayatımda değişen bir şey olmadı yani genelde yapıyoruz bir sıkıntı yaşamadım doktorun aksini demedikçe cinsel ilişkiye girmende sorun yok. Ama mutlaka prezervatif kullan. Bazı zamanlar kendini yorgun hissedersen yapmak istemezsen de eşini başka şekillerde de tatmin edebilirsin ama oda kendine sahip çıksın biraz.
Evet evet bende onu düşünüyorum
evet evet bende onu düşünüyorum bazıları hiç yaşayamıyor hamileliği boyunca onlar nasıl duruyor? Yani çokta korktuğumu söylemedim ama istemeyisimden anlaşılacak durumdayım libidosunun yüksekliğinden korkuyorum

İlişkiye girerken prezervatif kullanmaya özen gösterin enfeksiyon oluşmaması için. Hamile olmayan bir kadın idrar yolu enfeksiyonunu sorunsuz atlatırken hamile olan kadınlarda enfeksiyona bağlı komplikasyonlar gelişebiliyor buna dikkat edin. Artık annesiniz ve ilk öncelikli olarak bebeğinizi düşünmek zorundasınız. Bunun lohusalık dönemi var anlayışlı olması lazım. Hamilelikte herhangi bir risk yoksa cinsel ilişki kısıtlaması yok fakat siz istemediğiniz halde ilişkiye mecbur kalmanız hiç hoş değil. Hamilelikte beni ve çocuğumuzu düşünmeyen adam başkasına gidebilir açıkçası benim için önemli olmazdı. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Hormonlar hormoonlaar 🥹 Hani bi video vardı ya “eşimden boşanmak mı istiyorum , ö*dürmek mi istiyorum yoksa sadece hamile miyim?” 🤣 Ben de senin gibiydim biz hiç ilişki kısıtlaması yaşamadık aksine normal doğum planlandığı için açılmayı kontrol edip risk barındırmadıkça doktorum ilişki öneriyordu bile. Ama 7. Aya girdik bi azalma oldu sonraa tık yok 🤣 Kızım tekme atıyordu çünkü kafası poposu geliyodu eşim de ben de deli gibi istekliyken anne baba psikolojisinden sanırım evladımız mı seks mi diyerek son verdik 🤣 Senin de hayırlısıyla bebeğim hareketlensin dışardan belli olsun ne kocayı ne başka kadını umursarsın evladıma bir şey olmasın başlarım libidosuna diye 🤣🧿 Şuan 18 günlük lohusayım kanamadan dolayı yasak mesela. Ama öyle bir oyalıyor ki bizi sıpa. Aklımıza bile gelmiyor kaç hafta oldu .. Evlat bambaşka. Hiç kafana takma 🧿😍🌸

Böyle bir adamla evlenip çocuk mu yaptın ?

X