hamileyim .. emla kremi epilLasyon için kullansam bir zararı olur mu ?

didemms23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
744
0
46
Malatya
arkslr uzun bi süredir epilasyon için emla kremi kullanıorum . yalnız hamile oldugumu ögrendim .hamileyken bu kremi kullannanlar war mı aranızda ?
Hamilelerde Emla Krem Kullanımı:
Emla Krem'in içeriğinde bulunan lidokain ve de prilokain maddelerini içeren ilaçlar hamile olan ve doğurganlık çağındaki birçok bayanda kullanılmıştır. Emla Krem kullanımının malformasyon veya fetüs üzerinde doğrudan ya da dolaylı zararlı etkilerin insidansında artış gibi üreme süreci ile alaklı zararlı bir etkisi bildirilmemiştir. Fakat hamile bayanlarda kullanılırken daha dikkatli olunmalıdır.

böle yazıo ama ynede kullananız warsa cwp werrsenz sewnrm

Son düzenleme:
Konuyla ilgili bir bilgim yok o yüzden soru sorabilirmiyim ? :) emla kremi acıyı azaltmak için dimi? Uyuşturuyor mu etkisi nasıl yani ?

bence kullanmayın uyuşturucu etkisi var.. güzellik uzmanıyım gerçi 2 yıldır çalışmıyorum ama şunu söylim size gelen müşterilerime epilasyondan önce gebe olup olmadığını soruyordum.. ben şahsen böyle bir risk almam yinede siz bilirsiniz doktorunuza danışmanızda fayda var

Arkadaşım klavyende problem var sanırım, değiştirsen iyi olur. Zira yazınada epilasyon yapılmış gibi duruyor.

Konuyla ilgili bir bilgim yok o yüzden soru sorabilirmiyim ? :) emla kremi acıyı azaltmak için dimi? Uyuşturuyor mu etkisi nasıl yani ?

ewet uyusturuor bunu kullandıgımda ben pek acı hissetmiordum ama biraz hızlı olmak gerek etkisi yawaslayınca acıyı hissedebiliorsun.gecmeden alırsan hiç hissetmiosun

bende korktum kullanamadım acıkcası.hernekadr propektüsünde bi yan etkisi oldugunu yazmasada . rahattı ama ya :)

gercekten öle mi :S

yani ben hamileyken 2 yere gittim yapmadılar
doğumdan sonra da dr süte geçip geçmediği kesin belli değil yaptırmanı tavsiye etmiyorum dedi
ben de yaptırmadım kızım şimdi 13 aylık bi yere gittim onlar da doğumdan sonra ilk 7-8 ay yapmıyoruz
süt bezleri daha yoğun çalışıp bebek daha sık emdiği için dedi
kızım hala anne sütü alıyo ben de daha 15 gün önce başladım
lazere gitmeden emziriyorum zaten fazla da istemiyo eskisi gibi

ha anladım sen lazer epilasyondan bahsediyorsun :)

Mrb kızlar. eczacıya sormustum hamileyken kullanılıyo mu diye onunla ilgili bilgimiz yok dedi.bi zararı olmadı kullandım.2 yıldır kullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…