ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- Konu Sahibi ihlamurunkokusu
Ben bir ara burada belirti ariyordum, ve tüm belirtiler neredeyse bende vardı, ama hamile kaldığım bu ay belirtiler çok daha farklıydı. Regl gelecek gibi değilde, sanki böyle gelsem mi gelmesem mi der gibi agri gidip gelip duruyordu. İş yaparken tansiyonum düştü başım döndü, hafif mide bulantısı yaşadım, aşırı sicakliyordum ve belim aşırı olmasa da ağrıyordu. Belirti olarak göğüslere bakmak ise yaramıyor çünkü ben her regl olacağım dönem ki goguslerimle bu hamile kaldığım dönem goguslerim aynıydı. Kirpiklerim baya karıştı birbirine buna inanıyorum, yazanlarda vardı, ama öyle böyle değil yani baya birbirlerinden ayrildilar. Hafif karin agrisi yaşadım, sanki karnimda bir ağırlık var gibi hani regl olcakmissinda olmadığı için kasik bölgende ağırlık var gibi... akintimda artmıştı. Sarı beyaz sulu bir akıntı.
Ben hamilelik istiyordum ama öğrendiğimde aşırı stres yaptım, çünkü denemeye başladığımız ay şubat ayiydi sadece o zaman denedik sonra tutmayınca korunmaya devam ettik biz. Erken diye düşündük. Ama o bize sürpriz yaptı fakat içimde inanılmaz bir endişe var. Artık yaylim yatak yatamayacagiz :) umarım faydalı olur bu bilgiler. Ve inanın gerçekten geleceği zamanı kendisi seçiyor.
Ben hamilelik istiyordum ama öğrendiğimde aşırı stres yaptım, çünkü denemeye başladığımız ay şubat ayiydi sadece o zaman denedik sonra tutmayınca korunmaya devam ettik biz. Erken diye düşündük. Ama o bize sürpriz yaptı fakat içimde inanılmaz bir endişe var. Artık yaylim yatak yatamayacagiz :) umarım faydalı olur bu bilgiler. Ve inanın gerçekten geleceği zamanı kendisi seçiyor.