Hamileyim, doumdan ok korkuyorum.....Yardma ihtiyacm var

kubragokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
209
0
İyi günler arkadaşlar ben yeni üye oldum tatlicadı arkadaşım tavsiye etmişti...siteyi çok da faydalı buldum açanlara teşekkürlerimi sunarım...
Ben 3.5 aylık hamileyim ilk hamileliğim va doğumdan çok korkuyorum.psikolojim bozuldu diyebiliirm.Normal doğum yapmak istiyorum ama bir an önce bu korkumu yenmek istiyorum doğum yapmış bayanlar doğumla ilgili güzel anlarınızı ve kolaylıklarından bahsederek paylaşmanızı rica ediyorum.Benim gibi çok anne adayı var allah herkese kolay doğumlar nasip etsin....:1no2:

bende 5 aylık bi anne olarak merhaba diyim öncelikle sana bende hamile olduğumu öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı psikolojim bozulmuştu beklenmeyen bi bebek ve beklenmeyen bi hamilelik olması bi yana canım çok tatlıdır inanılmaz korkuyodum bende normal doğum istiyodum kısmet olmadı neyse 5 6 aya kadar korkum geçmedi gibi bişey sonra bi sakinlik gelmeye başladı ve doğuma giderken inanılmaz sakindim ki ameliyattan çok korkarım sen normal yaparsın inşallah ama olur sezeryan olmak zorunda kalırsan benim gibi korkma sakın herşey geçiyo unutuluyo bi bakıyosun kucağında dünya tatlısı bi varlık babamın bi sözünü hatırlarım hep doğumumu hatırlayınca cenneti koklamak istiyosan bebeğini kokla hakikaten öyle herşeyi unutturuyo sana hiç korkma illa bu korkular olacak ama geçecekte Allah bi an evvel güzel bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Rabbım gÖnlÜnÜ ferahlatsın
doĞum hıkayelerı var mutlaka onları oku bıraz olsun rahatlarsın Çok gÜzel bılgıler var ıÇınde.
Hem bu kadar neden korkuyosun tıp artık Çok ılerledı cnm
mıllet yıllarca hamıle kalamıyo sen kalmıŞ doĞumdan korkuyosun
bol bol dua et allaha ıÇını feraha Çıkarsın

Allah kurtarsın. Hiç korkma. Sen ne kadar sakin ve istekli olursan doğumun o kadar kolay olur. Bir de sakın unutma herkesin doğum hikayesi farklıdır. Dünyada 2 milyar kadın avrsa 2 milyar doğum hikayesi vardır. Sakın korkunç hikaye anlatanları dinleme. Kolay geçecek de. Ben hamile kalmaya çalışıyorum ama şimdiden çok sakin ve hazırım doğuma. Keşke hamile kalabilsem. Adet sancısının biraz şiddetlisi diye düşünmek istiyorum hep. Sonuçtazor da olsa kolay da olsa; senin kendini hazırlaman normalde sıkıntılıylken olacağından daha kolay yapacak doğumunu.
Mutlulukla bebeğine kavuşman dileğiyle.

öncelikle mrb hoşgeldin yeni üye olduğunu yazmışsın ben sezeryanla doğurdum ama malesefki 6 buçuk aylık bi doğum yaptım doktor ihmali vs vs işte ama korktuğum gibi geçmedi benim doğuma giderkenki tek korkum bebeyimin ölmesiydi o yüzden çok ağladım yoksa bebek normal doğduktan sonra inan bana doğum bi kadının başına gelebilecek en güzel mucize yeryüzünde çok erken senin için doğumu düşünüp şimdiden yıpratma bence kendini hamileliyinin keyfini çıkar bol bol yürüyüş yap bebişine kıyafet al onlara bak inan doğum kourkun kalmaz burda anne olmayı isteyen ve bunun için ne tedaviler uygulayanlar var sen ne güzel hamile olmuşsun içini ferah tut bide kimsenin doğum hikeyesi kafana takıp canını sıkma olurmuopuyorumnanaktan

Valla kızlar bende 34 haftalık hamıleyım.gun yaklastıkca cok korkuyorum.acayıpnormal dogum ıstıyorum ama bakalım kısmet..allah hepımıze hayırlı kolay dogumlar versın..

normal doğum yapanlardanım zemuszemus ilk başta korku oluyoo ama sonradan yeniyosun şahsen bende öyle oldu. korkulacak hiç bir yanı yok elbette canımız yanacak sonuçta yavrumuzu dünyaya getiriyoruz biraz sancı da ağrı çekiyosun sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor zemuszemus yine doğum yapacak olsam hiç tereddüt etmeden normal doğumu seçerdim :)

bende ilk bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim.kolay desem yalan olur ama inan o anda Allah sabrını veriyo ve neticede birkaç saatlik bir acı sonra yavrunu kucağına alınca herşey geride kalıyo ayrıca normal doğumun sonrası çok rahat.şimdi ikinci bebğimi bekliyorum onu da normal yapcam bir aksilik olmazsa.o kadar dayanılmayacak birşey olmasa 2.yi de normal düşünmezdim.birçok kişi de böyle yapıyor.

Ben bir süre hastanede yattım. Cerrehi katında yattığım için sezeryanlıları gördüm ve çok korktum. Normal doğumun sancısına katlanabilirim sanıyorum; ama bebek için riskli olabileceğini duydum. Hastanemizde normal doğuma bir ebe ve bir de öğrencisi giriyormuş, doktorumuzun bulunmayacak olması beni daha çok korkutuyor.

X