Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adamım nasıl çıldırttıysan yorumlarını gördüğüm için haklı bulanların olduğunu düşünüyorum. Ve hamile bir kadına kadınlar olarak bu kadar sert olunmaması gerektiğini düşünüyorum
Adamı çıldırtmış ama bu yalan değil fakat insanlar adamı çıldırtmışsın iyi yapmış sana ya da adam haklı mı demişler..Adamın neden bu duruma geldiğini söylemişler, çok yanlış tabiki de bu şekilde davranmamalı kendine hakim olmalıydı..İnsanlar hamile diye her yaptığına onay mı vermek gerekir, Allah aşkına hamile insan da bi zahmet kaynanasının çeyreğini düşünmesin ya ne doyumsuzluk, bunlar sert yorumsa yapacak bir şey yok🤷‍♀️

Bu dönemde insanlar
karınlarını zor doyuruyorlar artık. Ciddi bir yaşam mücadelesi var ortada. Altın derdinde olunacak bir dönemde değiliz Düğün borçları varken belki bir gram bile yük olacak insanlara.Eşinizden bağımsız kimseye bu kadar yüklenmeyin. Torunlarını sevme kriterleri altın olmamalı.
Bakın benim kp'im de babam da vefat etmiş. Eşime diyorum ki "şükürler olsun kv' min ve annemin emekli maaşları var, daha kendimizi zar zor geçindirirken onlara nasıl bakacaktık."
Benim için bu bir şükür sebebidir. Eğer onlar size muhtaç değillerse şükredin ve kendi yağınızda kavrulun. Yangın yeri ortalık.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Biz eşini haklı bulmadık ki, ne olursa olsun ittirmeye, cam pencere indirmeye, hamile eşini korkutmaya hakkı yok.
Konu sahibi kendisi yazdı, eşimin ailesi ilgisiz, ben sürekli laf sokuyordum diye. Ayrıca insanlar düğün borcu ödüyormuş, sadece takı taksalardı takı borcu ödüyorlar derdi. Kv arayıp henüz 10 haftalık hamilelik için ne yapayım diye sormuş, hiç de ilgisiz bir aile değil. Doğduktan sonra çeyrek de takarlardı. Konu sahibine hatalarını söylemek eşini haklı görmek değil ki. Konu sahibi, düğün yaptılar borç ödeyecekler tabi diye düşünen biri. Savunulacak bir tarafı yok ki
Adamı nasıl çıldırttıysan
adama asıl sen şiddet uygulamışsın
adam sana iyi dayanmış vs vs. gibi kaç tane linç yedi konu sahibi?
Çok istemeyen koca bir buçuk yıl boyunca eşini ikna etmeye çalışmasaydı iki ay kadar önce hamile kalmış bu kadın istemeyen bıkan adam yapmazdı.
İyi ki haklı bulmadınız bulsak kadını getirip taşlayacaktık demek ki
Hamile bir kadın hırpalanmış üzerine cam kırılmış çocuğu aldıracaksın demiş kaç kadın burda toplanıp
altın istemiş vah vah napsın bu kayınvalideler de yaranamıyor diye yorum yapıyor kusura bakmayın ben bu kafayı anlayamadım anlayamayacağım
Kimsenin takacağı altına gelin karışamaz kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil ilgilenmek zorunda değil ama bu yaşadığı olay karşısında burda adamı savunacak küçücük birşey bulamadım ben
Hala o evde olmasını da anlamıyorum bu benim doğrularıma ters

ne kadar uzamış konu.
dayak yediyseniz boşanın?
eşim mesaiye kaldı hatasını anladı gelmeye yüzü yok minvalinde yorum yapan biri olarak itilip kakılmanızı önemsediğinizi düşünmüyorum.
Bence de öyle bebeği aldıracak mısın düşündün mü cevap yok
Boşanacak mısın cevap yok ya cidden ne yaşadığının farkında değil ya da kanıksamış bu şekilde yaşamayı
bebek aldıracak doktor araştırmamı istiyor eşim diyor ama kendisinin fikri de yok resmi olarak iki gündü bugün son günü
Ya eşinin blöf yaptığını düşündüğü için rahat ya umursamaz kırlık yaşlar değilde 15 yaşında gibiler

