• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hamileyim bebeğimin kalbi delik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zerif44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
4
4
1
34
Herkese iyi gunler 24.haftada detayli ultrasyona gittim ve yikildim.bebegimin kalbini delik,kalbinin bi tarafi gelismemis,atar damarlardan akcigere giden damari goremediler...gebeligi sonlandirin dedi doktorlar ama biz öyle bisey yapamadik Allaha biraktik
Daha once basina gelen varmi lutfen yardimci olun herkese iyi gunler...

Herhangi bir bilgim yok ama cevap yazmadan edemedim Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah yüreğinizi ferah tutun
Sizinkisi gibi olmasa da benim de detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık var down sendromlu yada kalbinde sorun olabilir isterseniz karnınızdan sıvı alalım dediler.Artık 6-7 aylık hamileydim yani sıvı alsalar durum öyle yada böyle olsa ne değişirdi ki tedavi amaçlı birşey değil sonuçta sağlıklı da olsa hasta da olsa o benim yavrum...Rabbime sığındım tek yapabileceğim oydu dua ettim bol bol kızım şu an 18 aylık çok şükür hiç bir sorunu da yok inşallah sizin de çıkmaz başka bir yere muaeyene olup fikir almayı düşündünüz mü hiç?

Cok tesekkur ederim 3 tane profosore gittim hepsi ayni seyi soylediler capada tedavi goruyoruz suan:(

Cok tesekkur ederim 3 tane profosore gittim hepsi ayni seyi soylediler capada tedavi goruyoruz suan:KK43:

hangi adımlar uygulanıyor peki belki sizin durumunuzda olanlar vardır onlara da ışık tutmuş olursunuz

Herkese iyi gunler 24.haftada detayli ultrasyona gittim ve yikildim.bebegimin kalbini delik,kalbinin bi tarafi gelismemis,atar damarlardan akcigere giden damari goremediler...gebeligi sonlandirin dedi doktorlar ama biz öyle bisey yapamadik Allaha biraktik
Sizin bebeginizi kalbinde nasil bir delik oldugunu anlamadim ama ben acil servis doktoru diplomam var ama meslekde bir gun bile calismadim. Bebeklerde anne karni deyken delik olurmus normal dogum yapildiginde o delik kapanir diye soylemisdi ogretmenimiz bence merak etmeyin doktorlar yalan soyleye biliyor cok doktorlar para fazladan kazanmak icin boyle konusurler diye duymusdum siz hamilesiniz kalbinizi hep ferah guzel temiz tutun bebeginize insallah bir sey olmaz hep guzel seyleri dusunun insan beynini kandirib hastalikdan kurtulabilir bir guce sahibdir siz nekadar kotu seyleri dusundikce miklatis gibi hastalikleri kendinize cekmis olursunuz o yuzden beyninizi ve dusuncelerinizi iyi fikirlerle mesgul edin diye tevsiye ediyorum allah yardimciniz olsun insallah bebeginizi sag salim gucaginiza almayi nesib etsin allahim!

Sizin bebeginizi kalbinde nasil bir delik oldugunu anlamadim ama ben acil servis doktoru diplomam var ama meslekde bir gun bile calismadim. Bebeklerde anne karni deyken delik olurmus normal dogum yapildiginde o delik kapanir diye soylemisdi ogretmenimiz bence merak etmeyin doktorlar yalan soyleye biliyor cok doktorlar para fazladan kazanmak icin boyle konusurler diye duymusdum siz hamilesiniz kalbinizi hep ferah guzel temiz tutun bebeginize insallah bir sey olmaz hep guzel seyleri dusunun insan beynini kandirib hastalikdan kurtulabilir bir guce sahibdir siz nekadar kotu seyleri dusundikce miklatis gibi hastalikleri kendinize cekmis olursunuz o yuzden beyninizi ve dusuncelerinizi iyi fikirlerle mesgul edin diye tevsiye ediyorum allah yardimciniz olsun insallah bebeginizi sag salim gucaginiza almayi nesib etsin allahim!
ya arkadaş doktor olduğuna emin misin sen?
yurtdışındaydın di mi?
iyi eğitim verememişler herhalde.
belli bir gün bile çalışmadığın, zaten çalışma sen.
hipoplastik sol kalp sendromu var sanırsam konu sahibinde, 3 farklı kişi aynı şeyi demiş, gelmiş hala para almak için demişlerdir diyorsun, şaka mısın?

