varmış yokmuş çok önemli değilki ilk doğumumuda ben yanlız yaptım sayılır. alışkınım yani hiç birkontrolume falanda gelmez.benim size tavsiyem doğuma kadar sabretmeniz yönünde olacak bu kadar zaman dayanmıssınız zaten 3 ay kalmıs surda. Aldatma siddet gibi büyük büyük durumlarda yok. Hangi kadın hastanede tek basına doğum yapmak ister ki ? Bırakın en azından doğumda esiniz yanınızda olsun son olarak
hep istediğim iki çocuktu rabbim nasip etti kendim için yaptım ben onları
Eğer gecici bir durumsa biraz daha bekleyin. Sonucta insanız bir anımız bir anımızı tutmayabiliyor ya da bir sıkıntısı varsa paylasmak yerine size yükleniyordur.kızlar merhaba
eşimle artık aşılmaz sorunlarımız olmaya başladı. iyi melek adam gitti vurdumduymaz inat saçma sapan bir adam geldi yerine ne yapsam düzelmiyor.
artık ailemede saygısızlık yapmaya başladı.
uzun lafın kısası şu an 6 aylık hamileyim ve 2,5 yaşında bir kızım var. çalışıyorum ailemde arkamda zaten bütün evin yükü benim üzerimeydi kira fatura alışveriş v.s. yani tekbaşıma hem kendime hem çocuklarıma yetebilirim.
ben bu adamdan boşanmak istiyorum ve yarın dilekçemi vereceğim.
hamileyim diye hakim boşamamazlık falan yaparmı?
dava ne kadara açılır?
lütfen bana bir fikir verin.
yazdiginiz sey cok sempatik geldi :)Evet 6 senedir evliyim 2 kizim var :) bi derede iki kere yikanan bi salagim
borçları var babasından kalan onları ödüyor 3 senedir. bize bir kuruş katkısı yok maalesef.cok üzüldüm. bütün evin gecimide sizdeymis peki esiniz calismiyormu?
calisiyorsa o parasini napiyor hic birsey ödemiyormu?
geçici gibi durmuyor maalesef. keşke öyle olsaydı. ben protokolü yapsam akşam ona imzalatsam illa berabermi gidip açmak gerekiyor davayı.Eğer gecici bir durumsa biraz daha bekleyin. Sonucta insanız bir anımız bir anımızı tutmayabiliyor ya da bir sıkıntısı varsa paylasmak yerine size yükleniyordur.
Onun dışında; anlaşmalı boşanacaksanız adliyeye ikiniz birlikte gidip protokol hazırlayıp avukat tutmadan boşanabilirsiniz ama çekişmeli boşanacaksanız bir avukat şart. Aşağı yukarı 2000 tl ye mal oluyor.
çok şükür arkamdalar...Anladım, aileniz arkanızda ise daha iyi tabi. Hayırlısı olsun sizin içiin.
amin cümlemizin...zor gercekten. esin babasindan kalan borcu ödesin, sen evi gecindir.
biraz sorumsuz gibi esin.
biz kadinlar calismasaydik bunlar napcaklardi acaba. ozaman güvenipte babasindan kalan borcu falan ödeyemezdi.
allah hakkinda hayirlisini versin ne diyeyim.
Öyle de olur tabi protokolü imzalar sen gider basvurursungeçici gibi durmuyor maalesef. keşke öyle olsaydı. ben protokolü yapsam akşam ona imzalatsam illa berabermi gidip açmak gerekiyor davayı.
aman akşam imzalatayım bari yarın sabahtan götürür veririm artık ne yapayım. harcı hemen yatırmak gerekiyor değilmiÖyle de olur tabi protokolü imzalar sen gider basvurursun
evet aynen öyle kendim için yaptım iyikide yapmışım hiç pişman değilimAllah allah kendiniz için 2 çocuk mu yaptınız.
Yıllardır eşiniz böyleydi de.. dur bir tane daha yapıyım da öyle mi ayrılıyım dediniz.
Nerde yaşıyorsunuz siz... maddi manevi baya güçlü görünüyorsunuz.
Yanlış anlamayın da.. bu duruşunuz hoşuma gitti tabi ama Türkiye ye hani burası
Vah tüh yok, bakarım yaparım oldu bitti görünüyor herşey..
anlaşmalı olursa tek celse de biter..Diğer türlü uzar..Harç parası alırlar senden ilk etapta 100-180 tl arası
bende öyle okumuştum biryerde sanki bakalım yarın belli olacakOnuda sonra iade ediyorlar. Ben öyle biliyorum (yada bir kısmını)