Cok tesekkur ederim 3 tane profosore gittim hepsi ayni seyi soylediler capada tedavi goruyoruz suan
Sizin bebeginizi kalbinde nasil bir delik oldugunu anlamadim ama ben acil servis doktoru diplomam var ama meslekde bir gun bile calismadim. Bebeklerde anne karni deyken delik olurmus normal dogum yapildiginde o delik kapanir diye soylemisdi ogretmenimiz bence merak etmeyin doktorlar yalan soyleye biliyor cok doktorlar para fazladan kazanmak icin boyle konusurler diye duymusdum siz hamilesiniz kalbinizi hep ferah guzel temiz tutun bebeginize insallah bir sey olmaz hep guzel seyleri dusunun insan beynini kandirib hastalikdan kurtulabilir bir guce sahibdir siz nekadar kotu seyleri dusundikce miklatis gibi hastalikleri kendinize cekmis olursunuz o yuzden beyninizi ve dusuncelerinizi iyi fikirlerle mesgul edin diye tevsiye ediyorum allah yardimciniz olsun insallah bebeginizi sag salim gucaginiza almayi nesib etsin allahim!Herkese iyi gunler 24.haftada detayli ultrasyona gittim ve yikildim.bebegimin kalbini delik,kalbinin bi tarafi gelismemis,atar damarlardan akcigere giden damari goremediler...gebeligi sonlandirin dedi doktorlar ama biz öyle bisey yapamadik Allaha biraktik
Daha once basina gelen varmi lutfen yardimci olun herkese iyi gunler...
ya arkadaş doktor olduğuna emin misin sen?Sizin bebeginizi kalbinde nasil bir delik oldugunu anlamadim ama ben acil servis doktoru diplomam var ama meslekde bir gun bile calismadim. Bebeklerde anne karni deyken delik olurmus normal dogum yapildiginde o delik kapanir diye soylemisdi ogretmenimiz bence merak etmeyin doktorlar yalan soyleye biliyor cok doktorlar para fazladan kazanmak icin boyle konusurler diye duymusdum siz hamilesiniz kalbinizi hep ferah guzel temiz tutun bebeginize insallah bir sey olmaz hep guzel seyleri dusunun insan beynini kandirib hastalikdan kurtulabilir bir guce sahibdir siz nekadar kotu seyleri dusundikce miklatis gibi hastalikleri kendinize cekmis olursunuz o yuzden beyninizi ve dusuncelerinizi iyi fikirlerle mesgul edin diye tevsiye ediyorum allah yardimciniz olsun insallah bebeginizi sag salim gucaginiza almayi nesib etsin allahim!
Ne diyosunuz ya ben dogum uzmaniyim dedimmi? Acil servis doktoriyim dedimya arkadaş doktor olduğuna emin misin sen?
yurtdışındaydın di mi?
iyi eğitim verememişler herhalde.
belli bir gün bile çalışmadığın, zaten çalışma sen.
hipoplastik sol kalp sendromu var sanırsam konu sahibinde, 3 farklı kişi aynı şeyi demiş, gelmiş hala para almak için demişlerdir diyorsun, şaka mısın?
Boyle bir sey yasayan tanidigim var bebek saglam dogdu 6 tane ayri doktor ayni seyi soylemısdi ondada buyrunya arkadaş doktor olduğuna emin misin sen?
yurtdışındaydın di mi?
hipoplastik sol kalp sendromu var sanırsam konu sahibinde, 3 farklı kişi aynı şeyi demiş, gelmiş hala para almak için demişlerdir diyorsun, şaka mısın?
Normalde anne karnında tüm bebeklerin kalbi delik.Doğumla birlikte birkaç ay ve yıl arasında üçte ikisinde delik kapanıyor. Üçte bir çok yüksek bir oran ki çoğu insan kalbinin delik olduğunun farkında değil.ya arkadaş doktor olduğuna emin misin sen?
yurtdışındaydın di mi?
hala şaka gibi konuşuyorsun he.Normalde anne karnında tüm bebeklerin kalbi delik.Doğumla birlikte birkaç ay ve yıl arasında üçte ikisinde delik kapanıyor. Üçte bir çok yüksek bir oran ki çoğu insan kalbinin delik olduğunun farkında değil.
hala şaka gibi konuşuyorsun he.
evet bahsettiğin fizyolojik bir durum olan foramen ovale.
bu üyenin bahsettiği sence foramen ovale mi?
kalbin sol tarafı nerdeyse hiç oluşmamış diyor ve bir sürü kardiyak problemi var.
yapma Allah aşkına.
hayır pratisyen hekimim.Polemiğe girmeyin lütfen ban yersiniz. Asistan derken doktor asistansınız sanırım?
hayır pratisyen hekimim.
profilimdeki bilgileri doğru girmedim.
polemiğe girmiyorum da arkadaş çok yanlış bilgi veriyor.
Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Son durum ne doğurdunuz mu? Bilgi verirmisinizHerkese iyi gunler 24.haftada detayli ultrasyona gittim ve yikildim.bebegimin kalbini delik,kalbinin bi tarafi gelismemis,atar damarlardan akcigere giden damari goremediler...gebeligi sonlandirin dedi doktorlar ama biz öyle bisey yapamadik Allaha biraktik
Daha once basina gelen varmi lutfen yardimci olun herkese iyi gunler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?