• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim cok asiri bel agrisi Var:(

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
Selam kizlar,
36 haftalik hamileyim bel agrimdan Oturamiyorum uyuyamiyorum . Uzansam gecmiyo dinleniyorum gecmiyo ' agridan duramiyorum masaj bile fayda etmedi :( sizdede oluyomuu ..

Canim cogu gitmis Azi kalmis zaten Ben daha 3 bucuk ayligim Bel agrim Yok fakat cevremde cok kiside gördüm ve duydum hamilelik ilerledikce Bel agrilari fazlalasiyor nede olsa bebisin agirligi önde gidiyor :)) Bel agrisi yapmasi normal

Canim cogu gitmis Azi kalmis zaten Ben daha 3 bucuk ayligim Bel agrim Yok fakat cevremde cok kiside gördüm ve duydum hamilelik ilerledikce Bel agrilari fazlalasiyor nede olsa bebisin agirligi önde gidiyor :)) Bel agrisi yapmasi normal

Aynen aynen canim .. Yok ya baslarda bisi yOk olsada o hic bisi .. Son haftalarda okadar agri oluyor ki . Ben hatta bi ara toppaliyodum topallayarak yuruyodum . Hamilelik masajina gittim. Kadin dedi butun agirligi bi bacagin ustunde tasiyorsun ondan olmus dedi allahtan oraya gittikce devamli gecti :) ' :17: su 4 haftamida bitirseydim bebegmi sag saglim alayim artik kucagima :nazar:

Back