Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben asla yapmayı düşünmüyorum, ölmeden kimseye zırnık koklatmam ölene kadar da doyana kadar birikimimi harcarım, seyahat ederim. Altımda dairemle emekli maaşım kalır sadece. Daire vermem mesela, oğlumun karısına 10 altın dizmem. İşlerine gelince adet töre şu kadar bilezik yap, oğlunu ev et, ama iki gün üst üste evine git işine gelmez bu devirde kaynanaya hizmet mi kaldı kaynanayla kalınır mı der, ee bu devirde herkes çalışıyor geline altın yapma mı kaldı derim ben de. Şekil A’daki gibi bir elin kızını mesela hazıra kondurtmam.

Ayni şeyi düşünüyorum ay kabus gibi valla oğluma canim feda, yesin ,icsin ,iyi eğitim alsın, sevdiği ile evlensin.Ne gelinlik beklerim ne bir sey yaparım, adam olurlarsa ben ölünce onlara bırakırım yoksa hayrına dağıtır giderim.Burdaki gelinlerin bazilari insani delirtir.Muge Anli demisti ya "senin kocanın evi yoksa mevzu.

Biz eşini haklı bulmadık ki, ne olursa olsun ittirmeye, cam pencere indirmeye, hamile eşini korkutmaya hakkı yok.
Konu sahibi kendisi yazdı, eşimin ailesi ilgisiz, ben sürekli laf sokuyordum diye. Ayrıca insanlar düğün borcu ödüyormuş, sadece takı taksalardı takı borcu ödüyorlar derdi. Kv arayıp henüz 10 haftalık hamilelik için ne yapayım diye sormuş, hiç de ilgisiz bir aile değil. Doğduktan sonra çeyrek de takarlardı. Konu sahibine hatalarını söylemek eşini haklı görmek değil ki. Konu sahibi, düğün yaptılar borç ödeyecekler tabi diye düşünen biri. Savunulacak bir tarafı yok ki.

Daire falan veremeyiz zaten şu saatten sonra

İmkanım olursa birşeyler yapmak isterim ama gelin hanım erkek ailesi onu yapmalı bunu yapmalı kafasında biri olur ve bunu farkdersem gıcıklığına yapmayabilirim öylesine ağzımızda kuş tutsak yaranamayiz çünkü.

Her kelimesine katılıyorum. Kimin kayınvalisi10 haftalık gelini için ne yapabiliriz diye arar. Kaldıkı adam ne yapın diyecekti. Hiç aklım almıyor. Biz neler çekiyoruz duymazdan geliyoruz yeri gelince. Yeri gelince hiç birşey olmamış gibi davranıyoruz milletin gelinin de ne nazlar var. İtmesi cam dökmesi güzel değil ama acaba o adam onları yaparken o ne yaptı oturdu dinledimi tahrik çok kötü birşey dir.tahrik etti demiyorum ama burda tek taraflı konuşmayız

Hak ettim. Hak vermedim aslında belki biraz nasihata ihtiyacı vardır diye düşündüm. Ağzımın payını aldım. Sen git hürmet etmeye devam et politik olarak ben yapamam dedi.
Yani demis ki nasihat etme ceyrek ver
Bunu da ben mi soyliyim
Hey siz, ceyregi olmayanlar tek sira halinde politik politik cikisa yonelin.

Ben adamım nasıl çıldırttıysan yorumlarını gördüğüm için haklı bulanların olduğunu düşünüyorum. Ve hamile bir kadına kadınlar olarak bu kadar sert olunmaması gerektiğini düşünüyorum

Elimizde yok deyip 10 tane takınca "ooo bunlarda para bol" deyip devamını beklediniz, umduğunuz gibi olmayınca da ilgisiz etiketini yapıştırdınız değil mi? Hadi itiraf edin.

Canım ben ılımlı konuştum eleştiri yapmadan. Ama kendisi benim yaptığım nasihata karşılık çok ters cebap verdi.
Haklısın sana katılıyorum ama bayanda hatalı bunuda konuşabilir Burdaki bayanlar.
Sizin yorumunuzu atlamışım Ben zaten konu sahibinin kesinlikle haklı olduğunu düşünmüyorum kim benim ailemle ilgili sürekli eleştirse savunmaya geçerim ama şiddet gösteren eşe ne kadar çıldırttıysan yorumu çok kırıcı bence.

İnşallah rabbim gönlünüze göre verir herşey yoluna girer

alsa bebeğinin sağlığının derdine düşerdi.hala kayınvalideler altın takmaya mecbur hepsi takıyor diyor yahuu.ne altınmış. doğursun ben evden göndereceğim kendisine bir çeyrek
Ablam yanlış anlama dilenci değilim. Bana da bi...

konu sahibi eşinle konuş düzelt ilişkini.bak bebek sahibi olacaksınız biraz mantıklı davranınnn.bebek üzerine doğunca yapacakların üzerine hayallerin olsun.gerisi boş boşşş.iyi gecelerrr

Aslında tam olarak öyle demek istemedim sizi itecek kadar ne dediniz dese iyidim doğru olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…