yurtdışındaydın di mi?
hipoplastik sol kalp sendromu var sanırsam konu sahibinde, 3 farklı kişi aynı şeyi demiş, gelmiş hala para almak için demişlerdir diyorsun, şaka mısın?
Ne diyosunuz ya ben dogum uzmaniyim dedimmi? Acil servis doktoriyim dedim

Bazi doktorlar bir aylik bebegi ayagindan geliyor demisler bebek 9 aya kadar bir yerdemi duracak? nerden bilir donub donmayacagini? bunun gibi seyler cok oldu ondan dedim saka filan degilim

yurtdışındaydın di mi?
Boyle bir sey yasayan tanidigim var bebek saglam dogdu 6 tane ayri doktor ayni seyi soylemısdi ondada buyrun

yurtdışındaydın di mi?
Normalde anne karnında tüm bebeklerin kalbi delik.Doğumla birlikte birkaç ay ve yıl arasında üçte ikisinde delik kapanıyor. Üçte bir çok yüksek bir oran ki çoğu insan kalbinin delik olduğunun farkında değil.

Normalde anne karnında tüm bebeklerin kalbi delik.Doğumla birlikte birkaç ay ve yıl arasında üçte ikisinde delik kapanıyor. Üçte bir çok yüksek bir oran ki çoğu insan kalbinin delik olduğunun farkında değil.
hala şaka gibi konuşuyorsun he.
evet bahsettiğin fizyolojik bir durum olan foramen ovale.
bu üyenin bahsettiği sence foramen ovale mi?
kalbin sol tarafı nerdeyse hiç oluşmamış diyor ve bir sürü kardiyak problemi var.
yapma Allah aşkına.

hala şaka gibi konuşuyorsun he.
evet bahsettiğin fizyolojik bir durum olan foramen ovale.
bu üyenin bahsettiği sence foramen ovale mi?
kalbin sol tarafı nerdeyse hiç oluşmamış diyor ve bir sürü kardiyak problemi var.
yapma Allah aşkına.

Polemiğe girmeyin lütfen ban yersiniz. Asistan derken doktor asistansınız sanırım?

hayır pratisyen hekimim.
profilimdeki bilgileri doğru girmedim.
polemiğe girmiyorum da arkadaş çok yanlış bilgi veriyor.

Anladım.. Önümü ilikleyesim geliyor böyle kişilerle karşılaşınca. :KK16:
Kullandığınız tabirlerden de belli..
Durumunun ciddiyetini bilmiyorum kişinin ama Allah şifa verir inşallah..

Ultrasyonda kalp atislarinda sikinti varmiydi.hwrsey normalmiydi ayrintiliya kadar?yoksa son andami belli oldu kalple alakali sikinti?

Korkma ablamın çocuğuda kalbİ delik dogdu ve yemek borusunun yarısı yoktu ne ameliyatlar geçirdi yemek borusu için ama kalbindeki delik kendi kendine kapanır dediler öylede oldu çok şükür hatta üç delik vardı şimdi 2,5 yaşinda Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşanlah

cnm rabbim hayırlısını versin bnm kızımda hipoplastik sağ kalp 14 aylık olduk bile evt sol biraz daha ağır ama allahtan umut kesilmez fetal eko genelde yanliş çıkmıyo

Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Son durum ne doğurdunuz mu? Bilgi verirmisiniz

Rabbim şifa versin bebeginize. Benim kızımda kalbi delik dogmuştu ama dogduktan 6 ay sonra kendiliginden kapandı. Tabi sizin söylediginiz daha farklı bir kalp rahatsızlıgı galiba. Insallah saglikla bebeginize kavuşmuşsunuzdur.

Back