Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayı birikim hesabı açabilir bence. 18 yaşına gelene kadar hee ay bir çeyrek parası atar. O kadar zengin dayı bir tane şey takacak değil ya
bir çorap , zıbın alacak değil ya , bunu da yapmıyorsa dayıyım demesin :))
dayı düğünde ne taktı acaba ?

eee damat 40 yaşında baba olma şerefine erişiyorsa, ailesi hem düğün masrafı karşılasın, hem çocuğa çeyrek taksın.
konu sahibinin annesi de 33 yaşında anne olma şerefine nail olan kızına bari bi bunu yapar
dayı ne takacak ? çok düşkündü konu sahibine
Dayıdan bir şarjör kurşun, bir de molotof ahsjd
Neticede kocasini burada barindirmayacak

sizi tebrik ediyor alkışlıyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorum :KK200:
Çok teşekkür ediyorum, güzel dileklerinizi almak bu zor zamanımda çok iyi geldi teşekkür ederim çok.

Her yoruma da aynı şeyleri yazıyorum belki ama çok zor zamanlardan geçiyorum, tek isteğim nişanlımla evlenmek ve sağlık mutlulukla yaşamak, başka bir şey değil. 😔

İnanın ilk iki sayfayı okuyup da bu yorumu yazdım. Arada mantıklı yorumlar yapanları tenzih ediyorum ama okumaya da o yüzden devam edemedim maalesef.
tüm yorumları okudum ve üyelere öyle yorum yazdım.
siz okumadan bizi suçluyorsunuz , önyargılı davranıyorsunuz . bize dediğiniz şeyi kendiniz yapıyorsunuz. adaletli davranmadınız. eğer adil olsaydınız konu sahibinin alaycı yorumlarını da görürdünüz

Yine de tırt
Millet çeyreğe aç aç

Bu arada bileerziklerin çoksa kolun agriyorsa tasimana yardimci olabilmeyi isterdim, nezaketen.
Eşimin ailesi 5 bilezükk bir takı seti bizimkilerde 4 bilezükk bir altın kolye taktılar. Birde bizimkiler kına istemedim diye onun parasına yatırım için 3 binlik iki tam yaptılar kendilerinde duruyor ilerde bana lazım olur diye afhkl hoş şu an evim ufak ilerde çocuk olursa büyük bir ev için üstüne kullanabilirim bunları afhjk

Çok teşekkür ediyorum, güzel dileklerinizi almak bu zor zamanımda çok iyi geldi teşekkür ederim çok.

Her yoruma da aynı şeyleri yazıyorum belki ama çok zor zamanlardan geçiyorum, tek isteğim nişanlımla evlenmek ve sağlık mutlulukla yaşamak, başka bir şey değil. 😔
ağır sağlık sorunları geçirmiş hala da geçiren bir üye olarak sağlıktan huzurdan değerli bir şey yok derim.altın para ev araba zamanla geliyor ama giden sağlık ya da hayatın geriye dönüşü yok maalesef :KK12:

Eşimin ailesi 5 bilezükk bir takı seti bizimkilerde 4 bilezükk bir altın kolye taktılar. Birde bizimkiler kına istemedim diye onun parasına yatırım için 3 binlik iki tam yaptılar kendilerinde duruyor ilerde bana lazım olur diye afhkl hoş şu an evim ufak ilerde çocuk olursa büyük bir ev için üstüne kullanabilirim bunları afhjk
Dayı yok mu
Yoksa tirt andndnfjd yeter yav

yazmayın şimdi hesap kitaplar havada uçuyor, daha çocuğun diş çıkarması, yürümesi 1.2.3.4.5..... yaşı falan olacak daha :KK43:(((

ağır sağlık sorunları geçirmiş hala da geçiren bir üye olarak sağlıktan huzurdan değerli bir şey yok derim.altın para ev araba zamanla geliyor ama giden sağlık ya da hayatın geriye dönüşü yok maalesef :KK12:
Kesinlikle bu süreçte ben de nişanlım da sağlık sorunları yaşadık, öyle çok ağladım ki yaşlandım, üzüldüğüme üzüldüm. Sağlık versin evet rabbim başta. Allah sevenleri kavuştursun, sağlıkla kavuştursun. 😔🥰

Hiç aramam şuan hamileyim eşime de söyledim kalp atışını duyana kadar söyleme kendi arasın haber versin hatta beni hayırlı olsun diye de aramasınlar onlar yüzünden çok sıkıntı çektim kıskanç bencil soğuk kadın çok şükür ki uzaktalar 🙏
başka konuya bunu yazmış.bu kadından altın istiyor bir de pessss.ben sevmediğim insandan mendil istemem ayoll

Hak ettim. Hak vermedim aslında belki biraz nasihata ihtiyacı vardır diye düşündüm. Ağzımın payını aldım. Sen git hürmet etmeye devam et politik olarak ben yapamam dedi. 🤷‍♀️
amacı çözüm bulmak değil, amacı burda kocamı ve kvyi gömsünler, bana üste çıkacak , beni haklı yapacak yolları söylesinler. haklı olmadığını duymaya tahammülü bile yok.

Yok böyle 9 kabul edilmiyor malesef tek kocanın anne babası olmasi gerekiyor. 5 bilezik bir sette kaldin cok üzüldüm yetişemedik konu sahibesine. Ödül olarak dogurdugunda sana cumhuriyet takacaklar.😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X