Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan burda her durumu açıklamaya çalışınca da yoruluyor yahu benim sürem olmadığı için bebeği aldırmak konusunda onunla konuşmak için evimde bekledim kötü şeyler yaşansa da orası benim evip sonuçta beni darp edip evde oturmadım yani yargılarken anca salla kim neyi yaşıyor ne durumda hamile mi iyi mi diye düşünen yok ...
Konuşabildiniz mi ne karar aldınız

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar teşekkür ederim eşimle konuştuk terapist konusunu biraz kızgın bana bazı şeyler içinde büyütmüş dolmuş haklı olduğu konular olabilir her ikimiz de doktora gidiceğiz bebeğimiz için sevgimiz için bu evliliğe şans veriyoruz ..Yaptıklarını doğru buluyorum demiyorum ayrıca onun bana olan ilgisi sevgisi beni şımarttı fütursuzca davrandım kabul ediyorum çok rahat ailesiyle ilgili salladım haklı olduğum konular var o ayrı biraz daha görmezden gelebilmeliydim..

ne kadar uzamış konu.
dayak yediyseniz boşanın?
eşim mesaiye kaldı hatasını anladı gelmeye yüzü yok minvalinde yorum yapan biri olarak itilip kakılmanızı önemsediğinizi düşünmüyorum.
Bosanmak istemiyor ki ,korkuyor adam bosayacak diye

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar teşekkür ederim eşimle konuştuk terapist konusunu biraz kızgın bana bazı şeyler içinde büyütmüş dolmuş haklı olduğu konular olabilir her ikimiz de doktora gidiceğiz bebeğimiz için sevgimiz için bu evliliğe şans veriyoruz ..Yaptıklarını doğru buluyorum demiyorum ayrıca onun bana olan ilgisi sevgisi beni şımarttı fütursuzca davrandım kabul ediyorum çok rahat ailesiyle ilgili salladım haklı olduğum konular var o ayrı biraz daha görmezden gelebilmeliydim..
Bundan sonra ailesi hakkında konuşmayın eşinizin sizi ilgilendirmez biraz çevrenin gazına gelebilen biriymişssiniz gibi geldi. Sakın gidip de onlara yaranmaya da çalışmayın adam bunu çözüm yöntemi olarak kullanacak ççünkü her istemediğinde bu tepkileri verir muhakkak terapiste gidin ve lütfen birikim yapın çocuk olunca işten tamamn vazgeçmeyin bu yaşanan ders olsun size adamın vazgeçebildiğini gördünüz

Çok ilginçsiniz ya gerçekten siz benim eşimle gece neler konuştuğumu biliyor musunuz ya üstelik hamileyim hamile haliyle kim boşanmak ister ya ne kadar vicdansız insanlarsınız
Sen degil ki esin boşanmak istiyor,çünkü adami biktirmissin,sana söyleyeyim sen kendini düzeltmezsen ki duzeltecegini sanmiyorum o adam seni er geç terkedecek,su an bebekten dolayi eli kolu biraz bağlanmış ama adam halen yediremiyor kendine.Burada bir soru sorunca her cevaba hazır olmalısın.Sen ben hamileyim vah bana vah vah ben ne yaptım ki ben prensesim diye buradakiler sana gaz verecek sandın :işsiz:tersi olunca biz kötü olduk.

Tamam sende bu konuda masum değilsin fakat ne olursa olsun bir erkek özellikle hamile eşini itmemeliydi. Cam kırmak filan bana aşırı öfke patlaması sorunu var gibi düşündürdü. Böyle bir ortamda o adamla yaşamak bence çok korkutucu ve birkaç cümleden dolayı bu kadar büyük tepki vermesi senden, bebekten nefret edip vazgeçmesi hiç normal değil. Altında yatan başka sebepler de illa ki vardır

