zaten borcu çok fazla iken daha iyiydik. benim bileziklerim takılarım hep borca gitti borcu şu an 9 bin tl ye düştü yani daha rahat ödenecek bir miktar gerçek yüzünü göstermeye başladı.Eşinizi sevmiyorsanız o zaman ayrılın tabiki ama maddi sıkıntılardan dolayı bunaldığınızı hissediyorum ben. Babasına ödediği borç kendisine mi ait,sorumsuz bir insan mı? Ne kadar süre sonra bitiyor? Bence borçtan sonra ferahlarsınız,sorunlarınız da biter
zaten borcu çok fazla iken daha iyiydik. benim bileziklerim takılarım hep borca gitti borcu şu an 9 bin tl ye düştü yani daha rahat ödenecek bir miktar gerçek yüzünü göstermeye başladı.
inanın borcunda değilim evlendiğimizde 70 bini geçik borcu vardı elden ödenecekler hariç ve ben bunu evlendikten 1 hafta sonra öğrendim. borç ödeyelim diye 6 aylık kızımı bıraktım işe girdim. üstümden başımdan yieceğimden herşeyimden kıstım. adamın borcu azaldı şu an bambaşka bir insan oldu anlamadım. ama yürümeyecek bu iş şimdi olmasa ne geç 1 yıl sonra bitecek yaniSeven insan borcu takmaz zaten.. biz 25 milyar borçla evlendik..Siz eşinizi sevmiyorsunuz sanırım artık
inanın borcunda değilim evlendiğimizde 70 bini geçik borcu vardı elden ödenecekler hariç ve ben bunu evlendikten 1 hafta sonra öğrendim. borç ödeyelim diye 6 aylık kızımı bıraktım işe girdim. üstümden başımdan yieceğimden herşeyimden kıstım. adamın borcu azaldı şu an bambaşka bir insan oldu anlamadım. ama yürümeyecek bu iş şimdi olmasa ne geç 1 yıl sonra bitecek yani
Zor bir yolu seçmek zorunda kalmışsınız. Ama maddi anlamda güçlü bir kadınsınız. Eşinizle mutlu değilseniz boşanmak en iyi alternatif. Daha gençsiniz hayat karşınıza ne çıkarır belli olmaz, işallah gönlünüzce rahat boşanırsınız.
Çocuklarınızın sağlıklı birer yetişkin olabilmesi için anne kadar babaya da ihtiyaçları var, ilişkiler maddiyat yüzünden hep bozulmuştur size tavsiyem dogumunuzu bekleyin sabırlı vakur durusunuzu çocuklarınız için korumaya çalışın hem yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz borçların cefasıni siz çekin sefasını başkası mı iyi düşünün lütfen..inanın borcunda değilim evlendiğimizde 70 bini geçik borcu vardı elden ödenecekler hariç ve ben bunu evlendikten 1 hafta sonra öğrendim. borç ödeyelim diye 6 aylık kızımı bıraktım işe girdim. üstümden başımdan yieceğimden herşeyimden kıstım. adamın borcu azaldı şu an bambaşka bir insan oldu anlamadım. ama yürümeyecek bu iş şimdi olmasa ne geç 1 yıl sonra bitecek yani
ne zamandan beri böylesiniz?kızlar merhaba
eşimle artık aşılmaz sorunlarımız olmaya başladı. iyi melek adam gitti vurdumduymaz inat saçma sapan bir adam geldi yerine ne yapsam düzelmiyor.
artık ailemede saygısızlık yapmaya başladı.
uzun lafın kısası şu an 6 aylık hamileyim ve 2,5 yaşında bir kızım var. çalışıyorum ailemde arkamda zaten bütün evin yükü benim üzerimeydi kira fatura alışveriş v.s. yani tekbaşıma hem kendime hem çocuklarıma yetebilirim.
ben bu adamdan boşanmak istiyorum ve yarın dilekçemi vereceğim.
hamileyim diye hakim boşamamazlık falan yaparmı?
dava ne kadara açılır?
lütfen bana bir fikir verin.
yaklaşık4 aydır falan belki daha öncedende vardı ama ben görmezden geliyordum bilmiyorum. ama dayanamıyorum artık.ne zamandan beri böylesiniz?
