Bu ikinci hamileliğim suan 16 aylik kızım var üç gün önce hamile olduğumu öğrendim... bazı yanlış bilinen bilgileri düzeltmek istiyorum evet üç gün önce yaptığım üç adet testle hamile olduğumu öğrendim genelde regilde önceki belirtilerde idrarda koyuluk oluyor diyorlar kesinlikle alakası yok si gibi idrarim.. vücutta sivilce çıkmaz diolar oda yanlış sırtımda boynumda Cenemde çıktı göğüslerde vajinada batma diolar hiç olmadı vücut sıcaklığında artış diolar hiç olmadı. . Yani isteyerek hamile kaldığım için takip ediyorum dört aydır bu ay hangi belirtilerim var hamile miyim diye bide o pisiikolojiyle insan her belirtiyi yaşio sonra regloluo ve hüsran yaşio iki hamileliğimde de şunu anladım belirti yok varsa da herkese göre degisio kesin belirti yok bu ay olmaz hiç belirtim yok dediğim ay hamile kaldım ikisinde de ve üç gün önce reglolmam gerektiği Zamanda da reglim olucak gibi rahimde kasikta ağrı belde agri siskinlik yani bildiğiniz heran olucak Die regli bekliodum ama bir gün sonra hala regl belirtilerim devam ederken yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim özetle umutsuzluğa kapılmayın bu belirti bende yok hamile değilimdir sanmayın. .. birde nasıl hamike kaldın derseniz de ikisinde de ovulasyon testi kullandım kırmızı çizgiyi gördüğüm günün aksami ilişkiye girdim ve hiç kalkmadan sabaha kadar yattım