Evet işte bu, sevgisine çok inandığınız ve güvendiğiniz için çok şımardınız. Adamın köklerine dahi açık açık kötü yorum yapmayı hak gördünüz kendinize. Ki bence çoğu şey sizin kafanızda. 10 haftalık çocuk için ne yapalım demeleri güzel bir şey siz buna da kızdınız 🤷‍♀️ bir de benim de hatalarım var(dır) demek yerine hatalarınızı görün hatalarım var diyin. Eşinizin ailesini takıntı yapmayın.
Bir de lütfen çocuk doğduğunda onu silah olarak kullanmayın. Eş ailesi görmesin, gelmesin gibi davranışlar sergilemezsiniz umarım. Annesi olabilirsiniz ama göstermeme gibi hakkınız yok. Kendi öfkenize alet etmeyin. Görmek sevmek hakları. Eşiniz de umarım öfke patlamasını bir daha yaşamaz bunu da terapide olduğu gibi anlatın. Hakkınızda hayırlısı.

Burası doğru bi platform değil kendini ilişki uzmanı sanan hadsizlerle dolu
Kıyın o paranıza da bi terapiste gidin o zaman hanımefendi. Konu açın, size kimse açmayın diyemez, böyle bir yetkisi yok kimsenin. Ama kimse de size eyvallah etmez, ağız eğmez, pohpohlamaz, istediğiniz mesajları yazmaz, böyle bir zorunluluğumuz yok, psikolog terapist vs değiliz, olanın da ücretsiz destek olma zorunluluğu yok, düz insanlarız hepimiz burda, biraz da kırılıverin üzülüverin, her lafı duyun, dünya böyle bir yer.

Herkesin takkesini önüne koyup düşünmesi gereken yerler vardır.bence konu sahibesi bunu fazlaca yapmalı.hamile olmak karsimizdakini fütursuzca ezmek olmamalı.insanlari bitiş noktasına getirdiğinizde geri dönüşler olabilir. Es kişisi döner ama bir daha ki patlama noktasında başınıza neler geleceğini bilemeyiz.bu ilişkiyi hayata bakış açınızı gözden gecirerek düzeltebilirsiniz.

Bebeği aldır doğurma desem linc yerim diyemiyorum. Ama böyle bir iblise çocuk doğurmak kadar berbat bir şey de olamaz hamile karısını iten hamile karısından boşanmak isteyen şerefsiz desem az kalır ay valla iki dakka kafam dağılsın diye giriyorum şuraya sinir sahibi oluyorum durup dururken . Boşan bundan defolsun gitsin ay sinir basti

Bundan sonra ailesi hakkında konuşmayın eşinizin sizi ilgilendirmez biraz çevrenin gazına gelebilen biriymişssiniz gibi geldi. Sakın gidip de onlara yaranmaya da çalışmayın adam bunu çözüm yöntemi olarak kullanacak ççünkü her istemediğinde bu tepkileri verir muhakkak terapiste gidin ve lütfen birikim yapın çocuk olunca işten tamamn vazgeçmeyin bu yaşanan ders olsun size adamın vazgeçebildiğini gördünüz
Evet aslındq etkileniyorum o gün hamile başka bi arkadaşım anlattı çocuğuna oda yapmış kayınvalidesi..Bana da sordu ne yaparlar sana diye beklemiyorum bişey dedim sonrasında kendimi doldurup eşime patladım...Benden onlara yaranmamı aramamı çok ilgili olmamı beklemiyor hoşlanmadığın durumları sen annemle paylaş uyar ama bana gelip kötüleme dedi bunları söylediği halde ben seferinde ileri boyutta eleştirdim..

Herkesin takkesini önüne koyup düşünmesi gereken yerler vardır.bence konu sahibesi bunu fazlaca yapmalı.hamile olmak karsimizdakini fütursuzca ezmek olmamalı.insanlari bitiş noktasına getirdiğinizde geri dönüşler olabilir. Es kişisi döner ama bir daha ki patlama noktasında başınıza neler geleceğini bilemeyiz.bu ilişkiyi hayata bakış açınızı gözden gecirerek düzeltebilirsiniz.
Haklısınız teşekkürler

Eşimden birincisi dayak yemedim şiddete meyili var beni korkutuyor dedim öfke kontrolü yok evet benim de hatalı konuşmalarım olabilir bu derece tepkisi abartı..çok yargılıyorsunuz ya neyse ben yorum yapmayacağım artık
Evet, zaten korkmalısınız. Her gün canice kadın cinayeti işlenen bir ülkedeyiz, hiç mi ders almıyorsunuz? Sizin koşa koşa o adamdan uzaklaşmanız ve boşanmanız gerek zaten.

