S Sab26 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 25 27 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sab26 #1 Merhaba arkadaşlar ben 6+2 haftalık gebeyim geçen hafta gittim kese var dedi folik asit verdi bir hafta sonra gel dedi ama randevu bulamadığım için 7 haftada gidicem boş gebelik olsa söyler dimi doktor şüphe kaldı
Merhaba arkadaşlar ben 6+2 haftalık gebeyim geçen hafta gittim kese var dedi folik asit verdi bir hafta sonra gel dedi ama randevu bulamadığım için 7 haftada gidicem boş gebelik olsa söyler dimi doktor şüphe kaldı
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 25.020 En iyi cevaplar 3 Emoji Skoru 83.279 Puanlar 528 27 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sab26 #2 Geçen hafta sadece kese görünmüştür muhtemelen boşsa da görünmez. Değildir inşallah düşünmeyin onları
Geçen hafta sadece kese görünmüştür muhtemelen boşsa da görünmez. Değildir inşallah düşünmeyin onları