hamileyim doktora ne zaman gitmeliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mio

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
77
1
286
38
İstanbul
arkadaşlar en fazla bir aylık hamileyim kan testi yaptırdım.aslında ben dün doktora gittim ama çok kalabalıktı işe geç kalacaktım özele giderim sonra diye çıktım hastaneden. önümüz bayram. ne yapsam bilmiyorum kavacıkta beykoz civarında bildiğiniz iyi bir doktor var mı epidural normal doğum yapmak istiyorum. doktor değiştirmek de istemiyorum sonradan. hemen gitsem mi bayramdan sonraya mı bıraksam kararsızım yardımınıza ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz:18:

canım sen şimdi bı hastaneye gıt nolur nolmaz erteleme sonrasında ıyı bı doktor bulur bı daha hep ona gıdersın

aaa nekadar heycansızsın hemen git dr hiç vakit kaybetme annesi bir an önce iyi olduğunu kalp atışlarını gör bence ilk gittiğin dr okadarda önemli değil sonrası için iyi bir dr bulursun kendine ama önce bebeğinin sağlığından emin ol bence dünyadaki en güzel mutluluk o çünki ve seni tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

canım ben de seninle aynı durumdayım. önce kan testi yaptırdım sonra da doktora gösterdim doktor henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi bayramdan sonra görünür dedi şimdiden bakmaya gerek yok dedi bi kez daha kan verdim değerim yükselmiş mi diye sonucumu bugün alcam inşallah herşey yolundadır... kısacası doktorlar bu kadar küçükken bakmıyorlar ama 1hafta daha beklesek görürüz sabretcez...

istersen bayramdan sonrada gidebilirsin..hem kalp atisi o zamana kadar olusur ve görürsün..canim doguma kadar cok var..simdiden onu düsünme bence..sen ve bebegin saglikli beslensin zamani gelince doktorunla onu konusursun...cünkü zaman neyi gösterecek bilemeyiz...

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar bu gün gittim aile hekimime o da dedi ki bayramdan sonra git dedi bi kaç ilaç kullanıyordum alerji ile ilgiili onları danıştım. folikasite başladım falan işte. ben bayramdan sonra gideyim bi özele bari:18:

gelecekteki kızım ve ben
İnşlalah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlılı bir evlkat nasip etsin.

Şuan kaç haftalıksın tam olarak?
Yani betahcg sonucun kaç çıktı ve son adet tarihin neydi?

son adet tarihim 15 eylül ayın 19unda yaptırdım testi. beklemedik özel hastane oldugu için aradık telden söylediler pozitif çıktıgını ama tahminim en fazla beş haftalık canım.

son adet tarihim 15 eylül ayın 19unda yaptırdım testi. beklemedik özel hastane oldugu için aradık telden söylediler pozitif çıktıgını ama tahminim en fazla beş haftalık canım.

Evet tahmini 5 haftalıktır şuan zaten kanda negatif olduğunu öğrenmişsin gitsende henüz keseyi göremezsin kalp atışını duyamazsın.Bence 5 kasımda gidersen tahmini 7 haftalık olur keseyi ve bebeişi görebilirsib.Hatta belki geç döllenme olmadıysa kalp atışını bile duyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…