Çok istemeyen koca bir buçuk yıl boyunca eşini ikna etmeye çalışmasaydı iki ay kadar önce hamile kalmış bu kadın istemeyen bıkan adam yapmazdı.
Hamile bir kadın hırpalanmış üzerine cam kırılmış çocuğu aldıracaksın demiş kaç kadın burda toplanıp
altın istemiş vah vah napsın bu kayınvalideler de yaranamıyor diye yorum yapıyor kusura bakmayın ben bu kafayı anlayamadım anlayamayacağım
Kimsenin takacağı altına gelin karışamaz kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil ilgilenmek zorunda değil ama bu yaşadığı olay karşısında burda adamı savunacak küçücük birşey bulamadım ben
Senin anlayamadığın şu; kadının kocayı boşamaya niyeti yok, adamı kuklası yapmaya çalışmış elinde patlamış, onun acısını çekiyor. Dayak yemek boşanma sebebi değil ki konu sahibi için, kocam pişman olmuş mudur diye bakınıyor, kocam beni boşasa sevinecekler var diye bileniyor. Biz burda oturup kayın aile koca gömsek kıymete bindirirdik kocayı, bu sefer yine suçlu olurduk , kurtulamıyoruz ki suçlu olmaktan. 😀 Çok gördük böylesini, önce gelir anlatır anlatır sövdürür kocasına, sonra sarılır kocasına. Kardeşi yaşatmazmış ya bunları duysa kocasını, yakınen tanısan konu sahibini, gitsen adama söylesen senin kardeşini darp etmiş kocası diye, bu kadın en başta sana düşman olur, bak şaşmaz bu, aha buraya yazıyorum.

adam haklıyken haksız duruma düştüğü için bk yemiş gibi pişmandır eminim.
bak ne güzel bir konuya parmak bastın kimsenin hediyesine kimse karışamaz🤷‍♀️
kv zaten hani görgüsüz demişsin ya bize görgüsüz olsa ben ne yapayım diye oğluna sormaz. belli ki niyeti varmış oğlu artık ailesinin maddiyatını mı zora sokmak istemedi yoksa kibarlıktan mı gerek yok dedi bilemeyiz ama neticede gerek yok demiş. insan eşinin reddettiği bir şeyi arsız gibi istememeli. ayıp yani.
33 yaşında kadının kv benle ilgilenmiyor ilgisiz diye sızlanmasıda gerçekten komik.

İlk sayfayı okudum ama karşımızdaki insan anne adayı hamile yani biraz daha ılımlı yorum yapamaz mıydınız? Etkilenip üzülebilir ne kadar da seviyoruz hemen eleştirmeyi. Neden çeyrek istemesin bebek doğduğu zaman bir şeyler de mi takmasınlar torunları sonuçta. Kocanızın huyunu beğenmedim size ileride zarar da verebilir bu kadar fevri hareket etmesi ve sizi şikayet etmesi bana ilerisi için çok umut vermedi. Çocuğunuzu inşallah aldırmazsınız şuan belki annelik hissetmiyorsunuz ama hareket etmeye başladığında ondan vazgeçemeyeceksiniz. Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.

Senin anlayamadığın şu; kadının kocayı boşamaya niyeti yok, adamı kuklası yapmaya çalışmış elinde patlamış, onun acısını çekiyor. Dayak yemek boşanma sebebi değil ki konu sahibi için, kocam pişman olmuş mudur diye bakınıyor, kocam beni boşasa sevinecekler var diye bileniyor. Biz burda oturup kayın aile koca gömsek kıymete bindirirdik kocayı, bu sefer yine suçlu olurduk , kurtulamıyoruz ki suçlu olmaktan. 😀 Çok gördük böylesini, önce gelir anlatır anlatır sövdürür kocasına, sonra sarılır kocasına. Kardeşi yaşatmazmış ya bunları duysa kocasını, yakınen tanısan konu sahibini, gitsen adama söylesen senin kardeşini darp etmiş kocası diye, bu kadın en başta sana düşman olur, bak şaşmaz bu, aha buraya yazıyorum.
Şu söylediklerine katılmadığım tek nokta yok zaten Katip baştan sıkıntılı davranan obsesif bir şekilde eş ailesine takmış bir kadın var tüm bu yaşananlardan sonra çocuk aldıracak mısın doktor araştır dedi iki günün kalmış ne düşünüyorsun diye sorunca cevap vermiyor. Yaşadığı olayların farkında değil gibi otuz beş yaş değil on beş mübarek boşanmayacak o da kesin mesele boşanıp boşanmaması da değil bu kadar kadının bu kadar olay içinde hala altına takması ekonomi nasıldan girildi kayınvalide yaranmazdan çıkıldı sanki atmışlı yıllardayız gibi??
Konu sahibi zaten ne yaptığını iyi biliyor terapi alması gerektiğinin farkında ben toplumdaki kadınların verdikleri tepki şekline karşıyım empati yapamama durumuna herkes kocana psikolojik şiddet uygulanmışsın demiş burda ki yapılan ne?

