Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cogu gitmis Azi kalmis zaten Ben daha 3 bucuk ayligim Bel agrim Yok fakat cevremde cok kiside gördüm ve duydum hamilelik ilerledikce Bel agrilari fazlalasiyor nede olsa bebisin agirligi önde gidiyor :)) Bel agrisi yapmasi normal
Canim cogu gitmis Azi kalmis zaten Ben daha 3 bucuk ayligim Bel agrim Yok fakat cevremde cok kiside gördüm ve duydum hamilelik ilerledikce Bel agrilari fazlalasiyor nede olsa bebisin agirligi önde gidiyor :)) Bel agrisi yapmasi normal
Aynen aynen canim .. Yok ya baslarda bisi yOk olsada o hic bisi .. Son haftalarda okadar agri oluyor ki . Ben hatta bi ara toppaliyodum topallayarak yuruyodum . Hamilelik masajina gittim. Kadin dedi butun agirligi bi bacagin ustunde tasiyorsun ondan olmus dedi allahtan oraya gittikce devamli gecti :) ' su 4 haftamida bitirseydim bebegmi sag saglim alayim artik kucagima