Hamileyim çok mutluyum :))

E

EU3

Ziyaretçi
2,5 yıllık evliliğimizi aşkımızın meyvesiyle şenlendirmenin zamanı gelmişti.2 ay önce bıraktık korunmayı.bu ay nedense gerçekten hissettim.hamileyim kesin dedim.insan hissediyor galiba.adetimden 5 gün önce test yapmaya başladım eşimden gizli. çünkü kimseye söyleyip kimseyi yok yere heveslendirmek istemedim.kendi içimde yaşadım heyecanımı.dün sabah tekrar eşimi işe gönderdikten sonra 1 test daha yaptım.çizgi biraz daha belirmişti. hergün biraz daha belirginleşen o güzel pembe çizgiyle bebeğim ben burdayım diyordu bana.opuyorumnanaktan:asigim:
hemen sağlık ocağına aile hekimimize gittim ve kan testi istediğimi söyledim.tabi daha adet günümün gelmediğinide.ama öyle heyecanlıydımki ellerim titriyordu evde yaptığım testleri gösterdim.tamam dedi yapalım testi.sonucu yarın alırsın.dayanamam yarına kadar dedim ne diyosunuzakannehir
tamam tamam dedi git sakinleş bişeyler ye 4 te gel bakalım çıkmışmı sonucun.annem nedense sabahın köründe aradı beni kızım napıyosun dedi.durup dururken sanki sen hamilesin dedi.o öyle söyleyince başladım ağlamaya.anne dedim böyle böyle.sabah kan verdim.o ağlıyo ben ağlıyorum.hemen çıktı geldi.4 e kadar nasıl vakit geçirdik bilmiyorum zaman durmuş gibiydi.4 te doktorun yanına girdiğimde artık heyecandan kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki.delikafaduldendoktora benim sonucum çıktımı dedim.
ayyy evet canım hamilesin dedi bana.:CüvCüv:gerçektenmi deyip başladım ağlamaya annem hemen sarıldı oda ağladııı.yolda yürüyorum zır zır ağlıyorum. ne garip bişey gözyaşlarım gözümün ucunda sanki herşeye ağlıyorumm.Şaşkınım,çok çok çok mutluyum,bi garibim :))
Güzel allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

bu adetten 5 gün önce yaptığım test,yok gibi neredeyse ama ışıkta dikkatli bakılınca görünüyor

bu adetime 3 gün kala yaptığım test,2.çizgi biraz daha belirgin

bunlar adetime 2 gün kala yaptığım 2 farklı marka test

bunlarda adetime bir gün kala yani az önce yaptığım testler

buda adet günümde yaptığım test

.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok sevindim inanki çıbık kafa..:asigim:
Allahım tamamına erdirsin inşallah.Allahım sana da en güzelinden bir melek nasip ediyor..
çok çok mükemmel bir şey.
hamilelik ayrı güzel,doğduktan sonrası ayrı..gerçi ben içime düştükten sonraki her anını doğmuş gibi yaşadım..
benden sana tavsiye stressiz sıkıntısız geçir hamileliğini.aldığın kiloyu hesaplamadan,ayaklarını uzatarak ohh mis gibi..
canım ya..ne güzel ne güzel..
Allahım diğer tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
bu arada günlük tut lan çıbık:mymeka:

gözünüz aydın canım..tebrik ederim.

çok çok sevindim inanki çıbık kafa..:asigim:
Allahım tamamına erdirsin inşallah.Allahım sana da en güzelinden bir melek nasip ediyor..
çok çok mükemmel bir şey.
hamilelik ayrı güzel,doğduktan sonrası ayrı..gerçi ben içime düştükten sonraki her anını doğmuş gibi yaşadım..
benden sana tavsiye stressiz sıkıntısız geçir hamileliğini.aldığın kiloyu hesaplamadan,ayaklarını uzatarak ohh mis gibi..
canım ya..ne güzel ne güzel..
Allahım diğer tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
bu arada günlük tut lan çıbık:mymeka:

böcüğüm canım benim çok teşekkür ederim canım arkadaşım.:1hug:valla bu annelik hissi nasıl bişeyse insanın içine düştükten sonra daha onu hissetmeden bile onun için endişeleniyorsun.kilo milo umrumda değil valla.bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun yeter bana.nasıl olsa veririm ben kiloyu.hayırlısıyla şu keseyi görüp kalp atışlarınıda bi dinlesek içim daha rahat edicek o zaman :CüvCüv:

ay ay gözün aydın canım
rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan
darısı isteyenelrin başına:emir_bebek:

çıbığım :asigim: anne olucak dombilim Şeniz
Allah tamamına erdirsin sağlıklıca bebeğini kucağına al :Saruboceq:
stella ve sılayla göbüş tokuşturursunuz artık :lepi:
allam mirayla ben kaldık çok yüklenirsiniz şimdi bize -tatlicadiarzu-

tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :nazar:

gözün aydın canım çok sevindim....

bu güzel duyguyu en güzel şekilde yaşa....

allahım kucağına almayıda nasip etsin....

şimdi başladın artık keseyi de görsem, kalp atışıınıda duysam, sonra tahliller gelecek sırayla şuda iyi çıksın buda iyi çıksın sonra cinsiyet öğrenme, doğum, 40ı falan fişman bu böyle uzar gider.....

allah analı babalı büyütsün...cok güsel...

Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahh a.s.

tebrik ederiiim canıım. Allah doğduğu günüde görmeyi nasip etsin inşallah.

çıbıhım krakerimin meleği geliyoooorrr :nazar:
çok güzel bir haber bu çok sevindim senin adına hihoyyyt hihoyyyt
inşallah sağlıcakla gelsin meleğin sana :nazar: :asigim:

ayy gözlerim doldu okurken ben de öğrendiğim zaman hüngür hüngür ağladım ama sevincim 1 hafta sürdü düşük yaptım inşllh sen sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

çıbığım gözün aydın canım, çok sevindim
sağlıkla hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah:asigim:

benim de gözlerim doldu okurken
tebrik ederim canım inşallah çok güzel bi hamilelik geçirip alırsın yavrunu kucağına :asigim:

canlarım hepinize çoook teşekkür ederim
allahım isteyen herkese versin inşallah
allahım çocuk hasretiyle sınamasın kimseyi
tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsınn amiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

Tebrikler canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla annesini üzmeden gelsin bebişin

Bu çok güzel bir haber. Dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

ayy gözlerim doldu okurken ben de öğrendiğim zaman hüngür hüngür ağladım ama sevincim 1 hafta sürdü düşük yaptım inşllh sen sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

canım bozocumm allahım en kısa zamanda versin sanada inşallah canım,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
üzülme en kısa zamanda gene gelir meleğin bulur seni annesi:teselli:
çıbığım gözün aydın canım, çok sevindim
sağlıkla hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah:asigim:

canımcıımmm nasıl ben sana yetişcem dedim bak yetiştim :))
kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah
benim de gözlerim doldu okurken
tebrik ederim canım inşallah çok güzel bi hamilelik geçirip alırsın yavrunu kucağına :asigim:
tatlım çok teşekkürler

X