adam haklıyken haksız duruma düştüğü için bk yemiş gibi pişmandır eminim.
bak ne güzel bir konuya parmak bastın kimsenin hediyesine kimse karışamaz🤷‍♀️
kv zaten hani görgüsüz demişsin ya bize görgüsüz olsa ben ne yapayım diye oğluna sormaz. belli ki niyeti varmış oğlu artık ailesinin maddiyatını mı zora sokmak istemedi yoksa kibarlıktan mı gerek yok dedi bilemeyiz ama neticede gerek yok demiş. insan eşinin reddettiği bir şeyi arsız gibi istememeli. ayıp yani.
33 yaşında kadının kv benle ilgilenmiyor ilgisiz diye sızlanmasıda gerçekten komik.
Ben kayınvalidesi görgüsüz demedim ki..
Zaten son söylediğinize de katılıyorum kocaman kadının yaptığını on beş yaşında çocuk yapmaz
Benim üzerine durduğun konu bu değildi

Şu söylediklerine katılmadığım tek nokta yok zaten Katip baştan sıkıntılı davranan obsesif bir şekilde eş ailesine takmış bir kadın var tüm bu yaşananlardan sonra çocuk aldıracak mısın doktor araştır dedi iki günün kalmış ne düşünüyorsun diye sorunca cevap vermiyor. Yaşadığı olayların farkında değil gibi otuz beş yaş değil on beş mübarek boşanmayacak o da kesin mesele boşanıp boşanmaması da değil bu kadar kadının bu kadar olay içinde hala altına takması ekonomi nasıldan girildi kayınvalide yaranmazdan çıkıldı sanki atmışlı yıllardayız gibi??
Konu sahibi zaten ne yaptığını iyi biliyor terapi alması gerektiğinin farkında ben toplumdaki kadınların verdikleri tepki şekline karşıyım empati yapamama durumuna herkes kocana psikolojik şiddet uygulanmışsın demiş burda ki yapılan ne?
Yaptığının farkında falan değil. Herkes bebeğine odaklan o kadar haftalık bebek aldırılmaz zaten dedi ama kadın bebeğin derdin de değil ısrarla hep şunu yazdı: amaaa her kaynana altın takıyor o da takacak takmalı. Başka konularda kadından tiksindiğini nefret ettiğini evine gelmesini istemediğini söylüyor. O aileyi yürüyen cüzdan görüyor sadece. Ben 2 süpürge aldım aylardır ödüyorum bütçemi zorladı. Adamlar henüz 4 ay önce düğün yapmış bu pahalılıkta.10 da bilezik takmışlar . Borçluyuz diyorlar bilezikleriin lafını etmesinler deyip üstüne de henüz 3 aylık olmamış bebeğin çeyreğini düşünüyor takmış kafayı. Hamileyse bebeğine odaklansın kocası şiddete başvuruyor ona ne çare düşünmüş onu söylesin cam da adamı bekleyeceğine. Savunulacak tek yanı yok ne konu sahibinin ne de kocasının. Bebeğe yazık sadece

Yaptığının farkında falan değil. Herkes bebeğine odaklan o kadar haftalık bebek aldırılmaz zaten dedi ama kadın bebeğin derdin de değil ısrarla hep şunu yazdı: amaaa her kaynana altın takıyor o da takacak takmalı. Başka konularda kadından tiksindiğini nefret ettiğini evine gelmesini istemediğini söylüyor. O aileyi yürüyen cüzdan görüyor sadece. Ben 2 süpürge aldım aylardır ödüyorum bütçemi zorladı. Adamlar henüz 4 ay önce düğün yapmış bu pahalılıkta.10 da bilezik takmışlar . Borçluyuz diyorlar bilezikleriin lafını etmesinler deyip üstüne de henüz 3 aylık olmamış bebeğin çeyreğini düşünüyor takmış kafayı. Hamileyse bebeğine odaklansın kocası şiddete başvuruyor ona ne çare düşünmüş onu söylesin cam da adamı bekleyeceğine. Savunulacak tek yanı yok ne konu sahibinin ne de kocasının. Bebeğe yazık sadece
Evet ikisinin de savunulacak tarafı yok ama şiddet uygulanmış
kadın zorla saldırmadığını düşünürsek iki ay önce istiyerek yapılan bebeği keyfine göre aldıracaksın diyen adam var ve ben hala neden altın konuşuluyor anlayamadım bir çeyrek taksalardı deyince ne oldu yani ağzını açtın dedin bunu nasıl dersin niye buna odaklanıyor herkes ben onu anlayamıyorum

Burda yapılan bir şey yok, neyse o söyleniyor, burdaki en ufak lafı kaldıramayacak ama şiddet uygulayan kocanın koynuna yatacak konu sahibi. Öyle.

