Kızlar daha önce burdan hamile olduğumu sizlerle paylaşmıştım.Dün kalp atışına bakmak için doktora gittim.Kalp atışı var şu an 7 haftalık.Ben bunu duyunca havalara uçacağımı düşünüyordum inşaallah bir sorun olmaz diye dua ederek gittim doktora.Doktor rahimde septum var dedi.Septum ne dedim nasıl yani dedim çünkü hiç duymadığım bir terimdi.Rahmin doğuştan anomalisi dedi problemli rahim yani.Erken doğum yada düşük riski var dedi.Bir sorun olmayada bilir bebek septumu yani perdeyi itebilir herşeyi zaman gösterecek dedi.Dünden beri moralim çok bozuk bebğimin sağlıkla gelmesini çok istiyorum.Tabii herşey allahtan ama düşünmedende duramıyorum gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Benim gibi olup doğum yapan varmı aranızda acaba.Ya da bu konuda bilgisi olan.paylaşırsanız sevinirim.Bide bebeğim ve benim için dua eder misiniz lütfen..
Benim gibi olup doğum yapan varmı aranızda acaba.Ya da bu konuda bilgisi olan.paylaşırsanız sevinirim.Bide bebeğim ve benim için dua eder misiniz lütfen..