hamileyim daha önce kürtaj oldum doktora yalan söledım?

tcoban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
11
0
39
slm kızlar 34 haftalık hamıleyım suan:CüvCüv:,3 yıl once esımle nişanlıyken kürtaj oldum doktorum bana muayenede daha once kürtaj oldunmu dedı hayır dedım cunku yanımda kayınvaldem vardı onun bu konudan haberdar olmaması lazımdı. eger evet deseydım dooktora bunu ıcın bı ığne yapması gerekıcekmıs...:Saruboceq: kızlar bu iğneyi olmamama büyük bi sorun olurmu bu aşi hakkında bılgısı olan varmı senağlama

yarın kayınvalidenden habersiz tekrar git veya doktorun numarasını al telefonda konusss..en iyi biligiyi yine doktorun verecektir

telefonla görüşün doktorunuza izah edin durumu.kayınvalideniz sürekli yanınızda degilya..

eğer kan uyuşmazlığı varsa söylemen lazımdı hatta acilen söylemen gerekiyo

kendin ayrı tekrar söyle bence.bunu mutlka bildir doktoruna

ben iğne falan yapıldığını düşünmüyorum o zamanda doğal yolla hamile olmuşsun bebeğin kürtajla alınmış sonra normal hayatına dönmüşsün rahim sürekli kendini yenileyen bi organ kürtajda herhangi bi enfeksiyon yada problem olsaydı şimdiye kadar belirti verirdi ve hamile alamazdın bence rahatla hamileliğinin keyfini çıkar ne iğnesiymiş ki ne olabilir saçma bak sen endişelenirsen bebekte endişe öğrenir oki balım

burda bunu yazıp sorana kadar doktoruna telefon açmayı aklına getiremiyorsun heralde ne kadar komik başlıklar açıyorsunuz. kayınveliden 24 saat tependemi bekliyor

arkadaşlara katılıyorum bir an evvel doktoruna gerçeği döyle sorduğuna göre ilerde sorun olabilir....

Önceki bebeğinin kürtajla alınmasıyla, şimdiki bebeğinin hiçbir ilgisi yok canım. Canını sıkma kaydirigubbakcemile3

eğer kan uyuşmazlığı gibi bi sorun varsa bian önce dra sölemen lazım kürtaj olduğunu çünkü çok önemli bebeğinin sağlığı için..bence bian önce dr la konuş..

Önceki bebeğinin kürtajla alınmasıyla, şimdiki bebeğinin hiçbir ilgisi yok canım. Canını sıkma kaydirigubbakcemile3

arkadaşım eğer kan uyuşmazlığı varsa asıl şimdiki bebek için çok önemli..ve özellikle şimdiki bebeği için ilgilenilmesi gereken bi durum bu cnm..sonuçta ortada bi iğne olma söz konusu..

Ben bunca yıldır doktorlar muayenede kürtajı belirler diye biliyodum.
Ne cahilmişim :sinifsinif:

bende daha önceden kürtaj olmustum su an hamileyim ama doktorum bana büle bisiy sorması neden acaba

doktorunu ara canım veya tek basına gıt ve durumu ızah et sonra vıcdan azabı cekmektense...

X