hamileyim boşanmak istiyorum

iki çocuğun yükünü sırtlayıp onada yeni hayatın kapılarını açmak iyi bir fikirmi bilemiyorum...ablam yapmıştı pişman oldu daha sonra adam o öfke ile iki çocuklu bi hanımla evlendi .çocuğu oldu hem kadının hemde kendinden olan çocuğun tüm masraflarını karşılayabildi(ablamla evliyken doğru düzgün çalışmazdı evi ablam geçindirirdi)ve ablam 20yıl sonra itiraf etti keşke boşanmasaydım bak geçinilmeyecek bi adam değilmişki bi başkasıyla 20 yıldır evli ve kadına bakabiliyor dedi.sonuç :iki iş yapmaktan boyun ve bel fıtığı erkek işlerini yapmaktan altüst olan hormonlar dolayısıyla çıkan pos bıyıklar .tercih sizin hayırlısı olsun

''hep istediğim iki çocuktu rabbim nasip etti kendim için yaptım ben onları''
''Aman akşam imzalatayım bari yarın sabahtan götürür veririm artık ne yapayım. harcı hemen yatırmak gerekiyor değilmi''

Ya hamilesiniz hormonlar tavan yaptı.
Yada çok umursamaz birisiniz.
aman akşam imzalatayım bari. bakkala sipariş veriyorsunuz sanki.
Eşiniz ilgilenmiyormu hiç. Babasının ne borcu var 3 yıldır.
En azından doğumu bekleseniz.

Buradaki boşanmaların çoğunun bu anlattığınız örnek gibi olacağını düşünüyorum. Sabır yok artık kimsede. Ablanız şimdi daha objektif yorum yapıyordur. Çocuklar için zor olmuştur. Özel delse biraz bahsedebilirmisiniz çünkü ders alabiliriz.

Ders alabiliriz derken topa tutulmayayım. Örnek olarak diyeyim bi yaşanmışlık var sonuçta.

evlenmeyide boşanmayıda nasıl kolay sanıyorsunuz vallaa hanımefendi adigemmm boşanmaktan vazgeçmiş şimdide çocuğuyla uğraşıyor yazık o çocuklara hiç sağlıklı bir ortamda büyümeyecekler babasından sürekli boşanmaya kalkan bir anne kızıp yemek vermeyen bir anneannee çok güzel bir hayat...

merhaba boşandınız mı arkadaşım Şuan ne durumdasınız?
a

Boşandın mı peki şimdi napıyorsun

boşanmadık çocuğumu kucağıma aldım 20 gün öne şu an iyi bakalım sonra ne olur bilemem

Merhaba aradan iki yıl geçti, bebeğin 2 yaşındadır şimdi,, naptınız evliliğin devam ediyormu?

Eski konuları ortaya cıkarıyosunuz ya cok seviyorum yaa. Bende merak ettim ne oldu eşin duzeldimi?

Erkek itaat kadın sahiplenmek ister görüşü artık geçerli değil. Sustalı maymunmuyuz itaat edecek? Biri beni sahiplenmese sahipsiz mi kalacağım? Evcil hayvanmiyim ki sahip ihtiyacım var!

Ayni durumdayiz bende hamileyim avukat demisti cekismeli bosanma 1 yil surer ve 6bin istedi benden. Ailen arkandaysa asla vazgecme. Ben aldirmak zorundayum 15 gunlk surdu evliligim esimde nasl bir katil vahsi cikti anlatamam. Kac kurtar kendini derim

eğer karsı tarafta anlaşıyorsa ayrılık konusunda hemfikirseniz çok uzayacağını sanmıyorum. yine de son kararınız mı iyi düşündünüz mü 2 tane çocuk varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…