eşim sakin konuşacak hatta hiç konuşacak bir adaam değil bunu öğrendim.
aynıı benı anlatıyorsun canımzaten borcu çok fazla iken daha iyiydik. benim bileziklerim takılarım hep borca gitti borcu şu an 9 bin tl ye düştü yani daha rahat ödenecek bir miktar gerçek yüzünü göstermeye başladı.
Buradaki boşanmaların çoğunun bu anlattığınız örnek gibi olacağını düşünüyorum. Sabır yok artık kimsede. Ablanız şimdi daha objektif yorum yapıyordur. Çocuklar için zor olmuştur. Özel delse biraz bahsedebilirmisiniz çünkü ders alabiliriz.iki çocuğun yükünü sırtlayıp onada yeni hayatın kapılarını açmak iyi bir fikirmi bilemiyorum...ablam yapmıştı pişman oldu daha sonra adam o öfke ile iki çocuklu bi hanımla evlendi .çocuğu oldu hem kadının hemde kendinden olan çocuğun tüm masraflarını karşılayabildi(ablamla evliyken doğru düzgün çalışmazdı evi ablam geçindirirdi)ve ablam 20yıl sonra itiraf etti keşke boşanmasaydım bak geçinilmeyecek bi adam değilmişki bi başkasıyla 20 yıldır evli ve kadına bakabiliyor dedi.sonuç :iki iş yapmaktan boyun ve bel fıtığı erkek işlerini yapmaktan altüst olan hormonlar dolayısıyla çıkan pos bıyıklar .tercih sizin hayırlısı olsun
Canim anlasmali bosanma olursa 1 hagtada bisanirsiniz dava ucreti 180 tl anlasmali bosanma dilekcesi oluyor internetten indir esinle sen imza atarsin gider acarsin 10 gun icinde gun verip bosuyolar ama anlasmali olmaz esin istemezse bideki hamilesin uzayabilir ...ben anlasmali olarak 1 haftada bosanmistim tabi ayni adamla 1 ay icinde tekrar evlendim o ayri
Bence iyi dusun herseyi kafanda tart sonucta maddi acidan idare etsende manevi acidanda cok zor tabi ne yasadigini bilmedigim icin saygi duyarim kendin bilirsin en iyi..hayirlisi olsun ama iyi dusun
akızlar merhaba
eşimle artık aşılmaz sorunlarımız olmaya başladı. iyi melek adam gitti vurdumduymaz inat saçma sapan bir adam geldi yerine ne yapsam düzelmiyor.
artık ailemede saygısızlık yapmaya başladı.
uzun lafın kısası şu an 6 aylık hamileyim ve 2,5 yaşında bir kızım var. çalışıyorum ailemde arkamda zaten bütün evin yükü benim üzerimeydi kira fatura alışveriş v.s. yani tekbaşıma hem kendime hem çocuklarıma yetebilirim.
ben bu adamdan boşanmak istiyorum ve yarın dilekçemi vereceğim.
hamileyim diye hakim boşamamazlık falan yaparmı?
dava ne kadara açılır?
lütfen bana bir fikir verin.
Boşandın mı peki şimdi napıyorsunkızlar merhaba
eşimle artık aşılmaz sorunlarımız olmaya başladı. iyi melek adam gitti vurdumduymaz inat saçma sapan bir adam geldi yerine ne yapsam düzelmiyor.
uzun lafın kısası şu an 6 aylık hamileyim ve 2,5 yaşında bir kızım var. çalışıyorum ailemde arkamda zaten bütün evin yükü benim üzerimeydi kira fatura alışveriş v.s. yani tekbaşıma hem kendime hem çocuklarıma yetebilirim.
dava ne kadara açılır?
Erkek itaat kadın sahiplenmek ister görüşü artık geçerli değil. Sustalı maymunmuyuz itaat edecek? Biri beni sahiplenmese sahipsiz mi kalacağım? Evcil hayvanmiyim ki sahip ihtiyacım var!Canım hepsini okuyamadim konuya tam vakif değilim öncelikle Allah yardımcınız olsun eger aranizdaki tek problem saygi eksikligiyse bi düşünün derim dini inancını bilemicem ama islamda nazar denen bişey var ilişkinize nazar degmis adam size karşı kötü olmuş olabilir benim ablamda onbir yıldan sonra boşaniyo şuan basimizda... bir yuvanin bozulmasi ne demek bilirim ama bizde sebep kadin kumar hap tefeci faiz yalan her pislik var eğer bunlar yoksa duayla ve kendi guzel huyunla konusarak esini duzeltebilirsin tabi sende kendini duzelt erkek itaat kadin sahiplenmek ister..Allah yardimcin olsun canım
Ayni durumdayiz bende hamileyim avukat demisti cekismeli bosanma 1 yil surer ve 6bin istedi benden. Ailen arkandaysa asla vazgecme. Ben aldirmak zorundayum 15 gunlk surdu evliligim esimde nasl bir katil vahsi cikti anlatamam. Kac kurtar kendini derimkızlar merhaba
dava ne kadara açılır?