• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim çok üşüyorum

White070

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
106
91
48
36
Merhaba arkadaşlar. 6 haftalik hamileyim. 4.5 -5 haftadan beri çok üşüyorum sanki surekli grip olacakmisim gibi hem halsizlik hem üşüme var. Garip tarafi geceleri de terliyorum. Bagisiklik sistemim pek iyi degildir acaba onunla mi ilgili . Demir eksikligim yok ona baktirdim. Bu durumu yasayan var mi acaba ?

Merhaba arkadaşlar. 6 haftalik hamileyim. 4.5 -5 haftadan beri çok üşüyorum sanki surekli grip olacakmisim gibi hem halsizlik hem üşüme var. Garip tarafi geceleri de terliyorum. Bagisiklik sistemim pek iyi degildir acaba onunla mi ilgili . Demir eksikligim yok ona baktirdim. Bu durumu yasayan var mi acaba ?
Merhaba
Ben de çok yeni gebeyim. Aşırı üşüme var. Ateşime baktım 36,6 öyle yüksek de değil. Üşüttüm mü bilmiyorum. Korkutuyor da.
Bir de kasıklarım hassas. Anlık iğne batar gibi sancılar giriyor.
sizin üzerinden baya geçmiş. Şimdi nasılsınız? Devam etti mi üşüme

Merhaba
Ben de çok yeni gebeyim. Aşırı üşüme var. Ateşime baktım 36,6 öyle yüksek de değil. Üşüttüm mü bilmiyorum. Korkutuyor da.
Bir de kasıklarım hassas. Anlık iğne batar gibi sancılar giriyor.
sizin üzerinden baya geçmiş. Şimdi nasılsınız? Devam etti mi üşüme
Merhaba bi suredir pek yoktu ama ara ara oluyor. Galiba hormonal bi durum. Hasta da degilim sadece usuyorum . Boyle devam edecek herhalde benim 😁

Merhaba bi suredir pek yoktu ama ara ara oluyor. Galiba hormonal bi durum. Hasta da degilim sadece usuyorum . Boyle devam edecek herhalde benim 😁
Ya bende de oluyor yanlız değilmişim demek 😀 gece yatana kadar sıkıntı yok yatağa girince titreme geliyor

Ağustosun ortasında tirtir titriyordum ben...ceket giyiyordum bana sasırıyolardı.İlk cocugumda kansızlık olmadıgı halde usuyordum. Ama 2. Cide ciddi derecede kansızdım onda da usuyordum🙄
Hepimiz kolay hamilelikler geçirelim ama böyle sağlıklı gebeliklerde benzer olayları öğrenince insan seviniyor🤗
Benim normalde kansızlığım yok ama yine de baktırayım o zaman. Daha erken gerçi 4. Haftadayım inşallah. Kansızlıkta ek bir takviye vermişler miydi?

Hepimiz kolay hamilelikler geçirelim ama böyle sağlıklı gebeliklerde benzer olayları öğrenince insan seviniyor🤗
Benim normalde kansızlığım yok ama yine de baktırayım o zaman. Daha erken gerçi 4. Haftadayım inşallah. Kansızlıkta ek bir takviye vermişler miydi?
Evet kullandım ben ikisinde de.. Folikasıt verdımi

Evet kullandım ben ikisinde de.. Folikasıt verdımi
O zaman ben de kan testi yaptırayım inşallah.
Özellikle bir marka söylemedi muayeneye gelene kadar folik asit kullanabileceğimi söyledi. Salı günü gideceğim inşallah.
Solgar ın folik asiti var evde onu kullanmaya başladım. Markanın bir önemi var mı?

Hormon değişimlerinden olabilir.

Benim de ilk zaman ateşim çıkacak gibi oluyordu, önce buz gibi üşüyordum. Sonrasında da ter basıp yanıyordum.

O zaman ben de kan testi yaptırayım inşallah.
Özellikle bir marka söylemedi muayeneye gelene kadar folik asit kullanabileceğimi söyledi. Salı günü gideceğim inşallah.
Solgar ın folik asiti var evde onu kullanmaya başladım. Markanın bir önemi var mı?
Acıkcası zannetmiyorum ama. Ben hep doktorun marka önerisi ile almıstım.balıl yargıda kullandım.

Başlığı ben mi açtım diye baktım bi an🤦🏼‍♀️ Aynı şekilde çok üşüyorum hava soğuk gibi geliyor hep eşime soruyorum hava çok güzel hatta terledim diyor. Geceleri de bi yanıyorum bi üşüyorum. Hormonlardan kaynaklıymış vücut ısısında ani değişikliklere normal diyorlar. ☺️

Başlığı ben mi açtım diye baktım bi an🤦🏼‍♀️ Aynı şekilde çok üşüyorum hava soğuk gibi geliyor hep eşime soruyorum hava çok güzel hatta terledim diyor. Geceleri de bi yanıyorum bi üşüyorum. Hormonlardan kaynaklıymış vücut ısısında ani değişikliklere normal diyorlar. ☺️
:) Evet normalmiş. Çok şükür bebekle ilgili sorun olmasın da üşümem de sıcaklamak da hiç sorun değil

Back