• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim belirtilerimi paylaşmak istiyorum

ebii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
61
1
16
34
Ankara
Bu ikinci hamileliğim suan 16 aylik kızım var üç gün önce hamile olduğumu öğrendim... bazı yanlış bilinen bilgileri düzeltmek istiyorum evet üç gün önce yaptığım üç adet testle hamile olduğumu öğrendim genelde regilde önceki belirtilerde idrarda koyuluk oluyor diyorlar kesinlikle alakası yok si gibi idrarim.. vücutta sivilce çıkmaz diolar oda yanlış sırtımda boynumda Cenemde çıktı göğüslerde vajinada batma diolar hiç olmadı vücut sıcaklığında artış diolar hiç olmadı. . Yani isteyerek hamile kaldığım için takip ediyorum dört aydır bu ay hangi belirtilerim var hamile miyim diye bide o pisiikolojiyle insan her belirtiyi yaşio sonra regloluo ve hüsran yaşio iki hamileliğimde de şunu anladım belirti yok varsa da herkese göre degisio kesin belirti yok bu ay olmaz hiç belirtim yok dediğim ay hamile kaldım ikisinde de ve üç gün önce reglolmam gerektiği Zamanda da reglim olucak gibi rahimde kasikta ağrı belde agri siskinlik yani bildiğiniz heran olucak Die regli bekliodum ama bir gün sonra hala regl belirtilerim devam ederken yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim özetle umutsuzluğa kapılmayın bu belirti bende yok hamile değilimdir sanmayın. .. birde nasıl hamike kaldın derseniz de ikisinde de ovulasyon testi kullandım kırmızı çizgiyi gördüğüm günün aksami ilişkiye girdim ve hiç kalkmadan sabaha kadar yattım ;)

Bende ilk hamileligimde heran adet olcakmisin hissinden baska birsey yasamadim doktora gittik test yapmadan bir hafta gecikmisti acaba kist mi var diye çünkü hicbir gebelik belirtisi yoktu de karnimdan ultrasonla bakti ve hamilesiniz dedi esimde bende şok olmustuk istiyorduk zaten ama biz kan testi filan yapar diye beklerken direk usgde gordu :)

Bende ilk hamileligimde heran adet olcakmisin hissinden baska birsey yasamadim doktora gittik test yapmadan bir hafta gecikmisti acaba kist mi var diye çünkü hicbir gebelik belirtisi yoktu de karnimdan ultrasonla bakti ve hamilesiniz dedi esimde bende şok olmustuk istiyorduk zaten ama biz kan testi filan yapar diye beklerken direk usgde gordu :)
Öncelikle tebrik ederm bende yeni hamişim inş :) Hamileliğiniz nasıl geçiyor bulantınız var mı

Öncelikle tebrik ederm bende yeni hamişim inş :) Hamileliğiniz nasıl geçiyor bulantınız var mı
Ay yok cnm ta hamile degilim totem yaptim bnm adetim 40 gunde bir oldugu icin takvim uctu gitti :)
Ovulasyon testi kullandim bu ay 6 sinda catladi yumurtam bat 20 subat yani iki günüm var

BENİMDE BAT 23 TAM YUMURTLAMA GÜNÜMDE İLİŞKİ OLMUŞTU GECEN HAFTADAN BERİ GÖGÜSLERİM DOLGUNLAŞTI AMA GRI FLAN YOK ÇOK DOLGUNLAŞTI VE SARI AKINTI BENDEDE VAR GEÇEN HAFTA ARADA Bİ MİĞDE BULANTISI AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VE ÇOK SIK SARI AKINTI OLUYORDU BU HAFTA GÖGÜSLERİM HALA DOLGUN BAŞ DÖNMEM AZ VAR AKINTI ARA ARA KASIK AĞRIM GEÇTİ NADİR Bİ ŞEKİLDE BAZEN GİRİYO BİRDE KASIK ALTIMDA BENİMDE ŞİŞME VAR SANKİ BİRAZ BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR KENDİMİ KAPTIRMAKTA İSTEMİYORUM ÇOK AMAA NE BİLİMM:KK43:

Back