Evet ikisinin de savunulacak tarafı yok ama şiddet uygulanmış
kadın zorla saldırmadığını düşünürsek iki ay önce istiyerek yapılan bebeği keyfine göre aldıracaksın diyen adam var ve ben hala neden altın konuşuluyor anlayamadım bir çeyrek taksalardı deyince ne oldu yani ağzını açtın dedin bunu nasıl dersin niye buna odaklanıyor herkes ben onu anlayamıyorum
İyi de lafı evirip çevirip altına getiren de konu sahibi. Bebekle eşle ilgili söylenen hiçbir şeye cevap vermeyip altınla ilgili yapılan en ufak yoruma cevap veriyor.

Sürekli altın istediğime dair yorumda bulunursanız konu sapar her seferinde açıklama yapmak zorunda kalırım
Burası gerçekten insanların zor zamanlarında hatalarını yanlışlarını ve yaşadığı olayları paylaşabileceği bi yer değil herkes nasıl da çok doğru davranıyor ilişkisinde !

Sürekli altın istediğime dair yorumda bulunursanız konu sapar her seferinde açıklama yapmak zorunda kalırım
Ben yorum yapmadım hanfendi ama tüm yorumları da okudum.

Hiçççç boşanmakta gözünüz yok. O yüzden adamın şiddetine yapılan yorumları hep görmezden geldiniz. Akşam hala oturmuş koca bekliyordunuz.

İlk sayfalarda özellikle bu adamın öfke sorunu var tarzı bir çok mesaj var. Hadi boşanmayı geçtim kendini toparlayana kadar bu adamla duramam bile demediniz. Boşanırsam bebekle ne yaparım gibi sadece 1 mesajınız var.

Derdiniz gerçekten altın olmasa altınla ilgili yorum yapanlara "ya benim derdim şu an altın değil bebeğim ve evliliğim ne yapmalıyım" derdiniz.

Ama siz hışımla hala altın takmanın kocanın ailesinin görevi minvalinde bir çok mesaj yazdınız. En son hala herkes torununa takı takar diyordunuz. Takmayacak belki size ne?

Üstüne bir de çıktınız kocam beni boşasa sevinecek olanlar var bile dediniz. Size cam kapı indiren koca için..

Kendinizle çeliştiğiniz bir çok mesajınız var.

Eşimden birincisi dayak yemedim şiddete meyili var beni korkutuyor dedim öfke kontrolü yok evet benim de hatalı konuşmalarım olabilir bu derece tepkisi abartı..çok yargılıyorsunuz ya neyse ben yorum yapmayacağım artık

Ben yorum yapmadım hanfendi ama tüm yorumları da okudum.

Hiçççç boşanmakta gözünüz yok. O yüzden adamın şiddetine yapılan yorumları hep görmezden geldiniz. Akşam hala oturmuş koca bekliyordunuz.

İlk sayfalarda özellikle bu adamın öfke sorunu var tarzı bir çok mesaj var. Hadi boşanmayı geçtim kendini toparlayana kadar bu adamla duramam bile demediniz. Boşanırsam bebekle ne yaparım gibi sadece 1 mesajınız var.

Derdiniz gerçekten altın olmasa altınla ilgili yorum yapanlara "ya benim derdim şu an altın değil bebeğim ve evliliğim ne yapmalıyım" derdiniz.

Ama siz hışımla hala altın takmanın kocanın ailesinin görevi minvalinde bir çok mesaj yazdınız. En son hala herkes torununa takı takar diyordunuz. Takmayacak belki size ne?

Üstüne bir de çıktınız kocam beni boşasa sevinecek olanlar var bile dediniz. Size cam kapı indiren koca için..

Kendinizle çeliştiğiniz bir çok mesajınız var.
İnsan burda her durumu açıklamaya çalışınca da yoruluyor yahu benim sürem olmadığı için bebeği aldırmak konusunda onunla konuşmak için evimde bekledim kötü şeyler yaşansa da orası benim evip sonuçta beni darp edip evde oturmadım yani yargılarken anca salla kim neyi yaşıyor ne durumda hamile mi iyi mi diye düşünen yok ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X