Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru terapiye gidicem

Ne kadar yazsak da bence değismeyecek konu sahibinin kafa yapısı, gelin biriciktir, kayin aile onunla süper anlaşmalı bir dedigi iki olmamalıdır. Ne demek eksiğin var mi diye sormamak, dünyanın en büyük yanlışı hala hatasını görebildiğini sanmiyorum durumlar düzelsin diye alttan aliyor gibi geliyor ne yazıkki. Çünkü üslup hala aynı.

Ay bohça ne ya. Ya ben acaba garip mi nişanlandım diyorum ama yok. Anlamıyorum. Gelin damat bohçası nedir ya adını feriha koydum evreninde mi yaşıyoruz. O bohçalarda hiç kullanılmayacak saçmasapan şeyler oluyor. Ay ne bohça hazırlandık ne bohça geldi bize. Böyle şeyleri düşünürseniz işiniz iş valla.

hic hak etmeyen birisini baba yapmissiniz, bu cok net
fakat sizin de es ailesiyle alakali konusmaniz, adamin ustune gitmeniz hic iyi degil, bakin olmadik bir yerde patliyor iste..
ekonimik krizin tavan yaptigi zamanlarda insanlar bor oduyormus, ustelik bebegin dogmasina kac ay var, ne takarlarsa taksinlar bunlarin konu edinilmesi dahi sacma.. Saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah

Allah aşkına, kim düğününde kv nereye bakıyor diye bakar. Ben düğünümde kv bana mı baktı, kime baktı hiç görmedim, takip etmedim.
Konu sahibinin her mesajını hayretle okuyorum düğünde bize bakmadı ne demek ya. Ne ara gördün? Surekli size mi bakicak kadin, surekli takip ettin galiba konu sahibi.
Bu kadarı nevrotik bence. Terapiye gitme fikrin çok yerinde.

Bence de bir sebebi olmalı. Adam 40 yaşındaki oğlunu evermiş, göbek atması lazımdı. Altın dayatması mı oldu acaba o yüzden bozuk olabilir mi?

Bence de bir sebebi olmalı. Adam 40 yaşındaki oğlunu evermiş, göbek atması lazımdı. Altın dayatması mı oldu acaba o yüzden bozuk olabilir mi?
Tabi canım, bi ömür arkasını toplamışlar, iş batırmış borcunu ödemişler, düğününü yapmışlar, evlenir de belki hale yola girer umudu taşımaları lazım. Konu sahibi gibi sağlıklı, genç, varlıklı kardeşi olan :), ailesi mikkemmel, oğulları ile gayet de isteyerek evlenen kadını normalde öpüp başına koymaları lazım. Ben olsam göbek atardım, sonunda alıp başına bela edecek birini bulduk diye ahahahah. Kesinlikle bu talepkarlığı ve mikkemmel ailesi ile kıyaslamaları yeni değil.

Dediğim gibi konu sahibini onaylamıyorum ama bazı yorumlardan sanki çok bunalttığında yaptığı normalmiş gibi bir anlam çıkardım ve onlara sitem ettim sizin mesajınızı okumadım ama bu anlam çıkıyorsa sizin yazdığınız da çok kırıcı bence. Ve özellikle kimsenin mesajını alıntılamadım. Çünkü ben ortadaki çıkan anlam üzerine yorum yaptım ve hala ne yapılırsa yapılsın şiddette dahil en korkunç kısmı bebeği aldır demesi bence

Aman Allahım hemen kellesini vuralim
Nasil ayirir gozlerini gelininden

Sen ve ailen ustun irksiniz, en kadin en anne en aile en ne varsa osunuz
O yuzden kocan kendi anasiyla konusmak yerine senin ailenle yagli balli
Zaten konustugunda da sadece altin istemeli
Aman ha gerek yok derse ona da derhal bir ayar cekmeli

Bir zamanlar flash tv yokken stv vardi ajdjf
Orada tam da boyle kotu gelinler vardi
Niyeyse birden hatirlayiverdim