neden sence?
yani 2. bebeğine hamile kaldığın zaman normal bir evliliğiniz vardı?yaklaşık4 aydır falan belki daha öncedende vardı ama ben görmezden geliyordum bilmiyorum. ama dayanamıyorum artık.
anlamadığım madem sorunlu bir evliliğiniz vardı neden ikinci çocuğu yapıyorsunuz o çocuk babasıyla aynı evde hiç büyüyemeyecek ve aile sıcaklığını yaşayamayacak şimdiden yazık yavrunuza ayrıca bana biraz duygusallıktan herşeyi büyütüyorsunuz gibime geliyor biraz güzel görmeyi deneyin
Canım hepsini okuyamadim konuya tam vakif değilim öncelikle Allah yardımcınız olsun eger aranizdaki tek problem saygi eksikligiyse bi düşünün derim dini inancını bilemicem ama islamda nazar denen bişey var ilişkinize nazar degmis adam size karşı kötü olmuş olabilir benim ablamda onbir yıldan sonra boşaniyo şuan basimizda... bir yuvanin bozulmasi ne demek bilirim ama bizde sebep kadin kumar hap tefeci faiz yalan her pislik var eğer bunlar yoksa duayla ve kendi guzel huyunla konusarak esini duzeltebilirsin tabi sende kendini duzelt erkek itaat kadin sahiplenmek ister..Allah yardimcin olsun canımaslında çok fazla aşık değilmişim onu anladım. saygı vardı aramızda ama son 2-3 aydır oda bitti. kızımın psikolojisi bozuldu artık. normal bile konuşsak koşa koşa yanımıza gelip kızmayın bağırmayın diyor.
birgünden birgüne saygısızlık yapmadım.annesi kardeşi bana yapmadıklarını bırakmadılar ama hala evime gelir giderler güelr yüzümü eksik etmem. ama adam 90 derece değişti. artık dayanacak gücümde kalmadı. idare etmekten bıktım o yüzden tek yol bu gibi.Canım hepsini okuyamadim konuya tam vakif değilim öncelikle Allah yardımcınız olsun eger aranizdaki tek problem saygi eksikligiyse bi düşünün derim dini inancını bilemicem ama islamda nazar denen bişey var ilişkinize nazar degmis adam size karşı kötü olmuş olabilir benim ablamda onbir yıldan sonra boşaniyo şuan basimizda... bir yuvanin bozulmasi ne demek bilirim ama bizde sebep kadin kumar hap tefeci faiz yalan her pislik var eğer bunlar yoksa duayla ve kendi guzel huyunla konusarak esini duzeltebilirsin tabi sende kendini duzelt erkek itaat kadin sahiplenmek ister..Allah yardimcin olsun canım
Bence biraz da hamileliğin verdiği bir hassasiyet olmalı sizdeyaklaşık4 aydır falan belki daha öncedende vardı ama ben görmezden geliyordum bilmiyorum. ama dayanamıyorum artık.
bebeğim kız ilkide kızdı sanmıyorum cinsiyeti ile alakalı birşey olduğunu çünkü kız olduğunu duyunca sevinmişti. bunların sülalesinin cinsi böyle eşim için farklı hiç onlara benzememiş diyordum ama cins çekmiş işte. ayrılınca daha mutlu olacağım ben öyle düşünüyorum.Çok özür dileyerek sorucam sorumu,yanlış anlamayın ama 2.hamilelikten sonra 90derece döndü demissiniz..bu bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili olabilirmi.Yani bebeginiz kizmi erkekmi..Malum bazı erkekler beyin yoksunu oluyor bu konuda..aklıma bu geldi sadece 2.gebelikten sonra değişti diyince..Hayırlı doğumlar,rabbim yaninizda olsun...
eşim sakin konuşacak hatta hiç konuşacak bir adaam değil bunu öğrendim.Bence biraz da hamileliğin verdiği bir hassasiyet olmalı sizdehakkınızda hayırlısı ama yuva yıkmak çok zor, kesin bir karara varmadan önce eşinizle bu durumları enine boyuna sakin bir tavırla konuşmanızı öneririm