Bebeği aldır doğurma desem linc yerim diyemiyorum. Ama böyle bir iblise çocuk doğurmak kadar berbat bir şey de olamaz hamile karısını iten hamile karısından boşanmak isteyen şerefsiz desem az kalır ay valla iki dakka kafam dağılsın diye giriyorum şuraya sinir sahibi oluyorum durup dururken . Boşan bundan defolsun gitsin ay sinir basti
Bende yaptıklarını doğru bulmuyorum her zaman bana karşı böyle biri değil sadece hassas ben biraz kaba davrandım yeri geldi tersleyerek konuştum her konuda yardımcı olan biri sevgisini ilgisini belli eden yani durup dururken olmadı bu hareketler

Bende yaptıklarını doğru bulmuyorum her zaman bana karşı böyle biri değil sadece hassas ben biraz kaba davrandım yeri geldi tersleyerek konuştum her konuda yardımcı olan biri sevgisini ilgisini belli eden yani durup dururken olmadı bu hareketler
Bellki ki affetmek istiosun ozaman affet Hmilesin kendini kahretme

Evet aslındq etkileniyorum o gün hamile başka bi arkadaşım anlattı çocuğuna oda yapmış kayınvalidesi..Bana da sordu ne yaparlar sana diye beklemiyorum bişey dedim sonrasında kendimi doldurup eşime patladım...Benden onlara yaranmamı aramamı çok ilgili olmamı beklemiyor hoşlanmadığın durumları sen annemle paylaş uyar ama bana gelip kötüleme dedi bunları söylediği halde ben seferinde ileri boyutta eleştirdim..
İyi de zaten size olgunca yaklaşıyormuş eşiniz sizin paranız değil onların parası isteyen torununa ev bağışlar isteyen bir şey yapmaz size ne ki? Bırakın oraya takılı kalmayı hayat zaten çok kısa bebeğin doğması bile büyük bir mucize çocuk sahibi olmak için tedavi oluyorum emin olun o mucizenin gerçekleşmesi zaten çok zor siz bu dünyaya bir insan yetiştireceksiniz onunla bununla itişerek yapmanız doğru olur mu? Annenniz akrabalarınız bile sorsa çok yapıyorlar deyin geçiştirin eşinizi çok boğarsanız o da bi yerde size dönecek. Eşiniz normal değil bakın acil tedavi olmalı sakince halletmeye çalışın madem barıştınız kendinizi korumaya özen gösterin paranız her daim olsun. Yaşınızn gerektirdiği olgunluğa erşiemediğinizi düşündüm ben okurken lütfen böyle kötü tecrübelerle olgunlaşmayın

yakin arkadasimla ayni donem evlendik,
cocuga ailesi dugun yapti, takilarini oldugu gibi verdi. Adam tek kurus harcamadi kendi dugunu icin, takilarla da guzel bir araba aldi hemen.

ben dugunumu kendim yaptim, takilari da ailelere verdim, balayina borc alarak gittim.

ama on yillik evliyim suanda ve de cok huzurluyum.

Yapacak bir sey yok, bazilari maddi yonden, bazilari aile yonunden, bazilari bir yetenek yonunden hayatta bizden daha sansli olabilirler, bunun acisini sevdiklerimizden/kendimizden cikarirsak haksizlik etmis oluruz.
Ayrica hic bir sekilde de mutlu olamayiz, neticede kiyasa girdiginde, her zaman daha iyisi var, o is bitmez.

Şiddet eylemi, hak ettiğim noktalar vardı durup dururken olmadı...şeklinde masumlaştirmaya başlamış...kafanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X