amin allah razı olsuntam bilgim yok ama anlaşamadığınızı kanıtlarsanız boşar diye düşünüyorum zira hamileyken boşananlar var.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
anlaşmalı olacak zaten oda istiyor artık boşanmayı umarım tek celsede bu iş olur biter dayanamıyorum artık.. hamilelik alınganlığı değil çok ölçtüm bittim. yani adam artık yanından çay koymuyor beni odadan çağırıp çay koyduruyor bu halimleHamilelik yüzünden alınganlık yapıyor olmadığından eminsen,sen kararlı olduktan ve şahitlerin olduktan sonra hakim boşar ama bir kaç celse sürebilir.Anlaşmalı boşanma olsa çabuk açılırdı.Bu şekilde olan hakkında fikrim yok.Allah hayırlı olanı versin hakkında inşallah.
Aa manyamış mı ne.Eli ayağı neresine kaçmış acaba.Allah yardımcın olsun.anlaşmalı olacak zaten oda istiyor artık boşanmayı umarım tek celsede bu iş olur biter dayanamıyorum artık.. hamilelik alınganlığı değil çok ölçtüm bittim. yani adam artık yanından çay koymuyor beni odadan çağırıp çay koyduruyor bu halimle
1 ayda tekrar mıCanim anlasmali bosanma olursa 1 hagtada bisanirsiniz dava ucreti 180 tl anlasmali bosanma dilekcesi oluyor internetten indir esinle sen imza atarsin gider acarsin 10 gun icinde gun verip bosuyolar ama anlasmali olmaz esin istemezse bideki hamilesin uzayabilir ...ben anlasmali olarak 1 haftada bosanmistim tabi ayni adamla 1 ay icinde tekrar evlendim o ayri
Bence iyi dusun herseyi kafanda tart sonucta maddi acidan idare etsende manevi acidanda cok zor tabi ne yasadigini bilmedigim icin saygi duyarim kendin bilirsin en iyi..hayirlisi olsun ama iyi dusun
aslında çok fazla aşık değilmişim onu anladım. saygı vardı aramızda ama son 2-3 aydır oda bitti. kızımın psikolojisi bozuldu artık. normal bile konuşsak koşa koşa yanımıza gelip kızmayın bağırmayın diyor.hamililekten sonra mı değişti hisleriniz aynı mıydı?
son zamanlarda değişti. 2. çocukta hem kendim hemde kızım için.cok ilginc. son zamanda mi degisti boyle esiniz? eskiden beri boyleyse, sorumsuzsa, ikinci cocuk nicin ?
gecime gelince, elbette kendiniz gecinirseniz o halde, bu adami cekmeye ne gerek var ki? bosanin gitsin
ay inşallah hemen bitsin istiyorum bu iş.Canim anlasmali bosanma olursa 1 hagtada bisanirsiniz dava ucreti 180 tl anlasmali bosanma dilekcesi oluyor internetten indir esinle sen imza atarsin gider acarsin 10 gun icinde gun verip bosuyolar ama anlasmali olmaz esin istemezse bideki hamilesin uzayabilir ...ben anlasmali olarak 1 haftada bosanmistim tabi ayni adamla 1 ay icinde tekrar evlendim o ayri
Bence iyi dusun herseyi kafanda tart sonucta maddi acidan idare etsende manevi acidanda cok zor tabi ne yasadigini bilmedigim icin saygi duyarim kendin bilirsin en iyi..hayirlisi olsun ama iyi dusun
Canim anlasmali bosanma olursa 1 hagtada bisanirsiniz dava ucreti 180 tl anlasmali bosanma dilekcesi oluyor internetten indir esinle sen imza atarsin gider acarsin 10 gun icinde gun verip bosuyolar ama anlasmali olmaz esin istemezse bideki hamilesin uzayabilir ...ben anlasmali olarak 1 haftada bosanmistim tabi ayni adamla 1 ay icinde tekrar evlendim o ayri
hep istediğim iki çocuktu rabbim nasip etti kendim için yaptım ben onları5. ayınızda evlenmişsiniz çok acele etmişsin eski konunu okudum geçen ağustos ayında artık onu sevmiyorum demişsin zaten yanlış anlama lütfen ama neden 2. çocuğu düşündün aklında o sorular varken.