hamileyim boşanmak istiyorum

cok üzüldüm. bütün evin gecimide sizdeymis peki esiniz calismiyormu?
calisiyorsa o parasini napiyor hic birsey ödemiyormu?

Cok severek evlendik beni hicbi konuda uzmezdi bi konu haric hafta sonu arkadaslariyla takilip beni ihmal etmesi cok konustum duzelmedi yine bi aksam cikti arkadaslariyla 2 saate gelirim dedi tabi kac iki saat gecti yok bende ertesi gun dava actim oda bana kizdi hemen dava actim diye bosandik 1 ay surekli aradi konustuk kandirdi beni tekrar nikah..suan ayni sebepten kusum 2 gundur ve cocuk birken iki oldu napcam bilmiyorum tahammul edemiyorum neyse arkadasin konusunada kendimi seyimi yazdim afedersiniz

varmış yokmuş çok önemli değilki ilk doğumumuda ben yanlız yaptım sayılır. alışkınım yani hiç birkontrolume falanda gelmez.

Eğer gecici bir durumsa biraz daha bekleyin. Sonucta insanız bir anımız bir anımızı tutmayabiliyor ya da bir sıkıntısı varsa paylasmak yerine size yükleniyordur.

Onun dışında; anlaşmalı boşanacaksanız adliyeye ikiniz birlikte gidip protokol hazırlayıp avukat tutmadan boşanabilirsiniz ama çekişmeli boşanacaksanız bir avukat şart. Aşağı yukarı 2000 tl ye mal oluyor.

cok üzüldüm. bütün evin gecimide sizdeymis peki esiniz calismiyormu?
calisiyorsa o parasini napiyor hic birsey ödemiyormu?
borçları var babasından kalan onları ödüyor 3 senedir. bize bir kuruş katkısı yok maalesef.

geçici gibi durmuyor maalesef. keşke öyle olsaydı. ben protokolü yapsam akşam ona imzalatsam illa berabermi gidip açmak gerekiyor davayı.

zor gercekten. esin babasindan kalan borcu ödesin, sen evi gecindir.
biraz sorumsuz gibi esin.
biz kadinlar calismasaydik bunlar napcaklardi acaba. ozaman güvenipte babasindan kalan borcu falan ödeyemezdi.
allah hakkinda hayirlisini versin ne diyeyim.

amin cümlemizin...

Bana kalirsa hemen bosan sabahi bekleme.ailen arkandq nasil olsa hic cekme.

geçici gibi durmuyor maalesef. keşke öyle olsaydı. ben protokolü yapsam akşam ona imzalatsam illa berabermi gidip açmak gerekiyor davayı.
Öyle de olur tabi protokolü imzalar sen gider basvurursun

Allah allah kendiniz için 2 çocuk mu yaptınız.
Yıllardır eşiniz böyleydi de.. dur bir tane daha yapıyım da öyle mi ayrılıyım dediniz.
Nerde yaşıyorsunuz siz... maddi manevi baya güçlü görünüyorsunuz.
Yanlış anlamayın da.. bu duruşunuz hoşuma gitti tabi ama Türkiye ye hani burası
Vah tüh yok, bakarım yaparım oldu bitti görünüyor herşey..

evet aynen öyle kendim için yaptım iyikide yapmışım hiç pişman değilim

anlaşmalı olursa tek celse de biter..Diğer türlü uzar..Harç parası alırlar senden ilk etapta 100-180 tl arası

Eşinizi sevmiyorsanız o zaman ayrılın tabiki ama maddi sıkıntılardan dolayı bunaldığınızı hissediyorum ben. Babasına ödediği borç kendisine mi ait,sorumsuz bir insan mı? Ne kadar süre sonra bitiyor? Bence borçtan sonra ferahlarsınız,sorunlarınız da biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…