Ne gereksiz bir noktadan boşanmaya gidiliyo. Eşiniz ayrı abes siz ayrı abessiniz. Sormuşlar eşiniz cevap vermiş adamlar ekstra bir şey yapacak olsalar kendileri yapar zaten. Ayrıca buna karşılık bi çeyrek takarlar demeniz yersiz olmuş. Gereksiz yersizlikler üst üste gelmiş eşiniz zaten fırsat kolluyomuş gibi

Böyle bir adamdan koşa koşa çocuk isteyen sen, adam çocuğu aldır dedi diye ağlayan sen. Bacım sen ne anlatıyorsun? Derdin haklı çıkmak mı? Senin haklı ya da haksız olmanin bizim hayatımıza bir katkısı olmayacak ama sen çeyrek de çeyrek, altın da altın, eşimin ailesi tukaka, ben mükemmelim her turlu lafı sayarım kafası ile gidersen senin hayatında çok şey değişecek. Ha senin durumunu terapi falan çözmez çünkü kafa yapın altın ve düğünde kayinvalideni takip edecek kadar değişik.

+Memur orayı unutma Neyse işte bir yerler eksik kalıyor, neden böyle diye somut bir şey de sunamıyor konu sahibi. Varsa takılır anlarım da, altın birkaç ay önce de gayet yüksekti ve 40’lık oğullarının düğünü için bilezik yapacam diye kredi çekmeleri garibime gitti. Mantıksız çünkü, kız tarafı diretmiş gibi geldi, o yüzden arada soğuk rüzgarlar esiyor olabilir. Az çok toplumumuzu biliyorsun, kaynana da neredeyse 35’lik kadına 10 bilezik masrafına girdik diyen iç sesi yüzüne yansıyor olabilir belki de, ha bir de kız tarafı da altına namına doğru dürüst bir şey yapmadıysa olaylar olaylar, kaynana alev almıştır

Konu sahibinin çeyrekten söz ederken “en azından” şeklinde nitelemesi ve bence fazla beklentileri bana öyle düşündürttü. Bunlar benim düşüncelerim.

Bütün yorumları okumadım ama eşinizin ailesinden fazla hoşlanmıyorsunuz sanırım.Hoşlanmıyorsanız araya mesafe koymanızı tavsiye ederim ben.Size karışmasınlarda yaşantınıza engel olmasınlar varsın altın takmasınlar.Torununa insan yapar demişsiniz ama yapmayan da yapmaz diye düşünüyorum şahsen benim çocuğum olacak olsa eşimin ailesinden hiç birşey beklemem bana bulaşmasınlar yeter tabiri caizse
Eşinizin ailesi ile Daha az görüşün sinirleriniz fazla gerilmemiş olur ve eşinize de ailesi ile ilgili hiç yorumda bulunmayın ve ailesinden beklenti içerisine girmeyin bence.

burdan bakınca aile mesafe koymuş ama konu sahibi aileyi ilgisiz olmakla suçluyor. Ayrı şehirdeler. Kv, konu sahibi evine gittiğinde onu süzüyormuş. Gelini sevmiyormuş. Çocuk daha doğmadan ne yapalım demiş hadsiz hadsiz. Bir de son okuduğuma göre düğünde onlar dans ederken kvde kafasını çevirmiş hiç seyretmemiş Konu özeti budur.

Aile mi mesafe koymuş Farketmez bence bir tarafın mesafe koyması yeterli Kv sevmiyormuş gelinini ay sevmesin bence daha iyi.Sevip de sürekli yanında bitmesindense iç içe ilişkilerdense sevmeyip mesafeli olması daha iyi ama konu sahibi kv ile yakın olmak istemiyorsa bunları takmamalı yakın olmak istiyorsa da daha ılımlı davranmalı Benim düşüncem mesafe her zaman iyidir

Eşiniz ailesi size beş kuruş vermek zorunda değil ya da ilgili olmak zorunda da değiller bu oğulları ile alakalı. Onların size bakmak ya da düğün sırasında bir ihtiyacınızı görmek zorunluluğuda yok. Artık şu eşlerin ailelerinden beklentiye girme olayı sonlandırmamız lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…